Şimdi Ara

Hyundai Accent Era Alınır Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hyundai Accent Era var arkadaşta satmayı düşünüyo ilana 67 bin liraya koymuş sana 63 den fazla satmam yaparım bişiler dedi aracım rengi koyu gri içi beyaz ve araç hatasız boya değişen tramer yok. Araç 112bin km de alınır mı sizce Araç 1.4 benzin LPG si yok.

• Alınır
  • Alınır
    Başın ağrımaz fiyatına göre sundukları fena değil
  • Alınır. bu piyasada almayan üzülür. İlanlara bakar bakar "ulan bir ay önce 10 bin aşağısına neden almadım" diye kendi kendine hayıflanırsın.
  • Hocam size satmayacaksa bana satsın. Kaç model?
  • alınırda arkadaşınızın
    sizi kazıklama ihtimaline karşı ekspertiz yaptırın
  • Wakanda W kullanıcısına yanıt

Ben aldım kardeşim, daha iyisi sana nasip olsun.

2009 model bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı reno megane hb mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liny

Ben aldım kardeşim, daha iyisi sana nasip olsun.

2009 model bu arada
    Teşekkür ederim hocam. Hayırlı günlerde kullanın inşallah. Bende bunun en dolu modelini buldum 65.000 KM'de 2010 modem, hiç kazası yok tüm sorgulamaları yaptırdım 75.000 TL istiyor ama biraz indirirse almayı düşünüyorum. Yaşlı bir amca satıyor anlaşırsak alacağım.

Sağolasın teşekkür ederim. Bu arada indirirse fiyatı kaçırmayın sakın hocam zaten yaşlı amcaysa kesin indirir fiyatı .Gerçekten süper araç. Hem seri hem de kullanışlı. Bu arada bulduğunuz araç sunrooflu mu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 3 Temmuz 2020; 23:13:16 >
  • quote:

Sağolasın teşekkür ederim. Bu arada indirirse fiyatı kaçırmayın sakın hocam zaten yaşlı amcaysa kesin indirir fiyatı .Gerçekten süper araç. Hem seri hem de kullanışlı. Bu arada bulduğunuz araç sunrooflu mu merak ettim.
    Evet hocam sunroof'u var ve araca baktırdım orijinal kilometresinde, tuvturk kayıtlarına da baktım hepsi orijinal kilometresinde ve garaj arabası. Ayrıca aracın önünde dijital bilgisayar ekranı mevcut, 10 adette hava yastığı var, jantlar çelik, park sensörü ve park kamerası mevcut. Plakadan sorguladım yetinmedim servisine sorgulattım tüm bakımlar servisinde yapılmış.

Araçta sadece yazın memlekete gidip gelirken kullanılmış bir araç. Amca bana güvendiği için aracı aldım benzin doldurdum gezindim bir arkadaşın ustasına götürdüm bu araç en az 100.000 TL eder sen almayacaksan ben alayım diyor. Tek sıkıntı araçta 1.6 motor var ve çok benzin yakıyormuş bu sebeple kararsızım. Amcada bu sebeple satıyormuş.

65.000 TL teklif ettim bakalım orta yol bulabilirsek almayı düşünüyorum. Sarı site v.b. yerlerde ilanı da olmadığı için kolay kolay satamaz amca benden haber bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wakanda

Evet hocam sunroof'u var ve araca baktırdım orijinal kilometresinde, tuvturk kayıtlarına da baktım hepsi orijinal kilometresinde ve garaj arabası. Ayrıca aracın önünde dijital bilgisayar ekranı mevcut, 10 adette hava yastığı var, jantlar çelik, park sensörü ve park kamerası mevcut. Plakadan sorguladım yetinmedim servisine sorgulattım tüm bakımlar servisinde yapılmış.

Araçta sadece yazın memlekete gidip gelirken kullanılmış bir araç. Amca bana güvendiği için aracı aldım benzin doldurdum gezindim bir arkadaşın ustasına götürdüm bu araç en az 100.000 TL eder sen almayacaksan ben alayım diyor. Tek sıkıntı araçta 1.6 motor var ve çok benzin yakıyormuş bu sebeple kararsızım. Amcada bu sebeple satıyormuş.

65.000 TL teklif ettim bakalım orta yol bulabilirsek almayı düşünüyorum. Sarı site v.b. yerlerde ilanı da olmadığı için kolay kolay satamaz amca benden haber bekliyor.
    Tüp taktırır binersin hocam accentler uyumludur tüpe

Sen al o arabayı hocam. Yakar makar ama en dolusuysa daha çok zevk alırsın ve daha kullanışlı olur. Ama eğer şehir içi aktif olarak kullanacaksan yani aracı günlük kullanacaksan cidden çok yakar. Ben benim arabayı yılda 2 kez memlekete gitmek bide ayda bir kez piknik kamp vesaire yerlere gitmek için aldım işyerine falan özel servis var. Kısacası şehir içi aktif kullanacaksan bi düşün derim ama eğer aktif kullanmayacaksan kesinlikle kaçırma gerçek bir arabaya binersin
  • quote:

Sen al o arabayı hocam. Yakar makar ama en dolusuysa daha çok zevk alırsın ve daha kullanışlı olur. Ama eğer şehir içi aktif olarak kullanacaksan yani aracı günlük kullanacaksan cidden çok yakar. Ben benim arabayı yılda 2 kez memlekete gitmek bide ayda bir kez piknik kamp vesaire yerlere gitmek için aldım işyerine falan özel servis var. Kısacası şehir içi aktif kullanacaksan bi düşün derim ama eğer aktif kullanmayacaksan kesinlikle kaçırma gerçek bir arabaya binersin
    Liny hocam aracı ben kullanmayacağım. Aileme alacağım ve babam kullanacak. Ailem yaşadığı yerden ilçe merkezine ve il merkezine gidip gelirken kullanacak. İl merkezine giderken gidiş geliş 80 km civarı tutuyor ilçe merkezine gidip gelişte 10-12 km civarında tutuyor. Sahil kasabasında kullanılacak ve genelde düz yolda kullanılacak.

Babam epey yaşlı olduğu için direksiyonu iyi çalışan, temiz ve az yakan bir araba arıyordum, diğer konuda Yaris 1.0 önerdiler ama bulduğum araçlar pek dolu gelmedi. Hyundai çok güzel geldi ama 1.6 olması, çok yakması, çok güçlü bir motora sahip olması beni düşündürüyor. Kullanırken performansı mükemmel gaza basınca araba uçuyor ama kullanılacak sahil kasabasında aracın uçmasına kaçmasına gerek yok. Bilemedim ne yapayım.

D..Drogba hocam lpg bu araçta olur mu? 1.6 olan en dolu modeli ama LPG ne kadar harcar bu araçta ve LPG ortalama ne kadar tutar hocam. Şimdiden teşekkürler.

Aracıda koyayım. Biri benden hızlı davranıp amcadan kapmasın diye çekilen yerin belli olmayacağı şekilde koyuyorum.

• Alınır lpg takılır miş gibi binilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakanda

Liny hocam aracı ben kullanmayacağım. Aileme alacağım ve babam kullanacak. Ailem yaşadığı yerden ilçe merkezine ve il merkezine gidip gelirken kullanacak. İl merkezine giderken gidiş geliş 80 km civarı tutuyor ilçe merkezine gidip gelişte 10-12 km civarında tutuyor. Sahil kasabasında kullanılacak ve genelde düz yolda kullanılacak.

Babam epey yaşlı olduğu için direksiyonu iyi çalışan, temiz ve az yakan bir araba arıyordum, diğer konuda Yaris 1.0 önerdiler ama bulduğum araçlar pek dolu gelmedi. Hyundai çok güzel geldi ama 1.6 olması, çok yakması, çok güçlü bir motora sahip olması beni düşündürüyor. Kullanırken performansı mükemmel gaza basınca araba uçuyor ama kullanılacak sahil kasabasında aracın uçmasına kaçmasına gerek yok. Bilemedim ne yapayım.

D..Drogba hocam lpg bu araçta olur mu? 1.6 olan en dolu modeli ama LPG ne kadar harcar bu araçta ve LPG ortalama ne kadar tutar hocam. Şimdiden teşekkürler.

Aracıda koyayım. Biri benden hızlı davranıp amcadan kapmasın diye çekilen yerin belli olmayacağı şekilde koyuyorum.

%30 %40 civarı tasarruf eder hocam lpgde

• Araç style paket sanırım. Öylesini zor bulursun sunroof falan iyi donanımlar bence al
  • quote:

Orijinalden alıntı: D..Drogba

%30 %40 civarı tasarruf eder hocam lpgde

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. Bu araçta 1.6 115 beygir euro motor denen bir motor varmış. Yılda tahminim bizimkiler en fazla çok zorlasalar 3000 km yaparlar. Bu kullanımda LPG'nin tasarrufu nasıl olur bilemedim. 65 değilde 70'e bırakırsa alayım mı? Götürdüğüm usta şu piyasada bu araç 100 eder diyor ama bilemedim. Yaris 1.0 bakıyordum ama onlarda bu fiyatlara ve çok az yakıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Araç style paket sanırım. Öylesini zor bulursun sunroof falan iyi donanımlar bence al
    Style Sport full modeli hocam. Isıtmalı aynalar, sunroof, aynalar ve kapılar şöför koltuğundan kumandalı, araçta direksiyonda teyp için kumanda var, ayrıca teypte kumanda var, ön ve arka cam buğulanma tuşu var, 8+2 hava yastığı, bilgisayar ekranı, park sensörleri, park kamerası, jantlar ve siboplar çelik ayrıca lastikler şubat ayında değişmiş, bakımı da şubat ayında yapılmış. En sevdiğim kısmı teyp sesini istersen öne istersen arkaya verebiliyorsun ayrıca araçta dahili usb şarj girişi var.

Kendim kullanacak olsam düşünmeden alırım da ailem sahil kasabasında ilçe merkezine ve il merkezine gidip gelmekte kullanacak aracın başka bir işlevi olmayacak.

Araç bencede çok iyi ve temiz bir araç. Arka tamponunda hafif bir çizik var ama amca yaptırmamış istersen boyat diyor. Biraz göze batıyor ama alırsam arka tampondaki o çiziği bir şekilde kapatmam gerekecek.

Makine ile boya kısmına da baktırdım aracın hiçbir yeri boyanmamış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.