Şimdi Ara

Hyundai i20 vs Volkswagen Polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sense donanım cok iyi ledli gündüz farı navigasyon cc ve bir çok daha özellik var şahsen i20 seçerdim gerçekten çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Polo aracında güvenlik olayına önem vermediği sürece İ20 kesinlikle...

Vw kullanıcısından objektif bir yorum
  • Polo alın, diğeri sizi donanımla kendine çekmeye çalışıyor ikisi aynı donanımda olsa hiç kimse gidip hyundai almazdı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cavalier79

Bende vergiyi anlamadım.

ama genel terciğim Polo.

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

motoru 1.3 den küçük olduğu için vergiside az olur hocam
  • bayram tatili için memlekete gitmiştim, 1 günlüğüne i20 kiralamıştım. kötü bi araba değil ama akşam vakti köye çıkarken dik bi rampada durdum (karşıdan araba iniyordu). taksi indikten sonra aracı debriyajla kaldırim dedim, araba gaz yiyor ama ileri attığı yok kendini.geri kaymaya başladı frene basıom araba hala kayıyo ufaktan tam durduktan sonra el freniyle kaldırdım, ufacık ileri attı kendini ama yine geri kaymaya başladı en son sinirlendim, arabanın kıçı sağa verdim yan şekilde kaldırdım hemen yukarı verdim önü, zar zor çıktım orayı. o dakikadan sonra arabadan soğudum ama ne beklersin ki 1.2 motor

• serkan235 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız , özür dilerim iki aracıda 1,2 sandım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Arabalar konusunda pek bilgim yok sizce Hyundai i20 1.2 D-CVVT Sense mi yoksa Volkswagen Polo 1.4 comfortline mı ? ikisininde fiyatı 36bin ikiside benzinli

kriterler belirtilmemiş.
  • Kriterleri önemli degil ben sadece sizin görüşlerinizi merak ettim. Cevap atanlar için ayrıca teşekkürler

• Burada araç alınacak mı yoksa marka değerlendirmesi mi yapılacak bilmiyorum ancak:

Volkswagen Polo'nun daha iyi bir seçim olabileceğini söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azure_wolf

bayram tatili için memlekete gitmiştim, 1 günlüğüne i20 kiralamıştım. kötü bi araba değil ama akşam vakti köye çıkarken dik bi rampada durdum (karşıdan araba iniyordu). taksi indikten sonra aracı debriyajla kaldırim dedim, araba gaz yiyor ama ileri attığı yok kendini.geri kaymaya başladı frene basıom araba hala kayıyo ufaktan tam durduktan sonra el freniyle kaldırdım, ufacık ileri attı kendini ama yine geri kaymaya başladı en son sinirlendim, arabanın kıçı sağa verdim yan şekilde kaldırdım hemen yukarı verdim önü, zar zor çıktım orayı. o dakikadan sonra arabadan soğudum ama ne beklersin ki 1.2 motor

Yapmayın bunu işte rampada kalkamıyor demek araç vay arkadaş yaaa acaba şöförlüğünüz mü yetersiz yoksa avatar daki amblemin büyüsünde mi kaldınız acaba

bu arada liselim hocalarınıza lakap takarken buralarda konu açmayın. Arkadaş liselimi ortaokullumu ana okullu mu artık bu çocukların okuluda başladı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_82304540/mpage_4/f_//tm.htm#msglink_82343927

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylülnisaeyvaz -- 21 Ekim 2013; 22:30:21 >

• Alınacak arkadaslar

• Dostum bizde 30-35 bin civarı araç alıcaz i20-polo yanına kia rioyu da ekle.Motoru 1.2 85 beygir i20 gibi ve araçta natty yani en düşük versiyonda bile esp,yokuş kalkış desteği mevcut.Aracın görüntüsüde çok hoş.Kia rio 1.25 üzerinde duruyorum şu anda ben i20 görüntüsü baydı artık bana çok itici geliyor.Bu yüzden kiaya yöneldim.Olmazsa polo bakıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

bayram tatili için memlekete gitmiştim, 1 günlüğüne i20 kiralamıştım. kötü bi araba değil ama akşam vakti köye çıkarken dik bi rampada durdum (karşıdan araba iniyordu). taksi indikten sonra aracı debriyajla kaldırim dedim, araba gaz yiyor ama ileri attığı yok kendini.geri kaymaya başladı frene basıom araba hala kayıyo ufaktan tam durduktan sonra el freniyle kaldırdım, ufacık ileri attı kendini ama yine geri kaymaya başladı en son sinirlendim, arabanın kıçı sağa verdim yan şekilde kaldırdım hemen yukarı verdim önü, zar zor çıktım orayı. o dakikadan sonra arabadan soğudum ama ne beklersin ki 1.2 motor

Yapmayın bunu işte rampada kalkamıyor demek araç vay arkadaş yaaa acaba şöförlüğünüz mü yetersiz yoksa avatar daki amblemin büyüsünde mi kaldınız acaba

bu arada liselim hocalarınıza lakap takarken buralarda konu açmayın. Arkadaş liselimi ortaokullumu ana okullu mu artık bu çocukların okuluda başladı.

• Bende 208 1,2 active yada urbane soul a bakmanızı öneririm.en azından motoru diğer ikisine göre çok daha yeni ve ekonomik.ama illa ikisi arasından seçecem diyorsan ben eksikliklere rağmen Polo derim

• Polo
  • i20 alın pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

sakin ol biraz arabayı yerin dibine sokmadık, bi anımı anlatmak istedim.

orta okullu mu ? ben aslında ana sınıfındayım çift dikiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azure_wolf -- 22 Ekim 2013; 15:40:22 >

• İ20 de kullanılan malzeme hoşuma gitmişti.Ayrıca içi çok ferah.Polonun ancak full versiyonu güzel duruyor
  • İkiside güzel araç. Marka önyargınız yoksa Polo alabilirsiniz..
    Vw son yıllarda kendini aştı. Artık rakipleri kadar iyi otomobil üretiyor.
  • içinde can taşıyacaksın kardeşim yürüyen teneke polo Allah aşkına 2 hava yastık ötesi yok... polo vw nin üvey evladı bunu vw den sayan araçtan anlamıyor demektir..
    2si arasında i20 ancak bende yeni rıo derim.. çok kaliteli bi araç..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.