Egea 1.6 mj otomatik vites hk.
120 bg 320 torku beni cezbediyor. Çevremde hiç kullanan yok, kullananlar fikirlerini yazabilirler mi gidişi çekişi turbosu ara hızlanmaları otomatik şanzımanı nasıldır tatmin eder mi?
Focus 2 hk
Merhabalar, geçen gün yeni başlık açmıştım 115 120 aralığında dizel araç bakıyordum. Accent era linea vs derken bir tane 2008 focus 2 dizel buldum ve aldım. İlk defa dizel kullanıyorum ve merak ettiklerim var.
Öncelikle 1 den 2 ye atarken turbo sanki girmiyormuş gibi geliyor diğer viteslerde sorun yok. Turbo kaç bin devirde devreye girer?
Focus 2 kullananlar ya da bilgisi olanlar varsa; aracın ömürlü olması için nasıl bir kullanış stili olmalıdır? Mesela kaç bin devirde vites atıp, uzun yolda mesela 5.viteste en az kaç bin devirle seyredilmelidir?
Dizel araçların bakımları hakkında hiç bir fikrim yok. Egr katalizör, partikül temizliği hakkında neler söylersiniz?
Aracı stop ederken vuruntulu bir şekilde kapanıyor. Normali bu mudur acaba?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler. Dediğim gibi ilk defa dizel kullanıcam, titiz bir insanım genel olarak sorun çıkmaması için bu araçta neler yapmalıyım paylaşabilirseniz çok sevinirim.
115.000-120.000 arası dizel tavsiye
Merhabalar. Atmosferikten bıkmış biri olarak şu fiyatlara güçlü torklu dizel arayışındayım.
Düşük km accent era 1.5 leri gözüme kestirdim. Sizler ne tavsiye edersiniz. Dediğim gibi performans çekiş vs önem veriyorum.
C ELYSEE(1.6 hdi) HAKKINDA
Hayırlı günler. Performanslı gidişi çekişi güzel Dizel bir araç düşünüyorum. Bu aracın performansı hakkında bilgi bilgi verebilir misiniz? 92 bg 230 tork üretiyor. Gidişi çekişi nasıldır? Bir de accent era dizel düşünüyorum ikisi arasında kıyaslama yapabilir misiniz?
SALİHLİ-BURSA YOLU HK BİLGİ
Merhaba
Bu yolu daha önce kullanmadım, önümüzdeki süreçte sık sık kullanacağımdan dolayı sizlerden bilgi almak istedim.
Yolu nasıldır(eğim yokuş vs)akhisar balıkesir güzergahı
Yol üzerinde mola verebileceğimiz tavsiye edeceğiniz yerler nerelerdir?
Radar, hız kontrolü vs konusunda dikkat etmem gereken güzergâhlar hangileridir?
Şimdiden teşekkürler.
BRAVO 1.4 MULTİAİR ALINIR MI?
Merhabalar
Bu araç hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Araç 140 beygir ve lpgdeki tüketimi nedir performansı nasıl olur? Bilen kullanan forumdaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Hatta genel bakalım bravolar çok hoşuma gidiyor yakıt olarak dizeli çok yakar dediler ben de lpgli turbo benzinlisini düşünmeye başladım. Buyurun..
Accent erada BRC marka LPG kullananlar....
Herkese hayırlı forumlar...
2010 accent era 1.6 aracımı BRC marka lpg ile kullanıyorum. Tüpü temmuzda kendim taktırmıştım. Ayarlarını vs yaptırdım. Sonra çok yaktığını fark ettim geri götürdüğümde normal dediler. Şuan size örnek vermek istiyorum. Brc yi bilenleriniz bilir 4 nokta ışık var 3 nokta ışık yanıyordu. 50 km lik bir yola gittim ve döndüm. 2 ışık söndü ve şuan tek ışık yanıyor. Yani düz hesap hesaplarsak. 200 km de 1 depo LPG tüketecek gibi.. bu arada kullanımım 100 km/h civarlarındaydı. Genel olarak bu değerler benim gözüme çok geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum..
merhaba dijital sisteme sahibim. Aracı yeni aldığım için tam hakim değilim. Kış geldiği için kalorifere alıp sıcak üfürmesini istiyorum. Soldaki düğmeyi sağa çevirince yani kırmızı yöne doğru çevirince 31 e kadar geliyor sonra bi daha çevirdiğimde H1 oluyor. Kaloriferi H1 de mi kullanmalıyım yoksa 28 29 da falan mı bilenler açıklayabilir mi?
Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.bu arada halihazırda kullandığım bir aracım var elimde
İnstagram anasayfa kronoloji sorunu yardımmm
Merhaba arkadaşlar, dünden beri instagramımda reel simgesi kayboldu ve arama simgesi geri geldi. Sonra farkettim ki anasayfa akışında güncel gönderileri de göremiyorum, kronoloji tamamen bozulmuş mesela 29 eylüldeki gönderiyi görüyorum 1saat 2saat önce paylaşılanları sırasıyla göremiyorum, uygulamayı silip geri yükledim ama düzelmedi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 342
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.545 (Bu ay: 838)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası