Şimdi Ara

Cruze vs Accent Blue vs Fiesta vs Corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yakit dizel veya lpg
    Km max 100 bin
    Ankarada olsa iyj olur arac tavsiyeleriniz nelerdir?Bunlar arasinda hangisi alinir?Onerdiginiz arac var midir?Aractan beklenti guzel gitsin donanim da tatmin etsin bukadar para verip de bombos araba almak da dogru degil tatsiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• listeden ya corollayı çıkarın yada diğer hepsini

• vay be bir zamanlar 45 e sıfır leonmu golf mü alayım diye sorarlardı

ah istikrar ah

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-buhafta-icin-44%2C5-tam-bir-aile-araci-17.000-km-de-cruze-1.4t-ltz-284072435/detay
    Bu paraya alınabilecek tartışmasız en iyi araç

• Fiesta

• tasarım olarak cruze alayını tokatlar. hatta yeni çıkan cruze türkiyeye gelmedi onuda tokatlar.
    içide full piano black ama çok şık yapmışlar.

gel gelelim motoru berbat. yakıt tüketimi çok yüksek. otomatik şanzımanı sorunlu.
    manuel alıp yakıtı kafaya takmıyorsan olabilir.

bende benzer aralıkta araç bakıyorum. 2009 laguna ile 2013 yeni kasa corolla arasında kaldım.
    2009 laguna 1.5 dci dizel çok az yakıyor donanımı bol. renonun en dolu aracıydı zamanında.

2013 corolla da tasarım olarak daha iyi ve toyota kalitesi var ayrıca daha yeni.
    türkiyeye özel 1.33 life donanım da çok boş değil. fiyatı 50-40 arası. temizlerin çoğu 45 üstü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruze kesinlikle

• orcnd kullanıcısına yanıt
    hayatinda kac kere cruze a bindin de konuşuyosun ? Kimden duyduysan yanliş duymuşsun, bende 1.6 ls var lpgli sehir ici km de 25kr yakıyor sehir dışı 17kr yakıyor.Kulakdan dolma bilgilerle çok yakıyr demek doğru değil.

• Egea kia careto a3 hepsi olabilirdi 1 ay once önce şimdi zamli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    iyi güzel demişsinizde hocam 2024 ten sonra ne olacak
  • Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    2024 e kadar ne olduysa o olacak hocam, sonuçta yasal süre bitti diye yedek parça piyasası şak diye yok olmayacak. Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca daha 2024 e yıllar var, ne olacağı belli olmaz, chevrolet geri bile dönebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 10 Aralık 2016; 17:14:55 >
  • Gitme olarak accent donanım olarak cruze düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

tasarım olarak cruze alayını tokatlar. hatta yeni çıkan cruze türkiyeye gelmedi onuda tokatlar.

gel gelelim motoru berbat. yakıt tüketimi çok yüksek. otomatik şanzımanı sorunlu.

bende benzer aralıkta araç bakıyorum. 2009 laguna ile 2013 yeni kasa corolla arasında kaldım.
    2009 laguna 1.5 dci dizel çok az yakıyor donanımı bol. renonun en dolu aracıydı zamanında.

2013 corolla da tasarım olarak daha iyi ve toyota kalitesi var ayrıca daha yeni.
    türkiyeye özel 1.33 life donanım da çok boş değil. fiyatı 50-40 arası. temizlerin çoğu 45 üstü.

Otomatik şanzımanla hiç sorunum olmadı. Veya sorun yaşayanla karşılaşmadım.

Yakıt tüketimi de diğer markalardaki benzer modellerle aynı sayılır.

Bence gayet rahat tercih edilebilecek bir araç, güvenliği yüksek ve rahatça uzun yollarda kullanılabilir.

• Cruze 1.4 t hepsini tokatlar ama 2? RL ksygın varsa bulaşma corolla boslıne al.

• Cruze dizel

• Manual olucaksa cruze 1.4t düşük km'li tercih edilebilir.

• Corolla ya da cruze diyorum. Corolla vardı 2011 geçenlerde sattık 1.4 dizel otomatik. Araba güzel konforlu rahattı iyi de gidiyordu ama performans tabi 1.4 dizelden ne kadar olursa o kadardı. Ancak donanım hiç yoktu comfort extraydi. Elegantinda da bi kaç ıvır zıvır var kararan ayna falan filan ama donanım olarak boştu sağlam arabaydi. Onu sattık 36 ya cruze aldık benzinli otomatik 2013 model kaporta hasarı varmış az. Sunroof var cruise control var yağmur sensoru var geri görüş var bi kaç bir şey daha var. Cruze hem daha ucuz daha dolu ama konfor konusunda bir şey diyemeyeceğim henüz araba gelmedi çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

tasarım olarak cruze alayını tokatlar. hatta yeni çıkan cruze türkiyeye gelmedi onuda tokatlar.

Şimdide daha 2 3 kez bile kullanmamış adamlar arabayı kötülemek için otomatik şanzımanı sorunlu demeye başladı. KARDEŞ NEREDE SORUN VAR GÖSTERSENE BİR? KİM YAŞAMIŞ KAÇ TANE SORUN GÖSTEREBİLECEKSİN? KRONİK SORUN SAYABİLECEK MİSİN? Ben 4 yıldır otomatik kullanıyorum, aracın gruplarınada vs. üyeyim otomatikten sorun yaşayan tek bir insan evladı görmedim daha.

124HP motor gayet güzel basarsan gidiyor, otomatik 1.6 atmosferik arabam ankarada 9 litre yakıyor daha ne yapsın? Focus civic kaç yakıyor 1.4 TSI lar kaç yakıyor ankara trafiğinde? Motoru bana şimdiye dek hiç pişmanlık yaşatmadı şehirlerarası yolda yüksek hızlara çok rahat çıkıyor, kalkışları gayet seri güzel. 10 11 saniyede 0-100 görüyorsun daha ne istiyorsun? Ankara yokuşlarında hiç sorun yaşamadım. Otomatiği SORUNSUZ diye geçer cruze un, DH de tam tersi 2 3 tane adam çıkmış OTOMATİĞİ SORUNLU demeye başlıyor. Buraya bakıp araba falan alınmaz.

• Corolla veya Focus alınabilir. kruz alanlar millete de iteletmeye çalışıyor. Uzak durun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.