< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni kasa civicler neden tutmadı (3. sayfa)
-
-
Cıvık araba sevmiyoz gardaaaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gamzeli araba sever bizim insanımız,yenisinde gamze yok.
-
civic hep boyle degil mi zaten, bir kasasi cok sportif, diger kasasi sade.
bir sonraki civic gene uzay gemisi gibi olacak demek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk çıktığında Panjuru görünce 2020li yıllarda 90lara ait araç tasarlamışlar demiştim. Dış hatları çok eski tasarımları andırıyor genel sportif çekici civic tasarımının dışında. Hele ki fc5 gibi bir tasarım sonrası honda kullanıcısına hitap etmedi
Herkes tipi çirkin demiş ama bence diğer tüm civic kasaları arasında en yakışıklı olanı son kasası.
Yolda her gördüğümde dönüp bi bakarım, çok hoşuma gidiyor. Jilet gibi araba yapmışlar.
Ayrıca isteyene fabrikasyon lpg de var. Tek eksiği fiyatı. Biraz daha düşük olsa yok satardı bence.
-
-
Ben fiyattan olduğunu düşünmüyorum.
Civic alıcısından bahsediyoruz. 2. elde olması gerekenin 2 katını acımadan arabaya gömen tayfa.
Sonra da çeyrek altın diyoruz.
Tutmamasının sebebi bana göre tamamen tasarımla ilgili.
Alıcı kitlesi alengirli, hareketli tasarıma sahip, aracı lpg ile yürütse de uzay mekiği şekline tutuk.
Yeni kasa oturaklı, ağır, gereksiz gösteriş,şatafat ve debdebeden uzak, eski kasa ile karşılaştırınca accord tadında bir araba. O sebeple tutmuyor.
Bu gözler bu araca neler yapıldığını gördü.
-
İç ve dış tasarım çok çirkin. Araba dediğin göze de hitap edecek.
-
Hocam merhaba. Şu linkteki Honda Civic nasıldır fc5 kasa mı ? üretim ilk ve son:2014-2016 yazıyor teknik özelliklerinde. Araç sahibi sürekli fiyat düşmeye başladı.
https://www.sahibinden.com/s/I4MOwSZC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 13 Ekim 2024; 18:33:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam bu kasaların kronik olarak boyası kavlıyor kesinlikle alınmaz,
aman diyeyim yamalı ördek gibi gezersiniz sonra .
Tşk.Boyası kalkan göçük olan Hondalar hangi yıldan hangi yıl arasını kapsıyor
Rica ederim hocam bizim akraba aldı şimdi pişman her gün bir tarafı kavlıyor maalesef, satmayı düşünüyor.
Hocam kronik olarak boyası kavlayanlar 2012 ile 2019 model yılı ve arasındaki civicler yani fb7 kasanın tamamı ile fc5 kasanın makyajsız olanları.
Kronik olarak kaportası göçenler ise 2016 ile 2019 yılı ve arası makyajsız fc5 kasalar.
Genel olarak civiclerin kaportası zayıf ufak dokunmada göçer, boyası yoldaki ufak taş sekmelerinde kalkar ama yukarıda saydığım modeller bu durumların da üstüne ek bir şekilde kronik olarak kendi kendine boyası kavlıyor ve kaportası göçüyor.
Değerli bilgiler verdiniz teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 13 Ekim 2024; 19:2:18 >
Acura Vs. gibi farklı sedan otomobiller hiç getirmediler Honda ve Toyota Markaları.
Amerika'da bir çok farklı sedan satıyorlar ama ülkemizde aynı model.Bu nedenle Honda ve Toyota modelleri ülkemizde ivme kaybediyor ve satış rakamları düşüyor.
Aynı durumu yaşayan Ford firması Amerika'da satılan bazı modelleri ülkemize getirme kararı aldı
-
O popo ile zor satar. Accord denen ucubeye benziyor bu bile almamak için yeterli sebeb.
-
2012-2016 arası fb6
2016(dahil) - 2020 arası fc5 kasa.
FC5 in 2016 ve 2017 lerinde c sutunu göçük sorunu vardı.
Alabilirsen 2019 al makyajlıdır. Jantları teybi daha iyi makyajsıza göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth -- 14 Ekim 2024; 19:39:20 > -
Tşk
Cunku ederinden yuksek fiyata satiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçi kasvetli çok
Fiyatı 1.5 olsa catirti kopar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X