Arkadaşlar siz olsanız hangisini alırsınız ? Biri hibrit , diğeri 1.5 dizel Fiyat artmadan alternatifde olabilir. 1 veya 1.1 m arası olabilir. Bu paraya araba alınmaz muhabbeti olmaz ise sevinirim. 15.12.2022 Edit: Bayileri gezdim. Nissan qashqai: Beğenmedim, özellike içini Hrv : Test sürüşü yaptım, fena değil ama arkadaşların dediği gibi B Suv, camlar falan dar geldi. Ds4 : İzlediğim videolardan sonra sekment falan bakmadan ilk bu araca gittim. Araç gerçekten mükemmel ama net şekilde vazgeçmemin nedeni spor araba sonuçta aşırı basık, dar geldi ruhum daraldı. Eşim falan zor sürer, altına minder koymam gerek. Özellike kapılar falan çok yüksek. Direk eledim. Hyundai Tucson: Dış tasarımı pek beğenmediğimden detaylı bakmadım. C5 Aircros : Dış tasarımı pek beğenmediğimden detaylı bakmadım. Makyajlısını hiç beğenmedim. Kia Sportage: Arabaya bayıldım, dış tasarım baktıkça hoşuma gitti, içi ise aşırı güzel. Ekranlar, görüş açıları, Teknolojisi, Dokunduğum malzemelerin kalite hissi. Baktığım araç prestij paketti ve 1.300 dedi. Param yetse direk kapora verirdim. Kredi imkanıda 100k 12 ay dedi :( 9.5 lt. yakıt ortalamasını gördüm tek kusuru bu idi. Ama sürdüğüm en güzel araçtı, inesim gelmedi. Peugeot 3008: Babamda 2022 alure var, onun için bakmadım ama kiadan sonra 2. sıraya koyuyorum. Sarı sitede 1.100 çıtır hasarlı Gt ler var. Cupra formentor: Arkdaş bunada bakalım dedi. Dışardan tasarımi falan harika ama sanki ds4 teki gibi basık gelecek gibi. Genede buna bakmadan alım yapmıyacagım. Sonuç olarak, o kia ya binmesem iyiydi aklımda kaldı. Orta paket 1.180 ama baya eksigi var. Para ayarlayabilirsem Kia'yı, ayarlayamazsam 3008 alacam gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usluco -- 16 Kasım 2022; 10:53:20 > |
Honda Hr-v vs Peugeot 3008
-
-
1 milyon artık araba için uygun bile . Artık kimse bu paralara bu araba alınmaz muhabbeti yapmıyor .
Bence seçimi kendiniz yapın . İkisi de güzel araçtır. Ama araçtan beklediğiniz öncelikler neler bunlara karar verin ona göre aracınızı seçin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PSA dizellerinde adblue sorunu var.
hr v ye 1 milyon verilmez
gidilecek adres 1.2 turbo 3008 c5a veya grandland olabilir
4x4 qasqhai de alır bu para ki güzel seçenek
Valla aslında rifterlar bile hoşuma gidiyor. 4 kişilik aile için çok pratik gibi. Ama birazda göze güzel gözüksün istiyorum. Babamda 2022 3008 var, araç baya baya güzel. Ben zaten 8 senedir 208 kullanıyorum. Honda konusunda pek bilgim yok. Dışı çok güzel, içi 3008 e göre biraz geride kalıyor gibi. Motor şanzıman olarak hiç bilgim yok. Mesela hangisinin yakıt tüketimi iyidir ? Hangisi konforludur ? Hibritin ilerdeki batarya masrafı nasıl olur vs. gibi sorular var aklımda.
-
C5 Air de güzel araç, olabilir. Yakıtıda dizel 3008 seviyesinde. Peki bu araçta adblue sorunu yokmu?
Ayrıca bu aracın makyaj yemeden önceki versiyonunda dokunmatik ekran ve cam tavan sorunu vardı hatırladığım kadarıyla. Makyajdan sonra illaki bunlar giderilmiştir diye düşünüyorum.
-
adblue sorunu dizelde var,benzinli motor gayet iyi bir ünite. bahsi geçen sorunlar giderildi diye biliyorum ben de.
su saatten sonra 1.2t varken dizel araba almak mantıksız
qasqhai yi de mutlaka inceleyin derim
Ben tercihimi Honda dan yana kullanırdım. Hem görünüş hem sağlamlık ve teknoloji .
B sınıfı araç ile c sınıfı araç kıyaslanmaz çok anormal bir durum yoksa. Direkt üst sınıf alınır. Hr v b sınıfı.
Tuscon ya da sportage diğer seçenekler. Ve hatta cupra formentor bulunabilinir.
Gerçi incelemelerde boyut olarak b ye daha yakın deselerde, firma C sekmentine koyuyor bu modeli.
-
Hocam dizel yakıt anlamında gene % 20- 30-40 avantajlı gibi. Aynen nissanda baya güzel.
-
hiçbir şekilde değil
1.2 vergiden tasarruf demek
1.2 1000tl ye bakıma girer 1.5 hdi 2000e
mazot benzin farkı
alırken verilen üst fiyat farkı
kısacası hiçbir artısı yok
Firma Türkiye'de c segmente koyuyor. Tüm dünyada ise b segmenti olarak satıyor. Kendi verdikleri wiki bilgisi. Tamamen odd saçmalığı
psanın 1.6 dizel motorlarında adblue sıkıntısı var. 1.5 dizel motorlarında adblue sorunu pek yok. merdiven altı adblue koymayın, shell veya opet adbluesu kullanın yeter.
-
Yeni dizel motorlu araçlarda emisyon değerini düşurmek icin kullanılan sistemler sorun yaratabiliyor ve masraflı oluyor. O nedenle eskisi kadar önerilmiyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JACKSCREW -- 12 Kasım 2022; 11:27:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir kaç inceleme videosundan sonra Qashqai beğenmiştim ama yakıt tüketiminin 9 - 9,5 lt. olduğunu görünce vazgeçmiştim açıkçası. Sonra önceki mesajda saydığınız kriterleri bir hesaplayayım dedim, çokta fark olmadığını gördüm. Alta yazıyorum eklemek, çıkartmak istediğiniz bir husus varmı ? Dizelin tork, Benzinlinin hızlanma ve sessizlik avantajları var. Birde Eat8 gayet güzel, bunu Nissanın Cvt ile kıyaslarmısınız ?
PEUGEOT 3008 1.5 Dizel
0-100 Hızlanma 11.5 Sn.
Ort. Yakıt 5,5 - 6 lt.
100 km 144,6 Tl.
Yıllık Tüketim (10.000 km)14.460 Tl.
Yıllık vergi 2287
Bakım maliyeti farkı ort. +1000 Tl.
Total:17.747 Tl.
Nissan Qashqai 1.3 Benzinli
0-100 Hızlanma 9.5 Sn.
Ort. Yakıt 9 - 9,5 lt.
100 km 203,4 Tl.
Yıllık Tüketim (10.000 km)20.300 Tl.
Yıllık Vergi 1313.00 Tl.
Total:21.613 Tl.
-
Yeni HRV…
kesinlikle test edin…şans verin 🤌🏻❤️🔥
-
QQ 1.3 benzinli derken o motorun tam hacmi 1.332cc yani 1.33 motor. bu nedenle en alt MTV dilimine girmiyor hocam. normal 1.5/1.6 motorlarla aynı MTV'si çıkıyor, ordaki senelik vergi değeri yanlış olmuş QQ kısmında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Kasım 2022; 1:38:4 >
qasqhai 4x4 benzinli olması açısından ve kötü yollardaki performansı ile önerdiğim bir araç, onun mtv düşük değil. yani qasqhai alan adam ekonomi hesabıyla almaz. önden çekişli qasqhai almanızı önermem.o aracı alacaksanız 4 çeker alın 9 lt tükettiğinize değsin. cvt mi eat8 mi derseniz ikisi de iyi,eat8 çok iyi.
ha yine aman aman bir fark çıkmaz 1 milyon lira para verdikten sonra yıllık 3 5 bini hesaplayacaksaniz zaten girmeyin bu işe
sizin dizele göre bakmanız ve hesap yapmanız gereken araç 1.2 eat8 3008 grandland veya c5 aircross.
ilk alım maliyeti
mtv
tüketim hesabi
yıllık yaptığınız km
bakım maliyeti
gibi konuları bu araçlar göz önünde tutarak ve en donanımlı aracı en kısa sürede alabilecek şekilde hesaplayın.
atıyorum x bayide size 2 ay sonra gelecek diyip üstüne 100 bin zam koyabilirler.
qq 4x4 1.33
grandland 3008 c5 aircross 1.2
bu araçlardan hangisi hoşunuza giderse ve bayide bulabiliyorsaniz onu alın,oyalanirsaniz üzülürsünüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 13 Kasım 2022; 9:55:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3008 iki sene içinde yenilenecek. Yeni kasa çıktığında eski kasa gözden düşer biraz satışı istediğiniz gibi olmayabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
B sınıfı araç ile c sınıfı araç kıyaslanmaz çok anormal bir durum yoksa. Direkt üst sınıf alınır. Hr v b sınıfı.
Tuscon ya da sportage diğer seçenekler. Ve hatta cupra formentor bulunabilinir. |
PSA dizellerinde adblue sorunu var.
hr v ye 1 milyon verilmez gidilecek adres 1.2 turbo 3008 c5a veya grandland olabilir 4x4 qasqhai de alır bu para ki güzel seçenek |
Benzer içerikler
- clio 1.2 tce yorum
- turbo neden geç devreye girer
- triger kayışı zincir olan araçlar
- ankara otomatik şanzıman ustası tavsiye
- 1.5 ecoboost motor
- hyundai i20 sıfır fiyat
- 508 peugeot 2024
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- en çok tutulan suv araçlar
- yeni picanto
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X