Esnaf Olan Var mı Sorularım Var
Esnaf olan varsa çalışma saatleri nasıl kaçta açıp kaçta kapatır? Hafta tatili olur mu esnafın?
Yeni kasa civicler neden tutmadı
Yeni kasa fe1 civic neden tutmadı Lpg versiyonu da turbo benzin seçeneği de var halbuki. Şu an c sınıfında en çok satan ortalıkta gördüğüm golf 8 ve megane 4. Civic yeni kasa focus eski kasaları gibi tutmadı sanki oysa fd6 fb7 uzman Çavuş memurların göz bebeğiydi. Fikri bilgisi olan var mı fikriniz nedir bu konuda
E Devlet yoklama başvurusu bu ne demek
Ben de skolyoz var. Yoklama başvurusu yaparken Sağlık sorununuz veya engel durumunu bildirir geçerli sağlık kurulu raporunuz var mı sorusuna evet dedim sağlık sorunum skolyoz diye eveti işaretledim. Sonra bu şekilde yazı geldi bu ne demek oluyor sağlık kurulu raporu nedir engelli raporu mu ben de herhangi bir engelli raporu ya da başka rapor yok
SUV araçların yakıtı neden fazla?
Mesela aynı motorlu sedan hatchback araç 7 8 yakarken SUV olan kasa 10 litre den aşağı yakmıyor. Motor şasi platform aynı iken neden SUV olan sedan hb ye göre daha fazla yakıyor. SUV aracın sedana göre yaklaşık 100 kilo fazlası olması mı yakıtı etkiliyor? Yoksa ağırlıktan ziyade SUV aracın aerodinamisi ile mi alakalı
Vestel TV Frekans Ayarı Problemi
|
Burs alacağım sorum var
Ben üniversite 3.sınıfa geçtim burs alacağım. Burs alacağım yer transkript ve öğrenci belgesi istiyor ben 3.sınıfa geçtim ama öğrenci belgesi ve transkriptte hâlâ 2.sınıf görünüyorum. Burs için evrakları 13 Eylül'e kadar tamamlamam gerek belgelerde 3.sinif görünmüyor olmamın bir mahsuru olur mu? Şu an 2.sinif görünüyorum ve evrakları versem sanki sınıfta kalmışım gibi görünecek. Öğrenci belgesinde 17 Haziran 2021 tarihindeki veriye göre bilgiler yazıyor ben o tarihte 2.sınıftayfım peki güncel bilgi olarak ne zaman yazar yani ben ne zaman 3.sınıf görüneceğim
Araç bakımı yetkili serviste pahalı diye araç sahipleri dışarıda yaptırıyor ama kayıt yok bir şey yok. Hangi parça kullanıldı bakıma ne zaman girdi kayıt olmayınca araba alacaklar nasıl güvenip alıyor?
Benzin filtresi değişimini mazot filtresi kadar sık duymadım. Mazot filtresi neden benzin filtresine göre daha sık değişiyor
W124 300D olsun E270 CDI olsun ve diğer dizel Mercedes motorları. Bunların sesini seven, beğenen var mı VW 1.9 TDI de öyle sesi güzel bir motor bu mototlar sesli ama bir yandan da kulağa hoş gelen sesi var, fakat şimdi ki dizeller gürültülü ve sesleri de güzel değil.
|
Xigmatek Asgard 382 - Asus P5K SE - Xeon X5460 - Kingston 4 GB Ram - MSI R7 240 - Thermaltake LitePower 550W - WD Blue 1 TB |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.751
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 145.252 (Bu ay: 2.016)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.550 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic