Hyundai getz 1.3 gls
-
-
hem otomatiğini kullandım hem manuelini. kullandığım en hantal araç. şehir içinde bile insanı yoruyor.
eğer uzun yola felan çıkıyorsanız hiç bulaşmayın. tek avantajı işçiliği kolay parçası bol kolay kolay arıza vermez. 4 yıl önce 25-35 bin tl arasıydı bu araçlar.
bizde evin 2 aracıydı ayak işlerinde kullanılıyordu.
ben kendi düşüncem km düşük diye o kadar para verilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 8 Ağustos 2022; 7:37:21 > -
180 bin liralara kadar çıktıysanız 2009-2011 model arası düzgün bir Aveo T250 alabilirsiniz o kilometre değerlerinde. En azından ABS, Çift hava yastığı var arabada. Getz'lerde tek hava yastığı var diye biliyorum, ayrıca ABS de yoktu sanırım.
-
13 yıldır 1,4 model var, kriz çıkmasa değişecektim.
Motora tornavida değmedi daha.
Tumsek perf çok kötü, Bulabilsem yapacak adam hemen yaptıracam.
-
2 sene Aveo T250 kullanmış birisi olarak tercihim kesinlikle Getz olurdu. Aveo araba değil başka bir şey, kelime olarak karşılığını halen bulamıyorum :D
-
manuel alacaksanız 1.5 dizelini alın ama 2006 sonrası makyajlı kasa 4 silindir olanını o paralara bulabilirsiniz bence.
-
180.000 tl ye dinamik paket 1.4 grande punto alınır hocam yapma etme. dijital klima deri direksiyon abs vs.
130.000 tl civarına tertemiz 1.2 16v palio alınır. getz ile aynı boyda zaten.
-
Bir yılı aşkın süredir bende 2011 HB var, hiçbir sıkıntı yaşatmadı şükür hocam. Memnunum yani. 1.2 84 hp, yetersiz aslında, ama "rampayı beşte çıkmak istiyorum ben" gibi dertlerim yok. Düzenli kontrol edeyim, bakımını yapayım, bana sorun çıkarmasın yeter diye düşünüyorum ben.
-
kazasız belasız kullanın inşallah. memnun iseniz ne ala.
-
Amin hocam, sağ olun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X