Şimdi Ara

Gereksiz pahalı olan Hyundai Getz ve Nissan Micra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anlamıyorum bu araçlar neden bu kadar pahalı mesela Getz in bilinmedik bi özelliği mi var aşırı pahalı hem küçük hem motoru güçlü değil hem de özelliği yok ama bu aracı 55 e alan da var 70 e alan da var aynı şey Micra için geçerli 95 bine Micra mı alınır araç hem tipsiz hem de güzel değil neden bu kadar pahalı bu araçlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• katılıyorum. 1.4 doch benzin lpg'li 2011 model getzim vardı . Araba bana hiç güvenli gelmezdi.
  • Hadi Micra neyse de CRDI Getz'in motoruna güçsüz diyeni Allah çarpar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 i10 un 120 bin tl olduğu yerde.. bizim kuzen 2 sene önce micra aldı 50 bin küsüre. şimdi satsa dediğiniz gibi 90 olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 15 Haziran 2020; 15:9:25 >
  • getz genelde 35-40 civarına gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 15 Haziran 2020; 14:22:20 >
  • Benzinli (tüp uyumlu yani) + Otomatik + Park kolaylığı + Sorunsuzluk oldukları için fiyatlar yüksek. 1.5 dizel 110hp getze güçsüz diyeni de getz çarpar, aptal bir şekilde gidiyor.

• 1.5 dizel getzim oldu 3 farklı zamanda. 110luk Motoru tam bir canavar premiumların bile içinden geçerdim İstanbul’da. Bir o kadar da güvenlik yönünden zayıftı her an kanatlanacaksınız gibi olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki hafta önce arkadaşıma lpg'siz 2008 model düz vites 1.4 Getz'i (97 hp) 52.500 e satın aldık. 121.000 km'de.
  • Çipli dizel getz, aman Allahım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.