Şimdi Ara

sıfır araç yardım egea lounge plus vs. astra sedan sport vs. elantra style

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sıfır araç alıcam, bu iki araç arasında kaldım.

fiat egea sedan 1.6 E-torq lounge plus otm. vites + (lpg) 81.000 tl

hyundai elantra 1.6 D- CVVT style otm. vites + (lpg, çelik jant, dokunmatik ekran,navigasyon ve geri görüş) 78.500 tl

kalite ve güvenlik olarak elantra ama donanım eksiği de bariz çok fazla egea'ya göre.

kıyaslamaya şimdi astra sedan 1.4 t sport otomatik + lpg de eklendi. ayrıca yine sıfır sedan ve otm. olmak şartıyla fikirleriniz varsa öğrenmek isterim bütçe en son 85.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matogretmeni86 -- 1 Ağustos 2017; 0:18:25 >

• Kia Cerato baktınız mı hocam ?
    Eğer seçenekleri 2ye indirdiyseniz Hyundai alınır Egeadan araba olarak daha iyi sonuçta
  • cerato baktım hocam ancak fiyatı pahalı geldi. kia cerato 1.6L MPI concept otm. vites +lpg 86.000 tl istediler.
  • Fiyatlar boyleyse elantra. Benim acindan gerekli donanim eklenmis.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam görüşünüz için
  • Güvenlik ve tasarım açısından Elantra önde.
    Araç gerçekten çok güzel görünüyor. Pahalı bir araç görüntüsü var.
  • Donanım olarak egea olabilir ancak, o donanımın üstüne kurulduğu platform esas konfor ve güvenlik unsuru olduğu için, elantra diyorum. Cerato da daha dolu olarak alınabilir.
  • Egea 81bin tl mi.?

Acıkcası 0 o kadar para verileceğine 2ci el 2016modellerine bakardım 67bin tlden başlıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-egea-2016-1.6-e-torq-lounge-otomatik-orijinal-lpg-11.300-km-432711831/detay

Aklınızda bulunsun diye 1ilan bıraktım.Ama elbet 0 alınacaksa o 2araçtan 1i hayırlı olsun.

• Goruntu olarak kesinliklikle elantra hocam. Ben 301 kullaniyorum ve baz versiyonda bile hiz sabitleyici var ve bence artik olmazsa olmaz bi ozellik. Hiz sabitleyici var mi bu modellerde? Elantra hem daha buyuktur hacim olarak gibi geliyor
  • Masaltos M kullanıcısına yanıt
    malesef elantra' da hız sabitleyici, digital klima, derinlik ayarlı direksiyon, deri direksiyon, yağmur sensörü, led far, sis farı yok.
  • Elentranın tek eksiği donanım Adamlar benzinli modelde sadece style paket koymuşlar Elite paket isteyince dizel al diyorlar Tam bir saçmalık Elentra D sınıf bir araba ve deri direksiyondan tutunda bir çok donanım style da yok Benzinlide elit paket olsa geçen hafta alacaktım Ha egea ile karşılaştırma yap dersen kesinlikle elentra derim

Birde size tavsiyem elentranın 2. eline bakmanız olacaktır Araç çok tutulan bir araç olmadığı için baktığınız fiyatların biraz üzerinde dizel motor denk gelebilir
  • ArcherAngel A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. ikinci elde lounge var ancak sedan laounge plus henüz sahibindende bulunmuyor yeni eklenen bir donanım sanırım. gerçi çok fark da yok ancak yine de önceliğimiz sıfır.
  • Elantra nın D sınıfı olmadığını bir öğretemedik gittiKonuya gelirsek kesinlikle Elantra alınır.Egea alınacaksa bence dizel alınmalı ki bir avantajı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Elentranın tek eksiği donanım Adamlar benzinli modelde sadece style paket koymuşlar Elite paket isteyince dizel al diyorlar Tam bir saçmalık Elentra D sınıf bir araba ve deri direksiyondan tutunda bir çok donanım style da yok Benzinlide elit paket olsa geçen hafta alacaktım Ha egea ile karşılaştırma yap dersen kesinlikle elentra derim

Birde size tavsiyem elentranın 2. eline bakmanız olacaktır Araç çok tutulan bir araç olmadığı için baktığınız fiyatların biraz üzerinde dizel motor denk gelebilir

Yalnışınız var hocam elantra f sınıfı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Elentranın tek eksiği donanım Adamlar benzinli modelde sadece style paket koymuşlar Elite paket isteyince dizel al diyorlar Tam bir saçmalık Elentra D sınıf bir araba ve deri direksiyondan tutunda bir çok donanım style da yok Benzinlide elit paket olsa geçen hafta alacaktım Ha egea ile karşılaştırma yap dersen kesinlikle elentra derim

Yalnışınız var hocam elantra f sınıfı

Sınıf konusunda özür dilerim ama elentranın D değilde F sınıf olması donanım eksikliği açısından daha kötü bir durum değil mi?

• arkadaşın sınıf konusunda yanılması doğal hyundai kendini c sınıfı olarak lanse ediyor doğrusu da bu. ancak türkiyenin en çok ziyaret edilen araç alım satım sitesinde teknik özelliklere tıkladığınızda d sınıfı yazıyor. bir çok kişiyi yanıltan bilgi bu malesef.
  • Konu sınıf olayına gitti ama ben söylemek istediğimi tekrar belirteyim

Bu sınıfta bir arabaya 15 inç plastik kapak jant ve deri kaplama olmayan direksiyon yakışmıyor

Ayrıca bu modelde sürücü tarafı camın bile tek dokunuşla açılıp kapanması en üst pakete konulmuş Bırakın tüm camların tek dokunuş olmasını sürücü tarafı tek dokunuş diye bir donanım eklentisi ve en üst pakette

Aracı eleştirdiğimden değil sakın ynlış anlaşılmasın Benzinli elit paket olsa idi geçen hafta almıştım
  • egea yerine dizel c elyese sembol al daha iyitabiki elantra
  • genel görüşe göre donanım fln hikaye bu ikiliden kesinlikle elantra sanırım. teşekkürler yorum belirten tüm arkadaşlara
  • Elantranin tek cazibeli tarafi güvenliği daha iyi egeadan ama ben olsam kesin ege alirdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.