Merhaba arkadaşlar Mevcutta kullandığım Hyundai Tucson Comfort paket aracımı değiştirmek niyetindeyim. Aracı büyük olduğu için aldık çünkü çocukla beraber alan ihtiyacımız arttı. Ancak 3 aylık bir kullanımdan sonra satmaya karar verdim çünkü motor-şanzuman, yol tutuşu ve genel malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmedi. 3 tane araçta karar kıldım. Passat Variant Business paket : Donanım olarak yeterli ve DSG daha önce kullandığım, memnun kaldığım bir şanzuman. Malzeme kalitesi olarak da iyi olduğunu biliyorum. Hacim olarak da oldukça iyi. Peugeot 408: Görünüş itibariyle çok hoşumuza gidiyor eşimle ama kullanma şansım olmadı hiç. Hacim olarak da güzel duruyor kağıt üstünde. Honda Accord : Bir arkadaşım çok tavsiye etti. D segmenti sanırım ama araçla ilgili çok bilgim yok. Karşılaştırma konusunda görüşlerinizi rica ediyorum |
Passat Variant vs Peugeot 408 vs Honda Accord
-
-
uzun süre binerim diyorsanız passat. 408 de güzel seçenek.
accord eski yüz ve tutulmadı bir türlü.
ben plase olarak son kasa civic öneririm. -
Passat alın geçin derim.
-
Passat kesinlikle -
Passat -
Sıfır passat ımp. Beyaz renk 1950 bin tl bu fiyata değer mi sizce -
Bu 3 araç arasından Accord derdim ama onda bile CVT var.
Ağır ve çift kavrama şanzımanlı bir aracı beğenmeyip değiştirmek istiyorsunuz, Passat bunun aynısı. Beğenmeme ihtimaliniz yüksek olacak. 408 ise yerden yükseltilmiş torsiyonlu leylek. Hayal kırıklığı seviyesinde pişman olabilirsiniz. Stelantis grubundan belki C5A önerilebilir, o da torsiyona rağmen süspansiyon konfora özel ayarlı olduğu için.
Tabi bunlar kendi görüşlerim. Sizin bu araçların sadece içine binerek değil test sürüşü yaparak, vermiyorlarsa kiralayıp görerek karar vermeniz lazım.
-
Ben de Accord'u düşünüyordum ama iç dizaynı eskidiği ve yeni modelleri Türkiye'ye gelmediğinden vazgeçtim. Yeni passat aldım. Çok spor sürüş beklentiniz yok ise passat çoğu ihtiyacınızı karşılar. SW olması benim için değil ama çoğu kişi için dezavantaj. Birde passat yaklaşık 5 metre, park yeri sorununuz var ise göz önüne almak gerekebilir.
Konfor ön planda ise yeni passat kesinlikle en konforlu passat.
-
Park yeri sorununuz yoksa passattan başkasına bakmayın, çok memnun eder.
-
4. Araç olarak 508 olabilir. -
408’e 1.2 motor yakışmıyor. Direkt elenme sebebi.
Accord harika bir araç lakin yüzü eskidi ki ülkemize bile geç gelmişti.
Passat SW, SW takıntınız yoksa ki öyle görünüyor. Onu tavsiye ediyorum. -
İkinci eli sedan kadar hızlı olmasada kulanıcı olarak Passat tavsiye ederim,
-
Passat sw bence çok güzel olmuş. Tek kötü yani cok uzun, paek sıkıntı olabilir -
Hocam değerlendirmeniz için teşekkürler.
Bundan önceki arabam Audi 2017 1.6 TDI idi. O da Passat ile aynı şanzumanı kullandığı için beğenirim diye düşünüyordum çünkü Audi hem bana hem eşime çok daha rahat geliyordu.
Ama test sürüşü yapmam şart gibi görünüyor sizin yorumunuzdan sonra.
-
Benim için sw olması tercih sebebi aslında. Geniş bagaj arıyorum. Park yeri cidden sorun olabiliyor mu? Çünkü aslında boy olarak sedan passsat ile aynı. İkisi de 4.77 metre. Benim Tucson da 4.5 metre
O kadar farketti mi sizin kullanımızda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 5 Kasım 2024; 10:33:22 > -
Aslında sedan passat ile aynı uzunlukta. Benim Tucson'dan da 27 cm uzun.
-
B9 passat 4.917 mm. Önceki aracım A3 sedan idi. Onun girdiği iki araç arasına bunun ile girmek çok mümkün olmuyor benim için. Belki ben alışamadım henüz. Sahip olduğum en uzun araç bu oldu ama arka alan ve bagaj genişliği muazzam..
Bu uzunluk ile bir kaç mm de olsa Superb'den de uzun. Belki ordan pay biçebilirsiniz. Uzunluk sorun değil ise bence f/p aracı.
-
Ben 2023 modele bakıyorum hocam. B8.5 diye geçiyor sanırsam ve 4.7 metre. Superb de hep aklımda olan bir seçenekti zaten.
Uzunluk sorun değil gibi düşünüyorum ama tabi kullanmadan anlayamıcam sanırım
-
üçü de 2. eli zayıf araçlar. ben passat'ı tercih ederdim. yeni kasa ile zaten iyi olan kalite daha da yükselmiş. ben çok beğendim. tek sıkıntı sw olması.
-
Doğru. Nedense beğendiğim araçlar hep piyasası olmayan araçlar oluyor:)quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisüçü de 2. eli zayıf araçlar. ben passat'ı tercih ederdim. yeni kasa ile zaten iyi olan kalite daha da yükselmiş. ben çok beğendim. tek sıkıntı sw olması.
Listemde DS9 ve Seat Tarraco da vardı mesela
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ikinci eli zayif diye arabalardan, elalem ne der diye bizi mutlu edecek seylerden uzak kaliyoruz. Begendiyseniz alin, keyfini surun. Satacaginiz zaman fiyati biraz uygun yazarsaniz her arac satilir. Onceki araclarimdan birine gozum gibi bakiyordum, biri geldi kazaya sebep oldu, araci perte cikardik, ondan sonra esyalara cok onem vermemeye basladim. Hayat kisa.
|
Benzer içerikler
- seat ibiza nasıl bir araba
- rover 214 si alınır mı
- lada vega tutulan modeli
- chevrolet cruze kronik sorunları
- ford custom yakıt tüketimi
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X