Şimdi Ara

Hyundai i20 vs Volkswagen Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabalar konusunda pek bilgim yok sizce Hyundai i20 1.2 D-CVVT Sense mi yoksa Volkswagen Polo 1.4 comfortline mı ? ikisininde fiyatı 36bin ikiside benzinli

• Polo+esp paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir VW ci olarak Polo derim .

İkinci el kolay satar . Elinde kalmaz . Performansıda bi nebze daha iyi .
  • Bende i20 1.2 team 78 ps Lpg'li var. Yakın bir arkadaşımda Polo 1.2 70 ps Trendline var. O benden 2 ay önce aldı ve benim aracı görünce üzülmüştü. Madde madde karşılaştıracak olursak:

Tasarım: Göreceli.
    İkinci el: Polo
    Ferahlık ve genişlik: i20
    Yakıt: Kesinlikle i20
    Performans: Çok az farkla Polo
    Donanım: i20
    Vergi: i20
    Güvenlik: İkisinin de Euroncap puanı 5 yıldız.

Ben hiç pişman olmadım. Benim için en önemli faktör genişlikti. Arabamda arkada 3 kişi rahatlıkla oturabiliyor. Ekonomi olarak da hem vergi hem de yakıt anlamında daha başarılı. İkinci eldeki dezavantajı en fazla 1000 lira civarı fark eder. Eğer birkaç sene kullanacaksanız bu da önemsiz bir ayrıntı sayılır. Ben hiç pişman olmadım.

Şunu da ekliyorum ki oradan da karşılaştırma yapabilin:http://www.arabalar.gen.tr/araba_karsilastirma.php

Saygılar.

• Hocam kesinlikle i20 1.2 85 hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Bende i20 1.2 team 78 ps Lpg'li var. Yakın bir arkadaşımda Polo 1.2 70 ps Trendline var. O benden 2 ay önce aldı ve benim aracı görünce üzülmüştü. Madde madde karşılaştıracak olursak:

Ben hiç pişman olmadım. Benim için en önemli faktör genişlikti. Arabamda arkada 3 kişi rahatlıkla oturabiliyor. Ekonomi olarak da hem vergi hem de yakıt anlamında daha başarılı. İkinci eldeki dezavantajı en fazla 1000 lira civarı fark eder. Eğer birkaç sene kullanacaksanız bu da önemsiz bir ayrıntı sayılır. Ben hiç pişman olmadım.

Şunu da ekliyorum ki oradan da karşılaştırma yapabilin:http://www.arabalar.gen.tr/araba_karsilastirma.php

Saygılar.

Her şeyi anladım da vergide ne fark ediyor onu anlamadım.

• Polo Highline ve 1.2 TSI 105 ve 1.4 TSI 122 olarak olarak gelse süper olacak ama işte gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Skoda Octavia vs Toyota Corolla
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polo aracında güvenlik olayına önem vermediği sürece İ20 kesinlikle...
  • Hyundai i20 diyorum birde LPG oldumu çok şirin ve az yakan bir aracınız olur.
  • Bende vergiyi anlamadım.

ama genel terciğim Polo.
  • i20yi tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Bende i20 1.2 team 78 ps Lpg'li var. Yakın bir arkadaşımda Polo 1.2 70 ps Trendline var. O benden 2 ay önce aldı ve benim aracı görünce üzülmüştü. Madde madde karşılaştıracak olursak:

Saygılar.

Her şeyi anladım da vergide ne fark ediyor onu anlamadım.

1.3 motor hacmi ile 1.6 motor hacmi arasındaki (0-3 yaş arası araçlar için) yıllık verdi 827 lira
    1.0 litre ile 1.3 litre motor aarasındaki (0-3 yaş araçlar için) yıllık vergi 517 lira

Yani başlığı açan arkadaş i20'yi seçerse yılık bazda 310 lira kar eder. Bu da benim gibi az gezen birinin yaklaşık 3 aylık benzin parası ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 21 Ekim 2013; 19:47:02 >

• İ20 ve poloyu kıyaslayanlar malzeme kalitesi ve yalıtım konusundada polonun daha iyi olduğunu belirtmeyi unutmuşlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Arabalar konusunda pek bilgim yok sizce Hyundai i20 1.2 D-CVVT Sense mi yoksa Volkswagen Polo 1.4 comfortline mı ? ikisininde fiyatı 36bin ikiside benzinli

1.2 sense için 32.750 fiyat aldım geçen hafta . Pazarlığınızı yapın dahada aşşağı fiyat alabilirsiniz. Araç gayet donanımlı bir araç polodan atak ve donanımlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Polo Highline ve 1.2 TSI 105 ve 1.4 TSI 122 olarak olarak gelse süper olacak ama işte gelmiyor.

2014 de Makyajlı poloda görürüz artık sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 21 Ekim 2013; 19:57:41 >
  • quote:

Saygılar.

yanlışınız var hocam. türkiyede satılan polo paketleri 1-2 yıldız anca eder. teste giren polo aracın esp si çekiş kontrol sistemi , yan perde hava yastıkları ve diz hava yastıkları vardı.
    türkiyede satılan polo 2 hava yastıgı 1 direksiyon 4 teker.

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

İ20 ve poloyu kıyaslayanlar malzeme kalitesi ve yalıtım konusundada polonun daha iyi olduğunu belirtmeyi unutmuşlar galiba.

Hangi malzeme kalitesi? Hangi yalıtım?

Malzeme olarak ikisi de takır takır plastik. Birbirinin laciverti resmen.
    Yalıtım derseniz Polo'nun motoru yan koltukta dırdır eden kadın gibi hiç susmuyor.
    i20'ye hiç bindiniz mi?
  • O kadar bilgim yok hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 21 Ekim 2013; 23:25:14 >
  • Hyundai i20-veya Polo arasında i20 ye de poloyada 36 bin vermenizi tavsiye etmem kesinlikle i20 içinde ciddi pazarlık yapmanızı öneririm

Bunlar dışında size tavsiyem 208 ACTIVE 1.2 VTi 82 hp 37 bin ama pazarlık yaparak indirebilirsiniz ve pişman etmez bunun dışındada Clio4 öneririm bu iki araçta donanım ve genişlik açısından üsttekilerden kat kat iyi ben test ettim 2 sinide ve çok beğendim.
  • egelidost kullanıcısına yanıt
    polo trendline donanımı haricinde polo görmemişsin anlaşılan.comfortline poloların malzeme kalitesi ve yalıtımı İ20 den daha iyidir.evime 200-300 metre ötede hyundai bayisi var.merak etme İ20 nin ne olduğunuda biliyoruz.hem ben İ20 kötü bi araç demedim ama polo premiumlar hariç sınıfının en kaliteli aracı desek abartmış olmayız.
    bak elin ingilizide aynı şeyi söylüyor;
    http://www.carbuyer.co.uk/reviews/volkswagen/polo/hatchback/video#video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 21 Ekim 2013; 20:50:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.