Şimdi Ara

Clio vs polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clio 5 1.0 benzin otomatik icon 134 bin fiyat verdiler. Clio ya bu para çok gibi geliyor. 140 civarında polo 1.0 benzin otomatik comfort paket de alınabilir. Polo en azından vw grubu. İkinci el konusu da clio daha iyi diye düşünüyorum. Böyle düşününce Polo da değer kaybetmiyor vw olmasından ötürü. Bir tercih yapacak olsanız nasıl olurdu arkadaşlar? Bu arada bir yıl sonra satmayı düşünüyorum. Şu an araçsız kaldım mecburen alacam. Piyasalar düzelince daha güzel birşey almayı planlıyorum. Burası kısmet tabi. Uzatmayayım daha fazla :)
    E ne diyorsunuz clio mu polo mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Clio nun dolu paketini alacaksınız,polonun orta.Clio da Cvt gibi sorunsuzluğu belli olan bir şanzıman alacaksınız,polo da DSG gibi bir saatli bomba.Clio yeni çıkan bir araç ve en az 3-4 sene güncel kalacaktır,polo ise vw nin şuanda en eski aracı konumunda.Üstüne birde Clio daha ucuz.Bu da sorumu ??

Edit:"Polo en azından vw grubu" demişsiniz.Porsche,jaguar falan almıyorsunuz.İkiside aynı segment,benzer şeyler sunan araçlar.İkiside ucuz halk arabası.Kesinlikle bu şartlarda Clio..
    Forumdakiler Clio der. Gerçekte Polo alma imkanı olan biri Clio tercih etmez. Aralarında segment farkı varmış gibi kalite farkı var. Kesinlikle Polo alın. DSG şanzımanla da çok uyumlu çalışıyor. Zaten alacağınız araç garantili olacak olmasa da sorun olmaz. Ben 2012 model dsg li araç kullanıyorum 5 yıldır, hiçbir sıkıntı yok.
  • Clio nun dolu paketini alacaksınız,polonun orta.Clio da Cvt gibi sorunsuzluğu belli olan bir şanzıman alacaksınız,polo da DSG gibi bir saatli bomba.Clio yeni çıkan bir araç ve en az 3-4 sene güncel kalacaktır,polo ise vw nin şuanda en eski aracı konumunda.Üstüne birde Clio daha ucuz.Bu da sorumu ??

Edit:"Polo en azından vw grubu" demişsiniz.Porsche,jaguar falan almıyorsunuz.İkiside aynı segment,benzer şeyler sunan araçlar.İkiside ucuz halk arabası.Kesinlikle bu şartlarda Clio..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 12 Şubat 2020; 1:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konularda servis, gerçek parça durumları da önemli. Bir tarafta OYAK, diğer tarafta soyguna eğilimli Doğuş Grubu. Ayrıca DSG gibi kısmi felçli bir şanzıman.

Para sizin. Karar sizin.

• Mart ayında satışta olacak yeni Opel corsa yada bakılabilir

• Cliomu polomu deseniz düşünmeden clio derim.

Düşünürsem kesinlikle polo derim.

Polo b sınıfının en kaliteli aracıdır.İstediğniz kadar fiesta ibiza vs deyin .Malesef durum bu
  • Clio her konuda daha üstün polodan

• Corsayı bekleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • clio tabiki dsgli polo insani paranoyak eder

• en iyi volkswagen porsche'dir onu alamıyorsan clio alıcaksın

• Rektifier R kullanıcısına yanıt
    İlginç bir yaklaşım🤣

• ikinci el cruze alın derim hepsinden iyidir, kalan parayada iskender yersiniz
  • Clio derler ama gider vw alırlar

• git ikisininde kapılarını aç kapa. hangisi sana güven veriyorsa onu al.
    Renocuyum ezelden ama sanki Polo daha kaliteli gibi.
  • OYAK ?

konuyu açan arkadaş askermiymiş
  • clio ucuz plastik ve tenekedir polo yanında.reno hiç bir zaman araba olmayı başaramamıştır ülkemizde sadece yakıt konusunda çok iyi olduğu için satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

clio ucuz plastik ve tenekedir polo yanında.reno hiç bir zaman araba olmayı başaramamıştır ülkemizde sadece yakıt konusunda çok iyi olduğu için satılıyor.
    O yüzden mi B sınıfının en güvenli aracı seçildi:

www.aa.com.tr
    Yeni Renault Clio'ya NCAP'tan "En Güvenli Süpermini" unvanı
    https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/otomotiv/yeni-renault-clioya-ncaptan-en-guvenli-supermini-unvani/655222

• POLO boş bir araba markası var sadece. Garantili aldığın için dsg seni etkilemeyecektir ama uzun süre kullanırsan veya garanti bitince satarsan sorun ederler.

Clıo 2020 de A1 ile en güvenli araba seçildi. Kaza önleyici fren sistemi ve şerit takip sistemi ile güvenlik paketli alabilirsin bence onları da al mutlaka.
  • Burda clio teneke diyenlerin sözüne bakmayın hiçbiri arabadan anlamayan boş beleş adamlar, clio polo kıyaslamasına gelirsek yeni clio yu incelemedim kullanmadım ama eskisinin makyajlı versiyonu bir çok dinamikte üstüne bişeyler koyarak gitmiştieğer clio 5 te clio 4 ün üstüne birşeyler koyduysa iş yapar bence

• polo alın kendinizi şımartın polo yaşadığınızı hissettirir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.