Arkadaşlar merhaba, Burada işin uzmanı çok katılımcı olduğu için size danışmak istedim. İşyerinde yurt dışından gelen müşterileri taşıyacağımız, güçlü motoru olmasına gerek olmayan ama konforlu ve bagaj hacmi geniş bir araca ihtiyacımız var. Maksimum bütçe 240.000 TL. Tercihen dizel otomatik... Uzun süre sorun çıkarmayacak bir araç tercihimiz. Piyasada araç bulmakta çok zorlandık. Aşağıdaki iki araç için yorum yapabilir misiniz? Gözümüzden kaçan başka araç varsa da tavsiye alabiliriz. Teşekkürler. Birinci araç: Bu araç 2 aydır satışta. Satan kişiyle konuştuğumda bazı söyledikleri tutarsız geldi bana. Örneğin ilanda model yükseltmek için yazıyor ama telefonda bana bunu satıp 2 tane şirkete clio alacaklarını söyledi. İkinci araç: Eski kasa ve piyasada daha uygun fiyatlısı var. Fakat bu araç gerçekten çok temiz duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgunn -- 10 Mart 2021; 22:48:39 > |
Peugeot 508 vs Talisman vs Octavia - civic rs
-
-
Eski kasa 508 içten dıştan çok silik bir araç. Modelinden yaşlı duruyor. Çıktığında bile çirkindi. Bence talisman daha tercih edilesi. İnsignia da bakılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
508
508 eski kasa. Talisman da yabancilara pek prestijli gorunmeyebilir. İnsignia da listeye girmeli ustteki arkadasin dedigi gibi. İnsignia olmaz derseniz her turlu talisman alir. Passat demek isterdim ama fiyatlari arsa cikti
Arkadaşlar öncelikle öneriler için teşekkürler.
Insignia çok baktık hala da bakıyoruz ama verdiğim iki aracın fiyat performansına eşdeğer insignia şu anda piyasada satılık yok malesef.
Gönül passat isterdi ama passatlar el yakıyor.
Bir tane superb imiz var. Ondan çok memnunuz. Fakat temiz ve uygun fiyatlı superb de bulamadık.
Alternatif size bir de şu aracı atacağım:
Aracı bugün gördük. Gerçekten güzel. Sadece bir D segment değil ve aslında ederine göre yüksek fiyatlı yine de.
Yorum alabilir miyim tekrar? Teşekkürler.
-
Eğer kaputunda oynama olmasaydı Talisman alırdım bu ilanlardan b seçeneğim de Octavia olurdu bana kullanışlı ve ferah bir otomobil geliyor. 508 hem eski hem pek bir albenisi yok ama en iyi kullanan bilir,ben dışarıdan yorumluyorum. İnşallah güzel bir seçim yaparsınız.
Hic biri.
240 a cok guzel temiz düşük km yeni kasa insignia bulursunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mondeo mk5 e de bir bakın
Talisman hormonlu Megane kasası ile şık duruyor , Peugeot 508 hormonlu 301 benziyor eski kasası daha güzeldi
Accord alın
Sorunsuz ve genişliği de iyi
O fiyata temiz ve düşük km talisman olmaz diye düşünüyorum.
508 de eski kasa ama piyasası böyle düşük mü bilmiyorum.
Geniş bir C sedan alsanız daha iyi olabilir, tavsiye olarak bulunsun..
2 side olur bence
-
Bu araçlardan 508 gayet mantıklı olacaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oozgunnArkadaşlar öncelikle öneriler için teşekkürler.
Insignia çok baktık hala da bakıyoruz ama verdiğim iki aracın fiyat performansına eşdeğer insignia şu anda piyasada satılık yok malesef.
Gönül passat isterdi ama passatlar el yakıyor.
Bir tane superb imiz var. Ondan çok memnunuz. Fakat temiz ve uygun fiyatlı superb de bulamadık.
Alternatif size bir de şu aracı atacağım:
Aracı bugün gördük. Gerçekten güzel. Sadece bir D segment değil ve aslında ederine göre yüksek fiyatlı yine de.
Yorum alabilir miyim tekrar? Teşekkürler.
Valla hocam skoda octavia bence aralarında en güzel seçenek fransızlara o kadar para vermezdim tabi octavia bir d segment değil ama içi ve dışı d segment gibi ben olsam octavia alırdım kesinlikle bide tavsiyem octaviada içi bej ve kış paketli olanlara bakınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Octavia C segmenti olduğu için elenebilir. Ama ben hızlı satmak isterim diyorsanız Talisman ve 508 den hızlı satılır. Talisman çok güzel bir araç ama elektronik süspansiyonlu versiyon olmadıkça torsiyon kullandığı için şehir içinde konfor düzeyi biraz düşük gelebilir. Ayrıca otomatiği çift kavrama. 508 e geldiğimizde artık son 508 ler olduğu için kronik problemlerinin çoğu çözülmüş bir araç sizi bekliyor. Tam otomatik şanzıman kullandığı için uzun yıllar sorunsuz kullanılabilir. Bende benzer bir 508 kullanmaktayım. Donanımı çok iyi. Orta paket olmasına rağmen birçok full paket araçla kapışır. Konforu şehir içi tatminkar şehir dışında çok iyi. 85 binde olmasına rağmen trim sesi hiç yok. Eski bir araç olmasına rağmen birçok yeni teknoloji bulundurmakta. Eski olduğunu sadece detaylarında hissettiriyor. Mesela büyük bir telefonu koyabileceğiniz alan yok. Bunun dışında alınabilecek en mantıklı araçlardan biri bu paraya 508 dir.
-
İlk kasa 508 kullanıyorum allure. Içi aşırı güzel ve donanımlı. Binenler şaşırıyor dışarıdan bu kadar mutevaziyken içi nasıl bu şekilde diye. Ben de çok memnunum ama değiştirecek olsam icon paket soğutmalı masajli (508 de bi bunlar eksik ) talisman alırdım.
Bu arada 508 motor konusunda sıkıntı çıkarmaz bakımını yap devam et. Neredeyse trafikteki 5 araçtan 1 inde 1.6hdi motor var zaten (ford, volvo, Peugeot, Citroën vs.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 10 Mart 2021; 12:45:52 > -
Yeni kasa peco 508 olsaydı uzak ara o derdim ama bu haliyle octavia mantıklı olur.
-
240'a temiz bir Talisman 1.6DCI Icon bulunmaz.
O yüzden vizyon paketli Talisman 1.6DCI Touch öneriyorum. Talisman Touch + vizyon paket son derece dolu bir araç.
Vizyon paketliyi 18" jantlarından tanırsın. Touch'ların büyük bir kısmı Vizyon paketli zaten.
-
o paraya w220 mercedes alınır. zaten bir octavia ancak S serisi mercedesle kıyaslanabilir. I have spoken.
-
Bir skoda kullanıcısı olarak Octavia'yı sonuna kadar öneririm. Pişmanlık yaşatmaz. 2.el satışı diğer 2 araca göre çok daha hızlı gerçekleşir. Fiyatı genel piyasa düşmediği sürece kolay kolay düşmez bunda tabi VAG grubuna olan hayranlığın da etkisi var.
Octavia'nın olumsuz tarafı segmenti olacaktır. 508'de hoşuma gitti dışı biraz eski hava verse de içi beklediğimden güzelmiş tabi tam otomatik şanzımanın getirdiği bi rahatlık da olacaktır. Talisman konusuna ben ne desem yalan olur. Marka algısı da olabilir bilmiyorum bana pek güzel gelmedi ve Talismanları daha lüks olarak biliyorum bu fiyatlara temiz Talisman zor gelir.
Benzer içerikler
- egea 1.6 e torq
- araç yedek su deposundan neden su atar
- findeks raporu istemeyen araç kiralama şirketleri
- yağ seviyesini kontrol edin uyarısı
- hususi kamyonet kış lastiği zorunlu mu
- lexus nx fiyat
- chery 5
- corolla gr
- ssangyong torres teknik özellikleri
- silence s04
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X