Merhaba son zamanlarda trafikte fazlasıyla görmeye başladığım görüntüsü ve donanımıyla ve çok hoşuma giden bir araç. Emsallerine göre fiyatını gayet uygun gördüm. Biliyorsunuz ki Avrupa markaları piyasayı ele geçirmiş durumda o sebepten ister istemez o modellere yöneliyoruz. Sizce bu araç alınır mı ve araç hakkında bilgi sahibi olanlar var mı ? 4x2 modelini soruyorum.. |
Suzuki VİTARA 1.4 Hibrit GL Elegance hakkında düşünceleriniz
-
-
buraya getirirlerken arabanın orjinalinde olmayan bi multimedya ekranı takıyorlar arabaya. sorunlu bi multimedya. onu değiştiririm derseniz problem değilse güzel araç bence.
-
Dostum hiç mi haberleri takip etmiyorsun. Suzukinin alt kalite araçları nasıl Türkiye’ye postaladığından haberin yok mu? -
Boş haber onlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: simple1
Boş haber onlar.Boş değil baya tasdikli kanıtlı belgeler ama sen kendini nasıl iyi hissediyorsan ona inan tabi.
-
İç malzeme kalitesine plastik kalitesine 1980 lerden kalma iç tasarıma katlanabilen için iyi araç ama mekanik olarak iyi.
-
Verdiği Bilgi doğru
-
Multimedya vs. bir şekilde halledilir belki, motoru canlı, güzel, şanzıman tork konvertörlü kaliteli ve sağlam, aisin üretimi, yakıtı güzel ama gel gelelim o kapılar ve diğer kısımlardaki plastik kalitesini görünce insan nefret ediyor araçtan, gerçekten abartmıyorum, kuş serisinden hallice kapı ve diğer aksamlardaki plastik kalitesi. 2024 yılında daha kötü plastiğe sahip araba gerçekten görmedim. Biraz da kaporta işçilikleri ve son kalite kontrol zayıf geldi bana, kapıların kapanma zorluğu aynı araçta her kapıda farklı. Biraz daha özen gösterilse çok uzun yıllar sorunsuz kullanılacak araçlar. -
Plastik detaylar ve kokpit olumsuz gibi evet.
-
Mart ayında araç bakarken, suzuki vitara ve s-cross bakmıştım, o kadar araç inceledikten sonra iç malzeme kalitesi en vasat olanı suzuki araçlardı. Yürürü iyi olabilir, sorunsuz olabilir ama malzeme kalitesinin vasatı geçtiği tek bir nokta bile yok içeride. Bayon felan çok çok daha kaliteli içeride.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X