Şimdi Ara

Civic vs Octavia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, sizce hangi araba daha alınabilir? ikisini de sıfır almayı düşünüyorum,

Octavia 1.6 motor, 110 beygir, dizel otomatik vites, 94.000 t, baz donanım
    http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/donanimlar/

Civic 1.6 motor, 125 beygir, otomatik vites, benzinli, 93.400 tl, elegance donanım
    https://honda.com.tr/yeni-civic-sedan/teknik-ozellikler

Gönlümden Civic geçiyor aslında ama Civic çok yakıyor, atmosferik motor kullanıyor ve EuroNCAP'ten 4 yıldız almış.

Bir de bu iki araç dışında tavsiye edebileceğiniz başka araç var mı 90-95bin lira civarında.

• civic için pazarlığa oturuyosun 90 bine el sıkışıyorsun sonra gidip 4bine en baba lpg kitini alıyorsun ve dizelden daha az yakıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperio_o

civic için pazarlığa oturuyosun 90 bine el sıkışıyorsun sonra gidip 4bine en baba lpg kitini alıyorsun ve dizelden daha az yakıyorsun

Performansi da daha iyi oluyor di mi hocam, unutmussun yazmayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

civic için pazarlığa oturuyosun 90 bine el sıkışıyorsun sonra gidip 4bine en baba lpg kitini alıyorsun ve dizelden daha az yakıyorsun

Sonrada kapalı otoparka lpg li olduğu için park edemiyorsun.Dışarıda park yeri arıyorsun
  • Hocam bundan yaklaşık 3 ay önce araba almak için iki arabayıda inceledim.İç mekanda kalite hissi ve sportif görünüş civic te daha iyi ama aile arabası arıyorsan bunun hakkını octi fazlasıyla verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobu1907

quote:

Sonrada kapalı otoparka lpg li olduğu için park edemiyorsun.Dışarıda park yeri arıyorsun

Otoparkta lpgli arac alinmiyor mu?

C180 kompressor nasil giriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Performansi da daha iyi oluyor di mi hocam, unutmussun yazmayi

performansı tabiki düşüyor ancak öyle aman aman bir kayıp olmuyor hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Megane VS Leon
    3 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

yahu yok öyle bişey dedik size uydurmayın. Ben kendi kurumumun otoparkı dahil heryere giriyorum...
  • kapalı otoparklara lpg'li araçlar artık girebiliyor. ankamall, kentpark, cepa hepsine de sıkıntısız girdim. hem de 98 model eski korsayla
  • quote:

Sonra da ağzına kağıt tıkanmış elektrik süpürgesi gibi bağıran ama gitmeyen, rampada abi ben iptalim diyen, güvenliği eksik, işçilik hatalarıyla dolu özensiz bir araca sahip oluyorsun.

Bu kıyaslamada kesinlikle octavia.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

quote:

Sonra da ağzına kağıt tıkanmış elektrik süpürgesi gibi bağıran ama gitmeyen, rampada abi ben iptalim diyen, güvenliği eksik, işçilik hatalarıyla dolu özensiz bir araca sahip oluyorsun.

ya ne abarttınız arkadaş... kaçla çıkıcan rampayı 200le mi çıkacaksın, sonuçta ikiside c sınıfı araç. Tamam dizellerin alt devirleri daha seri ama benzinli motorunda yüksek devir çevirebilme gibi bir avantajı var. Önemli olan şu boş octavia mı dolu civic mi?

• civic

• Civic alınır, üstte bir arkadaşın da dediği gibi pazarlıkla lpg parası da çıkarılır, ucuza gezilir.
  • civic
  • İkiside güzel otomatik değil manuel ise Octavia, otomatik düşünüyorsanız tabiki de civic (favorim civic hb, tüp takılmıyor)...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt çok çok sorun değilse %100 civic. Benzinli bir süre kullanıp sonrasında yakıt zorlayacak ise bence LPG düşünün. Octavia da güzel araç ama sadece yakıt için de araba almak bana mantıklı gelmiyor. Taksi yapacaksanız bilemem :D ama kendi aracımda konfor isterim, hele 90k+ üzeri veriyorsam.
  • Baz donanım ovtavia alınacak araba değil bana göre. 94bine yazık.

Civic de çok zamlandı, o fiyata değmez.

Corolla premium cvt o fiyatlara verirlerse mantıklı alternatif olabilir. Safety sense de var.

Elantra da alınabilir.

• quote:

quote:

quote:

yahu yok öyle bişey dedik size uydurmayın. Ben kendi kurumumun otoparkı dahil heryere giriyorum...

Arkadaşım uydurduğum felan yok gittiğim avm vb... yerlerde bu konuda uyarı işaretleri var.Hatta arabanın lpg li olup olmadığına görevliler hususi bir şekilde bakıyorlar(Mesela starcity avm).Kaldı ki benim oturduğum sitenin otoparkında da lpg li araç yasak.Demek ki sizin şansınıza lpg yönetmeliğine ya uygun otoparklara park ediyorsun ya da kontrol edilmeyen yerlere park ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zobu1907 -- 19 Temmuz 2017; 13:23:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

quote:

Bu dedigin sey civic in testlerde 4yildiz aldigi icin mi?

• Ben olsam ikisinide almazdım!

Megane alır paşa paşa binerdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.