Şimdi Ara

Hyundai Accent Era Alınır Mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wakanda

Style Sport full modeli hocam. Isıtmalı aynalar, sunroof, aynalar ve kapılar şöför koltuğundan kumandalı, araçta direksiyonda teyp için kumanda var, ayrıca teypte kumanda var, ön ve arka cam buğulanma tuşu var, 8+2 hava yastığı, bilgisayar ekranı, park sensörleri, park kamerası, jantlar ve siboplar çelik ayrıca lastikler şubat ayında değişmiş, bakımı da şubat ayında yapılmış. En sevdiğim kısmı teyp sesini istersen öne istersen arkaya verebiliyorsun ayrıca araçta dahili usb şarj girişi var.

Kendim kullanacak olsam düşünmeden alırım da ailem sahil kasabasında ilçe merkezine ve il merkezine gidip gelmekte kullanacak aracın başka bir işlevi olmayacak.

Araç bencede çok iyi ve temiz bir araç. Arka tamponunda hafif bir çizik var ama amca yaptırmamış istersen boyat diyor. Biraz göze batıyor ama alırsam arka tampondaki o çiziği bir şekilde kapatmam gerekecek.

Makine ile boya kısmına da baktırdım aracın hiçbir yeri boyanmamış.

Alıntıları Göster
    Bence al geç hocam
    O motor tüpe de son derece uyumlu uzun yıllar binersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wakanda W kullanıcısına yanıt
    Eğer 100.000 eder diyorsa adamdan al 75 e o ustaya sat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bence al geç hocam
    O motor tüpe de son derece uyumlu uzun yıllar binersin

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. Ben değil ailem kullanacak ve uzun yol yapmayacak. Kararsızım hocam ama sanırım alacağım, 65'e vermediği için son 68 teklif ettim kabul ederse alabilirim. Bu araca tüp taktırma maliyeti ne olur ve hangi marka takılmalı? Bu tüp işinden hiç anlamıyorum sizin bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkuba

Eğer 100.000 eder diyorsa adamdan al 75 e o ustaya sat.
    Al satçı değilim hocam, aileme binilecek araç lazım ve en kısa sürede halletmem lazım. Bu iş benim içime sinmez ayrıca al değince fiyat kırmaya kalkarlar kısaca benim uğraşabileceği bir iş değil.
  • quote:

Teşekkürler hocam. Ben değil ailem kullanacak ve uzun yol yapmayacak. Kararsızım hocam ama sanırım alacağım, 65'e vermediği için son 68 teklif ettim kabul ederse alabilirim. Bu araca tüp taktırma maliyeti ne olur ve hangi marka takılmalı? Bu tüp işinden hiç anlamıyorum sizin bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    Hocam benimki dizel . Lpg den pek anlamam Facebook sayfalarında yardımcı olabilirler
    Bizde ailecek kullanıyoruz. Araç kullanmayı onda öğrendik yıllardır kahrımızı çekiyor

• dizelini bikaç kez kullandım pişman olmazsın
  • Yahu bu araba 40 bin liraydı 2 yıl önce ne ara bu kadar oldu

Otomatikleri nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Hocam benimki dizel . Lpg den pek anlamam Facebook sayfalarında yardımcı olabilirler
    Bizde ailecek kullanıyoruz. Araç kullanmayı onda öğrendik yıllardır kahrımızı çekiyor

Alıntıları Göster
    SHIHAD hocam teşekkürler. Şimdi fiyat aldım atiker için uygun modeli montaj dahil smit depoyla 3500 liraymış, BRC 4000 liraymış, Lovato 5000 liraymış. Prins gibi daha kaliteli kitlerde 7000 lira civarındaymış. Bu LPG takma işi de epey sıkıntılı görünüyor hem fiyatlar yüksek hem hangisi iyi bilmek zor.

Hyperfex hocam teşekkürler.

• Liny L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Sürekli yapmayacaksınız sonuçta. Ticaret olarak düşünün.

Bence LPG taktırma hocam bakımı var, otoparklara giremiyosun, çok düşük de olsa patlama riski var, en önemlisi motor performansını düşürür yani ben kesinlikle taktırmayacam. Tabi yine senin fikrin

• quote:

Orijinalden alıntı: Liny

Bence LPG taktırma hocam bakımı var, otoparklara giremiyosun, çok düşük de olsa patlama riski var, en önemlisi motor performansını düşürür yani ben kesinlikle taktırmayacam. Tabi yine senin fikrin
    Liny Hocam araç 1.6 115 beygir sport modeli. Alırsam bizimkiler aylık ne kadar benzin harcıyor hesap edip ona göre taktıracağım. Amca en son 70 dedi bakalım anlaşabilirmiyiz yoksa 1.0 Toyota Yaris mi almalıyım hala kararsızım. Toyota Yaris'in aynı seneye ait modelleri de 65.000 liradan başlıyor. 70'e bu Accent için ne dersiniz?

enkuba hocam bu işlerden hiç anlamam ve bana göre değil. Bu işlerde bana pek ticaret gibi gelmiyor, alıp satmaya kalksam usta almaz alırsa da zaten kaça alacağımı bildiği için ciddi bir pazarlık yapacaktır. Hiç bu riske girmeye gerek yok.

• 2008 Model 1.5 CRDI 110 Bg seçeneği olanı kullanıyorum. Yaklaşık 1 sene oldu bende almak istersen fikrimi söylemek istiyorum

- 110 Bg çok büyük bir avantaj, dip gaz kullanırsan 3. Vites de dahil araç patinaj çekiyor
    - Dizel üzmüyor, gayet iyi çekişi var
    - Daha önce Focus aracım vardı, ondan sonra bu araçta yol tutuş anlamında biraz güvensizlik var ama kullandığım lastiklerden kaynaklı olabilir. İyi bir lastik ile bu aşılabilir

-Rampa da bayılma olmuyor aksine gaza yüklendiğinde araç daha da gidiyor
    - Uzun yolda koltuklar rahat, herhangi bir sıkıntı çıkmıyor
    -Direksiyon elektrik destekli olduğu için biraz hissiz (Focus'a göre baya hissiz)
    -Bagaj tatmin eder, yeterli hacim sunuyor
    -Aracın en büyük dezavantajı bence ABS, ESP olmaması ama senin alacağın pakete göre de olabilir. Bende olan VGT, maalesef bulunmuyor ve ABS yokken frenler aman aman güven vermiyor kızaklama söz konusu

Parasına göre baya tatmin eder özellikle motor çok atik

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepkimesiz Tepkime

2008 Model 1.5 CRDI 110 Bg seçeneği olanı kullanıyorum. Yaklaşık 1 sene oldu bende almak istersen fikrimi söylemek istiyorum

- 110 Bg çok büyük bir avantaj, dip gaz kullanırsan 3. Vites de dahil araç patinaj çekiyor
    - Dizel üzmüyor, gayet iyi çekişi var
    - Daha önce Focus aracım vardı, ondan sonra bu araçta yol tutuş anlamında biraz güvensizlik var ama kullandığım lastiklerden kaynaklı olabilir. İyi bir lastik ile bu aşılabilir

-Rampa da bayılma olmuyor aksine gaza yüklendiğinde araç daha da gidiyor
    - Uzun yolda koltuklar rahat, herhangi bir sıkıntı çıkmıyor
    -Direksiyon elektrik destekli olduğu için biraz hissiz (Focus'a göre baya hissiz)
    -Bagaj tatmin eder, yeterli hacim sunuyor
    -Aracın en büyük dezavantajı bence ABS, ESP olmaması ama senin alacağın pakete göre de olabilir. Bende olan VGT, maalesef bulunmuyor ve ABS yokken frenler aman aman güven vermiyor kızaklama söz konusu

Parasına göre baya tatmin eder özellikle motor çok atik
    Hocam yorum banamıydı bilmiyorum ama bana gibi değerlendirirsek yorumunuz için teşekkür ederim.

Araç full yani en üst paket olduğu için Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS) ve Elektronik fren güç dağıtım sistemi (EBD) bulunuyor. Ayrıca ne olduklarını bilmediğim ASR ve ESC denen iki sistem daha var. Bunlar ABS sistemine yardımcı olarak çalışıyormuş. ESP ise yok.

Benim baktığım araç dizel değil 1.6 benzinli keşke dizel olsaydı. Aracı hem şehir içinde hem uzun yolda denedim bayılma görmedim ve çok acayip hızlanıyor. Tabi bu aileme lazım değil, yüksek hızda ciddi bir benzin tüketimi oluyordur hocam.

• quote:

SHIHAD hocam teşekkürler. Şimdi fiyat aldım atiker için uygun modeli montaj dahil smit depoyla 3500 liraymış, BRC 4000 liraymış, Lovato 5000 liraymış. Prins gibi daha kaliteli kitlerde 7000 lira civarındaymış. Bu LPG takma işi de epey sıkıntılı görünüyor hem fiyatlar yüksek hem hangisi iyi bilmek zor.

Hyperfex hocam teşekkürler.
    hocam güncel fiyatlar şu anda istanbul candan mühendislikte şu şekilde siz çok fahiş fiyat almışsınız.atiker grand 2300 tl ve 10 taksit,brc comfort 3000 tl 10 taksit ,lovato obd2 3500 tl 10 taksit,prins teknomax 3000 tl 10 taksit.atiker grand bu araca fazlasıyla yeter sorunsuz binersin gayet başarılı bir kit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

hocam güncel fiyatlar şu anda istanbul candan mühendislikte şu şekilde siz çok fahiş fiyat almışsınız.atiker grand 2300 tl ve 10 taksit,brc comfort 3000 tl 10 taksit ,lovato obd2 3500 tl 10 taksit,prins teknomax 3000 tl 10 taksit.atiker grand bu araca fazlasıyla yeter sorunsuz binersin gayet başarılı bir kit.

Alıntıları Göster
    Eğer satın alırsam LPG için aracı İstanbul'a getirip orada mı taktırayım hocam? Prins teknomax yerli şamandıra olmazsa 3400 liraymış hocam.
    Sen Toyota Yaris i falan boşver hem çok küçük hem de güçsüz bir araç ailem kullanacak diyorsun bence onlar için bagaj da önemlidir. Sen Era al gerçek bir arabanız olsun hocam. Asla pişman olmazsın

Hocam ESP olan modeller de var. Ve bu araçta en büyük eksik en full paket olmasına gerek olmadan yolcu hava yastığı olmalıydı, boş pakette olsa olması lazımdı gayet iyi olurdu.

1.6 benzinli için yorum yapamayacağım Hocam ama 1.5 Dizel cidden fena yürüyor, 1.6 benzinli gayet atiktir bundan eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepkimesiz Tepkime

Hocam ESP olan modeller de var. Ve bu araçta en büyük eksik en full paket olmasına gerek olmadan yolcu hava yastığı olmalıydı, boş pakette olsa olması lazımdı gayet iyi olurdu.

1.6 benzinli için yorum yapamayacağım Hocam ama 1.5 Dizel cidden fena yürüyor, 1.6 benzinli gayet atiktir bundan eminim
    Her araçta hava yastığı olmalı. Bu araçta 8+2 toplam 10 adet yazıyor neden direkt 10 değilde 8+2 onuda anlamadım.

Aracı denedim hocam bu era sport benim aracı sollar geçer. :) Aileme değilde kendime alacak olsam düşünmeden alacağım, bunu alırsam bir süre kendim kullanıp benzin harcama durumunu değerlendireceğim eğer altından kalkılmayacak gibiyse mecburen LPG taktıracağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.