Şimdi Ara

Yeni kasa civicler neden tutmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende bir iki aya alacağım, en başta 182 fe1 düşündüm, sonra esimin suvlari sevmesi, koye giderken suvlarin yüksek olması ve piyasanın da suva kaymasın dan dolayı tiggo 7 le yöneldim, performans olarak da fe1 182 lik ike yakın yürüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Chery i bende çok düşündüm özellikle Omoda 5 i ama malum sebeplerden dolayı mesafeliyim.Yol tutuş konusunda da suv istememem birinci sebep.

Civic güzel bir araç.Octavia,Megane falan düşünmedim hiç Civic her zaman ayrıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Bence ej iyi c sedan, bağımsız süspansiyon, o lerin mcpherson okmssi vs hangi araçda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 25 Ağustos 2024; 1:42:10 >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Yalıtım harici bir eksiği yok arabanın.Bağımsız süspansiyon artık şart c segmentte bana göre.

• C sütununda gamze olayını diyorsanız o fc5 kasadaydı ve o kasa çok sattı.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

sedan araçlar ölmez. dünyanın en prestijli ve en gösterişli araçları sedan araçlardır.

• nebel N kullanıcısına yanıt
    Tmm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katiliyorum,2020 civici mi sattim ve ötv li arac almayi dusunuyordum, gene honda almayi dusunuyordum ama burunlarindan kil aldirmadilar, bende opel mokka gs aldim.

Hondanin servisi pahali, 10bin km de gel derler, sansiman yagi degisimi icin ayri maliyet, lpg icin ayri bakim maliyeti, kalitesi cok iyi degil ama yol tutusu cok cok iyi.cogu arabaya gore, virajlarda yere yapisiyor, suan kullandigim mokkaya gore kasislerden gecerken hissettirmiyordu honda, amortisorler cok iyidir, bende corollada var suan elimde.honda ve toyotanin yeri ayridir yol tutuslari acisindan

Bide civicin atmosferik motoru gitmiyor cok bagiriyor ama gitmiyor, cvt sanziman ise efsane, sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinawhite -- 25 Ağustos 2024; 16:3:5 >
  • yaklasık 2 yildir fe1 executive + biniyorum. Arabadan gayet memnunum 2023 megane icon kullanan arkadaşa kullandırdım civicin daha iyi olduğunu soyluyor. ama konfor vs alman arabalari gibi degil. Performans ve sorunsuzluk olarak ise daha almanlardan daha iyi. Ben full paketinin gayet yakışıklı durduğunu dusunuyorum acikcasi…

Yeni kasa civicler neden tutmadı
    Yeni kasa civicler neden tutmadı

• Emekkk kullanıcısına yanıt

O paraya dolu dolu 182 beygir c suv tiggo 7 alıyor insanlar ayrıca 4-5 ay hee marka bekletiyor cinlilere özel değil deyince inanmak ismeyenler oluyordu güzel örnek için teşekkürler

• sonerason S kullanıcısına yanıt
    Millet tasarımını beğenmemiş ama gayet şık oturaklı duruyor güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fth F kullanıcısına yanıt
    Bende de var 182 bg lik versiyonu. Yalıtım hariç her konuda beni tatmin ediyor, severek kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel görünüyorda o paralara civic alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

yaklasık 2 yildir fe1 executive + biniyorum. Arabadan gayet memnunum 2023 megane icon kullanan arkadaşa kullandırdım civicin daha iyi olduğunu soyluyor. ama konfor vs alman arabalari gibi degil. Performans ve sorunsuzluk olarak ise daha almanlardan daha iyi. Ben full paketinin gayet yakışıklı durduğunu dusunuyorum acikcasi…

bana bu kasa eski saab 9 aerolari andiriyor

• Bir çok kişi yazmış ben de aynı fikirdeyim, Civic C sınıfının en iyi sedanlarından biri bence. Tek sorunu olduğu konum da fiyatının yüksek olması. Toyota gibi, doğru fiyat konumlandırması yapabilse, yok satar. Ama Toyotanın fiyatı 1.346 dan başlıyor, Civic'in Kampanyalı 1.715 den başlıyor. Bu fiyatlara zor satıyor.

• tefennili kullanıcısına yanıt

Honda boş araba vermiyor Toyota gibi, toyotada boş paket var uygun olan odur.

Civic Elegance+ ve Executive+ olarak iki paket sadece ki Elegance+ da gayet doludur.

• bu arabanın tasarımında bi sıkıntı var :) arka stoplar hoş değil ve gereksiz fazlaca büyük gibi ondan olabilir.

• Sedan devri bitti o yüzden. B segment bile olsa SUV alıyor herkes

• Honda Türkiye’deki fabrikayı kapatarak yanlış yaptı çünkü fiyat avantajını kaybetti.
    Brc ile çok güzel lpg entegrasyonu yapmışlardı yazık oldu.
    Fc5 sahibiyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aretra A kullanıcısına yanıt

bence sebeplerden birisi de o, bir arabaya tonla para vereceksin ondan sonra yol gürültüsü vs çekmeye devam edeceksin. son kasa civic benim de çok hoşuma gidiyordu ama gerek honda satışçılarının burunlarından kıl aldırmaz tutumları gerekse mg nin 1.5 milyona gelişi fikrimi değiştirdi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.