Şimdi Ara

Toyota Auris vs. Fiat Egea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2010-2012 arası Toyota Auris 1.33 bulunuyor.

130-150bin km arası. 2-3 parça boyalilari satiliyor o fiyata.

Diğer seçenek ise Fiat Egea.

2015-2017 arası egea easy plus 1.4 benzinli bulunuyor.

80-120bin km arasında 2-3 parça boyalılar satılıyor o fiyata.

2 yetişkin ve 1 çocuk. Bagajı o kadar dert etmiyorum. Toyota nin güvenilir ve daha kaliteli olması ama Egea nin temiz olması. Sizce hangisi tercih edilir ikisi arasinda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki araçta güzeldir. aurisin ozellıkle vıtes konumlandırmasını cok begenıyorum. egea da basit gibi gozuksede sorunu cok cok az bı sedan arac. temızı bulabılırsen auris tavsiye ederim. bulunması zor olursa daha kucuk yasında oldugu ıcın egea

benım ıcın auris %60

egea %30 basıyor

geri kalan %10 da baska araclara denk gelırsem ayırmak ıcın.

• bahsettiğiniz araçlar arasındaki yaş ve km bakımından kazanan Toyota olur. Heleki ingiliz üretimi auris ve aynı yıllarda üretilmiş Japon corollalar ise. Toyota ve fiatin yaşlanma hızı aynı degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

bahsettiğiniz araçlar arasındaki yaş ve km bakımından kazanan Toyota olur. Heleki ingiliz üretimi auris ve aynı yıllarda üretilmiş Japon corollalar ise. Toyota ve fiatin yaşlanma hızı aynı degil.

Auris ile Corolla aynı sanıyordum. Sadece hatchback ine Auris demişler diyordum ben. Üretim yerleri de farkli mi Corolla ile Auris in.

• Bahsettiğiniz yılın Auris'leri ülkemizde üretildi.

2013 ve sonrası İngiltere'de üretildi.

2014 model 1.6 benzinli CVT şanzıman Advance donanım Auris'im var.

İki araç arasında 5 yaş ve 50.000 km var.

1.33 eski kasa Auris yerine Egea bence 1 adım önde.

• Egea Easy olmasa, hem düşük km hem genç yaş hem de parça/usta v.s. sebeplerden Egea derdim ama şu durumda Auris tercihim olurdu.

Ek: Biraz auris yorumlarına baktım, bagaj küçük, göğüsten ses geliyor, motor zayıf deniyor. Bu halde 5 yaş genç olması ve bagaj kapasitesi de geniş olması nedeniyle Egea ağır basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 8 Şubat 2021; 10:18:48 >
  • Bahsi geçen auris tr üretimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Egeanın ikinci eli de yüksekmiş. Bütçe zorlanıp sıfır alınabilir. Bütçe yoksa da egea hb tercihim olur. Auristen iyi bence

• commandx C kullanıcısına yanıt

Evet. Kendi aracım olmasına rağmen bilmiyormuşum. Sağol düzelttiğin için. Keşke benimle aynı hassasiyeti sende gösterebilsen.

• 1.33 2012 auris comfort sahibi oldum 1 yıl kadar. iç hacmi çok iyi, performansı vasat, lpg de uyarı ışığı yakıyordu hep.

yalıtım ve konforu iyi sayılır.

Ben olsam egea alırdım..

• Nedense Auris algı olarak mı bilmiyorum ama daha güvenli geliyor bana. Sanırım Toyota markası olmasından dolayı. Ama egea da hem yeni model hemde km düşüklüğü ile daha cazip geliyor. Yorumlar iyice kafamı karıştırdı.

Bir yandan da egea nin hatcbackleri daha kullanıcı için uretilmisler. Easy sedanlar daha çok şirketler icin diyorlar. Bende bir yandan 8-9bin kmde hatcback street lere de gönlüm gidiyor. Onlarda 130-135 lerden başlıyor. O rakamlara çıkınca da sıfır egea easyler var. Bu seferde sıfır Egea almak mantıklı geliyor. İyice arapsacina döndüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 9 Şubat 2021; 2:43:43 >
  • Egea tabiki

Üzerinden 2 nesil+1 makyaj geçmiş 2006 temelli eski bi aracı ne diye alasınız ?

Egea daha konforlu, yalıtımı ve sürüş olgunluğu daha iyi. İç mekan kalitesi ve motor performansı olarak da benzerler, hacimde egea daha iyi.

Auris almak için tek sebep logosu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 9 Şubat 2021; 7:18:41 >
  • 2012 değil ama 2013 kasa auris tavsiye ederim 1.6 133 bg multidrive-s.. toyota sağlamlığı belli oluyor geçen bindim kesinlikle 1-2 yıllık egeadan daha diri olduğu hissediliyor lpg tak 4-5 yıl kafa rahat kullan

• 100 bin tl ye kadar çıktıysanız, sıfır km ye bakmakta fayda var.

120-125 civarına sıfır egea veriyorlar.

• En az Urban donanım Egea tercih ederdim. Auris de güzel araç ama o kasanın sıfırı üretilmiyor, Egea'nın ise hala üretiliyor. Yani yedek parça servis vs olarak Egea mantıklı ama kesinlikle en az Urban donanım

• urban donanım ve hb olursa egea
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

urban donanım ve hb olursa egea

Peki 2. El street hb Egea mi yoksa sıfır easy egea mi

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    mümkünse egea boş paket almayın sifirda olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

mümkünse egea boş paket almayın sifirda olsa

8-10bin km arası street hb egealar var. Onlar aklımı celiyo

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.