Şimdi Ara

Clio 4 Vs Kia Rio Vs İ20 Araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın zamanda orta sınıf bir bütçe ile araç alacağım, sizlerden yardım bekliyorum acil bir şekilde.

Şu an ki bütçe aşağıdaki arabalara ve özelliklere yetiyor.

Kia Rio 1.25 Fancy ( 85 HP ) Benzinli

Hyundai i20 1.2 MPI ( 84 HP ) Benzinli

Renault 0.9 Turbo ( 90 HP ) Benzinli

Sizce bu araçlardan hep konfor hemde güç bakımından hangisini seçmeleyim.

50 bin TL'e kadar bütçe ve orta segment araç istiyorum.

Kia Rio

Clio

Hyundai i20

• Atmosferik benzinli bir araç için 6.3-4.4 gibi veriler düşük olarak kabul edilir, dizel değil sonuçta bu araç.

Clio hacim ve turbo desteği sayesinde daha az yakıtla yetinebiliyor, normal kullanımda fark yarım litre falan olur.

Ben icon donanım 0.9 clio önerim bunların arasından. Hem motoru daha canlı hem de biraz daha tasarruflu.
    Vatandaş clio da 1.2 75 bg atmosferiği kabullendi ama 0.9 turbo olanı benimsemedi. Sonuç olarak satıştan çekildi.

Artısı eksisi nedir sadece kullananı bilir.

Çok rağbet görmeyen bir motor. Seçim yaparken bunu da göz önünde bulundurun.

Ben 2013 1.25 fancy sahibiyim. i20 yeni kasa Elite paket değilse rio alır geçerim.
    ben clio 4 ü öneririm. araçların 3 ünü de en az 2 hafta denedim, i20 performans olarak hoşuma gitmemişti, rio ise bana çok tangır tungur, gürültülü ve konfotduz gelmişti. ben alacak olsam, ailem de küçük olduğu için küçük olmasını önemsemez clio alırdım. hem yakıt hem performans hem de pazar olarak sizi üzmez.
  • Aralarında en güçlüsü tabi ki clio 4. Turbo avantajı ile düşük devirde yüksek tork da mevcut. Zaten beygir gücü açıkça ortada ve Clio beygir gücü olarak da önde. Konfor konusunu bilemeyeceğim. Hiçbirine binmedim yalan söylemiş olmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 3 Haziran 2018; 16:21:32 >
  • yeni kasa ise rio veya i20 clioya göre içi daha geniş kullanımı rahattır i20 nin bir önceki kasayı sıfır alıp 5 sene lpg kullandım yakıt olarak çok memnun kaldım rio daha sportif duruyor
  • 2012 Rio 1.25 85 beygirFancy (full)paket sahibyim daha önce Corsa ,Clio hepsini kullandım Rionun hem iç mekan genişliği ,kalite,konfor,donanim olarak Clio ile kıyaslanamayacak kadar fark olduğunu net olarak soyleyebilirim fakat kardeşi i20yi kullanmadım bilmiyorum Rioyu kesinlikle tavsiye ederim..
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    konu aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batin216 -- 3 Haziran 2018; 18:59:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

2012 Rio 1.25 85 beygirFancy (full)paket sahibyim daha önce Corsa ,Clio hepsini kullandım Rionun hem iç mekan genişliği ,kalite,konfor,donanim olarak Clio ile kıyaslanamayacak kadar fark olduğunu net olarak soyleyebilirim fakat kardeşi i20yi kullanmadım bilmiyorum Rioyu kesinlikle tavsiye ederim..
    2012 1.25 rio'yu tavsiye ediyorsunuz ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre benzin konusunda su gibi içiyormuş.

zaten 6.3 ve 4.4 değerleri biraz yüksek gibi.

Lpg olarak mu kullanıyorsunuz?
  • Batin216 B kullanıcısına yanıt
    Atmosferik benzinli bir araç için 6.3-4.4 gibi veriler düşük olarak kabul edilir, dizel değil sonuçta bu araç.

Clio hacim ve turbo desteği sayesinde daha az yakıtla yetinebiliyor, normal kullanımda fark yarım litre falan olur.

Ben icon donanım 0.9 clio önerim bunların arasından. Hem motoru daha canlı hem de biraz daha tasarruflu.
  • Clio al geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: gariptirki

Clio al geç
    Bana da clio daha iyi geliyor ama, arka taraftaki konfor eksikliği beni sürekli tedirgin ediyor.
  • Performans ve yakit tuketimi olarak clio. Geriye kalan tum kriterlerde koreliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Atmosferik benzinli bir araç için 6.3-4.4 gibi veriler düşük olarak kabul edilir, dizel değil sonuçta bu araç.

bende sizin gibi düşünüyorum ama şu arka kısım için içim rahat değil..

• Vatandaş clio da 1.2 75 bg atmosferiği kabullendi ama 0.9 turbo olanı benimsemedi. Sonuç olarak satıştan çekildi.

Ben 2013 1.25 fancy sahibiyim. i20 yeni kasa Elite paket değilse rio alır geçerim.
    Hacim olarak i20 veya rio biraz daha rahattır evet. Arka koltuk çok önemli bi kriter ise c segment daha isabetli olur gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Vatandaş clio da 1.2 75 bg atmosferiği kabullendi ama 0.9 turbo olanı benimsemedi. Sonuç olarak satıştan çekildi.

Sizin yakıt değerleriniz nasıl ? Lpg kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hacim olarak i20 veya rio biraz daha rahattır evet. Arka koltuk çok önemli bi kriter ise c segment daha isabetli olur gibi
    Doğru söylüyorsunuz ama aynı segment ve aynı fiyatlara daha rahat araçlar varken, sırf motorlarında ki benzin sömürmesi yüzünden daha rahatsız araba tercih etmek zorundayız.
    Hocam geçen yıl Samsun'da yaşıyordum şehir içi ortalaması 6.3 civariydi son. 1 yıldır Erzurum'da yaşıyorum şehir içi sürekli rampalardan oluşmakta burada yakitim 7 civarında seyrediyor yazın yıllık izinde ortalama 4000km ye yakın bir yol yapacağım için LPG taktirarak LPG parasının yarısını çıkarmak niyetindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hocam geçen yıl Samsun'da yaşıyordum şehir içi ortalaması 6.3 civariydi son. 1 yıldır Erzurum'da yaşıyorum şehir içi sürekli rampalardan oluşmakta burada yakitim 7 civarında seyrediyor yazın yıllık izinde ortalama 4000km ye yakın bir yol yapacağım için LPG taktirarak LPG parasının yarısını çıkarmak niyetindeyim
    7 litre çok fazla bir rakam benim için, lpg'de nasıl bir fark oluşur acaba? Öğrenci adamım ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batin216

Sizin yakıt değerleriniz nasıl ? Lpg kullanıyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Lpg kullanmıyorum. Şehir içi 6.5-7.5 arası. Şehir dışı 5.5
  • ben clio 4 ü öneririm. araçların 3 ünü de en az 2 hafta denedim, i20 performans olarak hoşuma gitmemişti, rio ise bana çok tangır tungur, gürültülü ve konfotduz gelmişti. ben alacak olsam, ailem de küçük olduğu için küçük olmasını önemsemez clio alırdım. hem yakıt hem performans hem de pazar olarak sizi üzmez.
  • Yakıt ve hacim konularında hassassınız, bilmiyorum sedan düşünür müsünüz ama dizel 301-c elysee modellerine baktınız mı ?

2015 model 50-60 bin km civarında alınır 50 bine. Bu araçlara göre hem geniş, hem daha performanslı hem de gayet az yakan bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Haziran 2018; 22:41:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.