Yeni kasa fe1 civic neden tutmadı Lpg versiyonu da turbo benzin seçeneği de var halbuki. Şu an c sınıfında en çok satan ortalıkta gördüğüm golf 8 ve megane 4. Civic yeni kasa focus eski kasaları gibi tutmadı sanki oysa fd6 fb7 uzman Çavuş memurların göz bebeğiydi. Fikri bilgisi olan var mı fikriniz nedir bu konuda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelirteJackson -- 24 Ağustos 2024; 16:52:6 > |
Yeni kasa civicler neden tutmadı
-
-
fiyattır fiyat bir aracın satılması içeriği ve fiyatıyla alakalı b sedanına kampanya yaptı oda işini gördü alacak adamın.
o fiyat bandında daha cazip araçlar dolu daha iyi tasarım satılıyorsa bu araç satılmaz. Zaten bu seviyede satın alma eğilimi suv tipi araçlara kaydı . Örneğin Tiggo 7 pro alırım bu bütçelere yakın tgdi hibrit sportage alırım falan fişman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Ağustos 2024; 17:13:30 > -
Büyük konuşmak istemem de SUV araba çok binmek istemem sedan ve hb kasaya göre daha fazla yakıyor. Suv yerine caddy binmek bile daha mantıklı geliyor bana
-
olabilir zevkler renkler tartışılmaz.
bunun sıfır fiyatına 2 ci el insignia alırdım ben olsam misal.
-
volkswagen fiyatına civic satıyorlar. o yüzden tutmuyor.
-
Bu kasa bence tasarım olarak civic ruhunun biraz dışında kaldı. Fc5 tasarım olarak çok farklı, sportif bir yapısı vardı. Bu kasa daha derli toplu, daha mülayim olmuş. Suv tarafına da büyük talep var. Bir de civic eskiden yerliydi, şimdi Tayvan dan geliyor. 10 ek gümrük vergisi ile fiyat olarak da eski cazibesi kalmadı.
Tabii yine de satışları fena değil. Eskisi kadar satamasa da golften, Octavia dan çok satıyor muhtemelen. -
bu civicler uzun zaman tavanda kronik sıkıntı var diye kötülenen araçsa, fiyat şu bu derken, normal gibi tutmaması, 2000 başları pejo durumu olmuş olabilir zaten çok araç satılan ülke değil, tutma tutmama işleri hep boş muhabbet olarak kalacak
-
Kesinlikle kasanın daha ortalama bir tasarıma sahip olması. Neredeyse çirkin bir görüntüsü var önden.
-Önce ki kasa gibi ben burdayım demiyor. -
İyidir kötüdür bilemem de araç çok çirkin be! Bir de gereksiz pahalı -
Civicler boyası kavlayan kaportası göçen çok kalitesiz bir model, bu yüzden tercih edilmiyor olabilir. -
Eski fiyat cazibesi yok ve insanlarda suv sevdası var, passat ın da geri çekilmesi ile sedan araca olan ilgi azaldı.
Golf 8, 7 kadar satmadı. Şuanki son kasa leon da eskisi kadar satmadı.
Piyasayı şuan chery ler sarmış, o parayı vereceğime suv a binerim diyor çoğu kişi.
Ben fd6 fb7 fc5 tüm kasalarını sıfır olarak aldım bindim yaklaşık 11 aydır FE1 e biniyorum 182 bg lik. Tipi fc5 kadar spor değil ama bir megane 4 kadar sade de değil.
Cvt şanzımanı 182 bg güç ile yavaş da değil. O şanzımanla ilgili ön yargı da oluştu FC5 ile.
Ben keyifle biniyorum. otoban da 200 km sabit hızla rampaymış düzmüş hiç farketmiyor.
Hızı seviyorum 1500cc sınıfındaki tüm araçların içinden geçiyorum.
Geçenlerde uzulyolda 160-180 arası gittim hep 8lt yakıt tükettim. Dönüşümde 110km/h ı geçmedim 5lt ile döndüm. Bastığın kadar da yakıyor.
-
Son kasa sedan civic hayatım boyunca gördüğüm en çirkin arabalardan biri. Multipla ön tasarımla Civic arka tasarım ölesiye yarışır bence. -
4 ay kamera teslimi çok hızlı maşallah adamlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 24 Ağustos 2024; 19:30:1 > -
valla Honda City yeni kasa Civic'ten daha güzel duruyor.
-
Tasarımı çok kötü bence. Fiyatı da pahalı. Bir de devir SUV devri. Sedan dönemi bitti.
-
Tasarım daha mütevazı bir önceki kasaya göre asla kötü değil. Sanırım japonyadan geldiği için ek gümrükle geliyor bu da onu muadillere göre daha pahalı yapıyor. Ben şahsen yeni civic’i seviyorum oldukça rafine araç lakin sedanlar öldü artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 25 Ağustos 2024; 3:20:4 > -
Fiyat avantajı yok ama 2.elde uygun araçlar donanımına göre.
ÖTV indirimli alınacaksa en mantıklı araç özellikle LPGli olanı.
Yılbaşından sonra 182 beygirlik full paketini almayı düşünüyorum,gayet güzel araç. -
Hocam Bir ara lpgliler daha pahalıydı sanki ibre tersine dönmüş 182 likler pahalı hale gelmiş -
Bu arada bende cevap vereyim, tek sebebi insanların suvlara yönelmesi, yoksa bu sınıfta rakipsiz çoğu özellik olarak. Mesela golfe yakın olan octavia ile civic yalin gülmez karşılaştıriyor acik ara civic iyi diyordu. Golf den de iyidie demek bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 25 Ağustos 2024; 1:23:13 > -
182likte ekstra bazı özellikler var.Hayalet ekran gibi.Ondan olabilir pahalılığı.
Çok araç araştırdım 1-2 milyon arası ama Civic ağır basıyor sedanlarda.Yalıtım harici bana uyan bir araba.Kalite olarak da FC5 e göre üstün bir araç FE1ler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 25 Ağustos 2024; 1:22:26 >
volkswagen fiyatına civic satıyorlar. o yüzden tutmuyor. |
Civicler boyası kavlayan kaportası göçen çok kalitesiz bir model, bu yüzden tercih edilmiyor olabilir.
|
fiyattır fiyat bir aracın satılması içeriği ve fiyatıyla alakalı b sedanına kampanya yaptı oda işini gördü alacak adamın. o fiyat bandında daha cazip araçlar dolu daha iyi tasarım satılıyorsa bu araç satılmaz. Zaten bu seviyede satın alma eğilimi suv tipi araçlara kaydı . Örneğin Tiggo 7 pro alırım bu bütçelere yakın tgdi hibrit sportage alırım falan fişman. |
Son kasa sedan civic hayatım boyunca gördüğüm en çirkin arabalardan biri. Multipla ön tasarımla Civic arka tasarım ölesiye yarışır bence.
|
Büyük konuşmak istemem de SUV araba çok binmek istemem sedan ve hb kasaya göre daha fazla yakıyor. Suv yerine caddy binmek bile daha mantıklı geliyor bana |
Eski fiyat cazibesi yok ve insanlarda suv sevdası var, passat ın da geri çekilmesi ile sedan araca olan ilgi azaldı. Golf 8, 7 kadar satmadı. Şuanki son kasa leon da eskisi kadar satmadı. Piyasayı şuan chery ler sarmış, o parayı vereceğime suv a binerim diyor çoğu kişi. Ben fd6 fb7 fc5 tüm kasalarını sıfır olarak aldım bindim yaklaşık 11 aydır FE1 e biniyorum 182 bg lik. Tipi fc5 kadar spor değil ama bir megane 4 kadar sade de değil. Cvt şanzımanı 182 bg güç ile yavaş da değil. O şanzımanla ilgili ön yargı da oluştu FC5 ile. Ben keyifle biniyorum. otoban da 200 km sabit hızla rampaymış düzmüş hiç farketmiyor. Hızı seviyorum 1500cc sınıfındaki tüm araçların içinden geçiyorum. Geçenlerde uzulyolda 160-180 arası gittim hep 8lt yakıt tükettim. Dönüşümde 110km/h ı geçmedim 5lt ile döndüm. Bastığın kadar da yakıyor. |
Benzer içerikler
- clio 1.3 tce kronik sorunlar
- hacizli araç satılır mı
- direksiyon açı sensörü sıfırlama
- fiorino kış lastiği zorunlu mu
- beyinli araçlarda akü takviyesi
- mg es5
- 2025 transporter
- byd 2025
- hyundai tucson hibrit yorum
- adac testi geçen oto koltukları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X