|
Bildirim
|
Aralarında en güçlüsü tabi ki clio 4. Turbo avantajı ile düşük devirde yüksek tork da mevcut. Zaten beygir gücü açıkça ortada ve Clio beygir gücü olarak da önde. Konfor konusunu bilemeyeceğim. Hiçbirine binmedim yalan söylemiş olmayayım.
|
Atmosferik benzinli bir araç için 6.3-4.4 gibi veriler düşük olarak kabul edilir, dizel değil sonuçta bu araç.
Clio hacim ve turbo desteği sayesinde daha az yakıtla yetinebiliyor, normal kullanımda fark yarım litre falan olur. Ben icon donanım 0.9 clio önerim bunların arasından. Hem motoru daha canlı hem de biraz daha tasarruflu. |
Vatandaş clio da 1.2 75 bg atmosferiği kabullendi ama 0.9 turbo olanı benimsemedi. Sonuç olarak satıştan çekildi.
Artısı eksisi nedir sadece kullananı bilir. Çok rağbet görmeyen bir motor. Seçim yaparken bunu da göz önünde bulundurun. Ben 2013 1.25 fancy sahibiyim. i20 yeni kasa Elite paket değilse rio alır geçerim. |
ben clio 4 ü öneririm. araçların 3 ünü de en az 2 hafta denedim, i20 performans olarak hoşuma gitmemişti, rio ise bana çok tangır tungur, gürültülü ve konfotduz gelmişti. ben alacak olsam, ailem de küçük olduğu için küçük olmasını önemsemez clio alırdım. hem yakıt hem performans hem de pazar olarak sizi üzmez.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 3 Haziran 2018; 16:21:32 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batin216 -- 3 Haziran 2018; 18:59:47 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Haziran 2018; 22:41:15 > |