Şimdi Ara

sıfır araç yardım egea lounge plus vs. astra sedan sport vs. elantra style (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tabiki Elantra en azından gerçek araça binersin !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elentranın bu donanım seviyesine opsiyonel olarak sunroof koyulabiliyor mu acaba hocam?
  • imperio_o kullanıcısına yanıt
    malesef bu konuda bilgim yok. kendimce ihtiyaç görmediğim için sormadım. benim de merak ettiğim klimayı elite paketteki çift bölgeli klimayla değiştirebiliyor muyuz?

• matogretmeni86 M kullanıcısına yanıt
    genelde klimalar opsiyonel olmuyor... yani üst pakete geçilirse alınabiliyor diye biliyorum ama yine de bilen birine danışmak lazım
  • Eğer elentradaki eksik donanımlar ihtiyacsa egea alın ihtiyacınız yoksa elentra daha iyi duruyor.

(Ben olsam donanıma bakardım)

• merhaba elantra style için lpg jant ve navigasyon hariç yani extra olmadan otomatik için aldığınız fiyat nedir ? manuel için de teklif aldıysanız yazabilirmisiniz?
  • ByCaKaBo B kullanıcısına yanıt
    73.000 tl hocam. çok pazarlık yapmadım illaki biraz daha düşer.

• Fiyat çok iyi değil Elantra'nın. 73.900 Tl 2017 liste fiyatı. Bayi kafasından yazıyorum,

73.900 araba

2000 navigasyon

3000 lpg

1000 çelik jant

Kaç etti, 79.900 Tl. 1.500 inmişler ki bu arabaya 68.000 fiyat alan duyduk forumda kaç kere. Size verdikleri hediyelerle olmasi gereken fiyat bence maksimum 75. Gerekirse o bayiden almayın iyi baska yerlerden fiyat alın.

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam görüşünüz için. zaten sadece bir bayiye sordum ve pazarlık da yapmadım. belki dediğiniz gibi biraz daha indirim olur. yani fiyat kısmı araç seçiminden sonra halledilir diye üzerinde çok durmadım. ben hangi aracı seçmeliyim konusunda kararsız kalmıştım. ama arkadaşların görüşleri sonrası elantra'da karar kıldım sanırım.

• arkadaşlar bu kıyaslamaya astra sedan 1.4 t otomatik + lpg yi de ekledim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

• Donanım önemliyse egea değilse elentra.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.