Şimdi Ara

Ford Mondeo vs Volkswagen Passat vs Toyota Avensis vs Honda Accord

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda 2 adet D segmenti araç almayı düşünüyoruz. Başlıktaki 4 model arasında kaldık. 2. el alacağız.

1. araç; |2.0T 240bg Selective Ford Mondeo mk4|, |2.0TFSI 200bg Highline Volkswagen Passat b6| ve |2.0 152bg Elegant Toyota Avensis (2011+)| modellerinden biri olacak.

2. araç; |2.0TDCI 130bg GHIA X Ford Mondeo mk3 (2006-2007)|, |1.9TDI 130bg Highline 2 Volkswagen Passat b5.5 (2004-2005)| ve |2.0 126bg Elegant Avensis (2008-2009)| modellerinden biri olacak.

Hangisini seçeceğinizi nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim. Yakıt konusu önemli değil aralarında çok çok 3-5 kuruş oynar. Birbirlerine göre + - lerinide sayarsanız sevinirim.

Alternatif pek düşünmesemde mantıklı alternatif önerilerinize açığım. 1. araç günlük olarak kullanılacak, 2. araç uzun yolda kullanılacak (senede bir tatil amaçlı uzun yol değil tabii ki iş amaçlı kullanılack, aylık en az 15-20bin km yol yapacak)

• 2.araç bence Avensis olsun.Neden derseniz? Hem temiz Mondeo bulunmaz hem de temiz Passat bulunsa da Passat için fazla fiyat çekerler.
    Avensis bence bakınca daha mantıklı tabi karar sizin.

1.Araçta beklenti ne?

Gazlama ve uzun yol ise amaç Mondeo derim.
  • Dizel alicaksan 1.9 tdi b5.5 al , efsane motordur ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.araç olarak mondeo 2.0 selective ya da passat passat 2.0 tfsi alırım ikisininde üzeceğini zannetmiyorum iki arabada ivmelenme olsun konfor olsun güzel arabalardır. Yol tutuşu olarak mondeo bir tık üstünken yakıt olarak passat bir tık üstün olarak öne çıkar. Tasarım göreceli bir kavramdır, bana göre dış tasarım mondeo iç tasarım olarak passat daha güzeldir.

2. Araç olarak passat'ın temizini bulmak çok zor bulsanız bile fiyatı tuzlu olur. Diğer alternafiflerden ise mondeo alırsanız temizi daha kolay bulunacağını ve daha uygun olacağını düşünüyorum.

• 1.si eski kasa mondeo benzinli günlük kullanım
    2.si sonraki kasa mondeo dizel uzun yol-iş
  • 2. araç olarak kesinlikle Mondeo mk3 2.0tdci. O kasa mondeoyu bir sene kullandim, cok iyi bir araba. Hala gözümde tüter. Ayrica o mondeo'daki 2.0tdci motor 1.9tdi'den çok daha iyi bir motor.

Ilkinde ise Passat Mondeo ikilisinden birisini oneririm.

• Ben olsam şehir içine 1.9 tdi passat, şehir dışına da 2.4 Accord alırdım.

Sebebi ise Passat şehir içinde ister istemez daha az yakacaktır. Dizel motorun torku arabayı şehir içinde daha rahat tırmandıracaktır.

Şehir dışında Accord tercihimin sebebi ise aracın resmen tamamen şehir dışı için üretilmiş gibi olmasıdır. İnanılmaz keyifli bir araç haline dönüşüyor ve 190 beygiri ile de uykunuzu açmaya yeterli olacaktır.

Ekleme: Bu arada ayda 20 bin kilometre çok ciddi bir kilometre. Neredeyse her gün istanbul dan trabzona gidip gelmek gibi bir şey. Şaşırdım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 15 Aralık 2014; 20:19:35 >
  • 1.mondeo
    2.mondeo
    3.mondeo
    4.mondeo
    5.mondeo
    6.mondeo
    7.mondeo
    8.mondeo
    9.mondeo
    10.mondeo

• Accord duruşu yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Araç motor ve performasntan dolayı mondeo derim. Bir de farklı olur kesinlikle.

2. araç içinde accord derim sorunsuz, istenirse lpgye uyumlu ve kaliteli
  • A4 alınabilir.
  • 1. araç; 2.0TFSI 200bg Highline Volkswagen Passat b6

2. araç; 1.9TDI 130bg Highline 2 Volkswagen Passat b5.5 (2004-2005)
    Her yönden kıyaslama sonucu ortaya bu araçlar çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.