Şimdi Ara

Hyundai Accent Era Alınır Mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wakanda

Eğer satın alırsam LPG için aracı İstanbul'a getirip orada mı taktırayım hocam? Prins teknomax yerli şamandıra olmazsa 3400 liraymış hocam.
    hangi ildesiniz hocam ona göre yer ve işinin ehli bir servis önerelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

hangi ildesiniz hocam ona göre yer ve işinin ehli bir servis önerelim.

Alıntıları Göster
    Bursa hocam ama bu candan mühendislik için Bursadan giden çokmuş. Firma hakkında %99 olumlu yorum var ve bölgemdeki taktıranlara sordum hepsi memnun. Çok popüler bir firmaymış bana önerdiğiniz yer. Birkaç tane olumsuz yorumda buldum aracım bitti diyende var ama firmayı kötüleme amacıyla yazıldıklarını düşünüyorum. Aracı alır ve LPG taktırmaya karar verirsem bu candan mühendisliğe getirip taktıracağım. Öneriniz için teşekkürler hocam.

• Wakanda W kullanıcısına yanıt
    Hocam pişman etmez, parasına göre cidden güzel araç
  • Hocam sen daha almadın mı almazsan yaz biz faydalanalım anlattığın gibi temiz araç bulmak zor. Kardeşimde era var lpg ile hem kaçıyor hem yakıtı iyi alınacak araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepkimesiz Tepkime

Hocam pişman etmez, parasına göre cidden güzel araç
    teneke1236737 öyle hocam. Araç bana kısmet olmadı hayırlısı olsun, amca sabah 75.000'e bir başkası ile anlaşmış ve kapora almış. Sen alayım mi almayayım mi kararsız kaldın kesin bir şey söylemedin bende 75'i görünce sattım kusura bakma dedi. Kısmet değilmiş.

Skayn yakıt konusunda tereddütte kaldığım için almadım ve sabah araç başkasına verildi. Alan alsatçı ise yakında sarı sitede 100.000'e ilanını görürsünüz. Hayırlısı olsun, alanda forumdan görüp bir şekilde ulaştı ise ona da hayırlı olsun.

• Hyundai era grubuna katildim ordaki fiyatlarda maşallah 60, ile 68 bin arasinda gidip geliyor.Gercekten ucurdular fiyatlari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Hyundai era grubuna katildim ordaki fiyatlarda maşallah 60, ile 68 bin arasinda gidip geliyor.Gercekten ucurdular fiyatlari.
    Öyle hocam fiyatlar uçtu. Benim almaya çalışıp kaçırdığım aracın bir alt modeli sarı sitede 91.000 TL. Üstelik model yılı 2008. Şimdi benim kaçırdığım araç hem 2010 hem KM daha düşük. Alan al satçı ise 100.000 liradan siteye koyacaktır, bu fiyatlara alan olduğu sürece bu araçlarda bu fiyatlara satılmaya devam edecektir hocam.

Yakında insanların bireysel olarak galeri olmadan ikinci el araba satmaları yasaklanacakmış. O zaman fiyatlar daha da artacak, araya galerici komisyonu girecek.

• Erayı lpg de kullanan dostlar hangi marka lpg yi kullanıyorsunuz hangisi en uygundur eralara değerli yorumlarınızı bekliyorum...
  • D..Drogba D kullanıcısına yanıt
    10 yildir atiker bağli pişman değilim ama aklim olsaydi prins veya brc ama kaliteli yerden güvenilir yerden montaj yapardim öyle sanayiye gidp her bayiiden yapmazdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

10 yildir atiker bağli pişman değilim ama aklim olsaydi prins veya brc ama kaliteli yerden güvenilir yerden montaj yapardim öyle sanayiye gidp her bayiiden yapmazdim
    Prins atikerden daha mı iyidir hocam sence
    Hocam senin aracı düşünmeden alman lazımdı temiz araba bir saate kalmıyor sahibinden hurda dolu neyse demek kısmetin başka araçmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 5 Temmuz 2020; 23:17:29 >
    Valla ben sana kaç gündür diyorum al kaçırma diye eğer o adam o fiyata sahibindene koysa o araç 10 dk ilanda kalmazdı valla. Neyse inşallah daha iyisini bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 5 Temmuz 2020; 23:38:46 >
  • D..Drogba D kullanıcısına yanıt
    Evet iyi ama fiyat yüksek mesele orda bütçene uygun olani seç hocam,Atiker olmasaydi brc tercih edebilirdim:) brc oomasaydi prins:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Hocam senin aracı düşünmeden alman lazımdı temiz araba bir saate kalmıyor sahibinden hurda dolu neyse demek kısmetin başka araçmış
    Skayn hocam hayırlısı. Ailem kullanacağı için kararsız kaldım ve nasıl olsa sarı sitede ilanı yok diye acele etmedim ama bakkal kasap biliyordu herhalde uçurdular birine.

Liny hocam haklısın. Kararsız kaldım ve internet ilanı olmamasına güvendim ama bir şekilde öğrenilince hemen 75'i vermişler. Piyasa kötüyken bir anda gitmez diye düşündüm ama yanılmışım.

Hayırlısı olsun, kim aldıysa alan güle güle binsin.
  • Bunların fiyatı bu kadar artmış mı neyse 1.4 LPG li benimki de 10 yıllık araç 127 bin gördü şimdiye kadar sorun çıkarmadı ama ilerisi belli olmaz. Şans işi.
    Tavsiyem bunların bazısında abs var bazısında yok. Absli olsun.
  • quote:

Evet hocam sunroof'u var ve araca baktırdım orijinal kilometresinde, tuvturk kayıtlarına da baktım hepsi orijinal kilometresinde ve garaj arabası. Ayrıca aracın önünde dijital bilgisayar ekranı mevcut, 10 adette hava yastığı var, jantlar çelik, park sensörü ve park kamerası mevcut. Plakadan sorguladım yetinmedim servisine sorgulattım tüm bakımlar servisinde yapılmış.

Araçta sadece yazın memlekete gidip gelirken kullanılmış bir araç. Amca bana güvendiği için aracı aldım benzin doldurdum gezindim bir arkadaşın ustasına götürdüm bu araç en az 100.000 TL eder sen almayacaksan ben alayım diyor. Tek sıkıntı araçta 1.6 motor var ve çok benzin yakıyormuş bu sebeple kararsızım. Amcada bu sebeple satıyormuş.

65.000 TL teklif ettim bakalım orta yol bulabilirsek almayı düşünüyorum. Sarı site v.b. yerlerde ilanı da olmadığı için kolay kolay satamaz amca benden haber bekliyor.
    "10 adette hava yastığı var" ERA da 10 adet hava yastığı mı var??? Sorması ayıp olmasın neresinde???

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

"10 adette hava yastığı var" ERA da 10 adet hava yastığı mı var??? Sorması ayıp olmasın neresinde???

Alıntıları Göster
    Style Sport modelinde varmış hocam. Aracın satın alım evrakındaki bilgilerde 8+2 yazılmış ama neresinde bilemem. Bu konu anladığım bir konu değil ve araçta benim değil.

Hyundai forumunda da yazıyor. Style Sport modelinde 10 hava yastığı var bunlar nasıl kapatılır patlamasın yazmışlar.

*https://www.hyundaiclubtr.com/konu/hyundai-era-1-6-style-airbag-hakkinda.24498/

Bu model özel bir Era modeliymiş Hyundai forumunda bolca yorum var. Style Sport ile düz modeli karıştırmayın hocam motor dahil aynı olmadığı yazılmış.

Donanım haber forumunda da 10 hava yastığı olduğu yazılmış.

*https://forum.donanimhaber.com/hyunadi-accent-era-hava-yastigi--55464126

Aracı araştırdım ve araştırdıkça ne harika bir araç olduğunu öğrendim ve şu an nasıl kaçırdığıma üzülüyorum.

• quote:

Style Sport modelinde varmış hocam. Aracın satın alım evrakındaki bilgilerde 8+2 yazılmış ama neresinde bilemem. Bu konu anladığım bir konu değil ve araçta benim değil.

Hyundai forumunda da yazıyor. Style Sport modelinde 10 hava yastığı var bunlar nasıl kapatılır patlamasın yazmışlar.

*https://www.hyundaiclubtr.com/konu/hyundai-era-1-6-style-airbag-hakkinda.24498/

Bu model özel bir Era modeliymiş Hyundai forumunda bolca yorum var. Style Sport ile düz modeli karıştırmayın hocam motor dahil aynı olmadığı yazılmış.

Donanım haber forumunda da 10 hava yastığı olduğu yazılmış.

*https://forum.donanimhaber.com/hyunadi-accent-era-hava-yastigi--55464126

Aracı araştırdım ve araştırdıkça ne harika bir araç olduğunu öğrendim ve şu an nasıl kaçırdığıma üzülüyorum.
    İlginç, ilk defa duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

İlginç, ilk defa duyuyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam bende merak edip biraz araştırdım ve konuda uzman grup üyelerinden biriyle yazıştım. Bu araba hakkında çok bilgi edindim ve kaçırdığıma üzülüyorum. Özel mesajla bana çok bilgi verende oldu aracın normalde pek bilinmeyen özellikleri var eğer merak ediyorsanız grup üyesi bir arkadaşla görüşmemi (okuyup silme şartıyla) size gönderebilirim. Bu araç çok kısıtlı sayıda üretilmiş ve normal accent era'dan farklı bir sınıfta üretilmiş bir araçmış bilmemeniz normal. İşten anlayan oto ustalarınında peşinde olduğu bir araçmış. Hayırlısı olsun ben kaçırdım alan hayırlısı ile kullanır inşallah.

• quote:

Hocam bende merak edip biraz araştırdım ve konuda uzman grup üyelerinden biriyle yazıştım. Bu araba hakkında çok bilgi edindim ve kaçırdığıma üzülüyorum. Özel mesajla bana çok bilgi verende oldu aracın normalde pek bilinmeyen özellikleri var eğer merak ediyorsanız grup üyesi bir arkadaşla görüşmemi (okuyup silme şartıyla) size gönderebilirim. Bu araç çok kısıtlı sayıda üretilmiş ve normal accent era'dan farklı bir sınıfta üretilmiş bir araçmış bilmemeniz normal. İşten anlayan oto ustalarınında peşinde olduğu bir araçmış. Hayırlısı olsun ben kaçırdım alan hayırlısı ile kullanır inşallah.
    Teşekkür ederim Hocam, benim daha önce Hyundai Accend ADMİRE kasa aracım vardı 2006 Model otomatik, tam 6.5 sene kullandom çok memnun kaldım, bir kere bile arza yapmadı, o yüzden Hyundai modellerine karşı sempatim var, bir ara ERA almayı bende düşünmüştüm benim arkadaşımda vardı almak nasip olmadı, şimdi 2019 Model Dacia Duster aldım zaten, umarım siz de gönlünüzde ki araca kavuşursunuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.