Şimdi Ara

Opel Corsa 1.4 16V Gls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda araştırdım ancak az sayıda ve eski yorumları gördüm. 97 model, 203 binde klimalı bir corsa buldum. Aracı kullanan, hakkında bilgi sahibi olan düşüncelerini yazarsa çok sevinirim. Öğleden sonra arabaya bakmaya gideceğimden aciliyeti de var açıkçası.
    Mazda 626(94 model) + 6250 tl vericem. Sizce nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• aracınız temizse akıl karı değil
  • Ailecek 16 sene kullandık varsa sorularınız buyrun.
  • Kronik bir sıkıntısı var mı hocam. Yakıtı tüple nasıldır? Çekişi nasıldır ? Performansı vs. Genel bilgi verirseniz sevinirim. Parça fiyatları vs

• 626 verip corsa almak? Nereye guluyoruz ?

• gesi bağları kullanıcısına yanıt
    D sınıfı bir araçtan B sınıfı bir araca geçmiş olacaksınız, iç mekan genişliği, konforu, kalitesi vb kesinlikle daha kötü olacaktır.

2011 de kardeşimde Corsa vardı çok iyi bir arabaydı ama sonuçta sınıfının standartları içinde kalıyordu. Bende 2014 Insignia var, Insignia yı satıp Corsa almam ne ise sizinki de benzer hesap olacak işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    19 yıl önce açıldı
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Araba klimasız hocam. Klima benim için çok önemli. O yüzden ucuza başka araba bulamadım.
    Ayrıca çok büyük benim için. Tek olacağımdan küçük bir araba daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesi bağları -- 24 Haziran 2016; 15:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Kronik bir sıkıntısı var mı hocam. Yakıtı tüple nasıldır? Çekişi nasıldır ? Performansı vs. Genel bilgi verirseniz sevinirim. Parça fiyatları vs

Korna butonları el freni ve vites topuzu derisi çok çabuk aşınır. Güneşte kalan modellerde dıştaki siyah kaplamalar beyazlar. Başka bildiğim bir kronik problemi yok. Bizdeki aracın 16 sene boyunca bir tek fan müşürü arızalanmıştı. Bizdeki tüpsüzdü o yüzden tüp hakkında bir şey diyemem. Performansı iyidir 1.4 motora göre. Özellikle şehir içinde baya iyidir.

Ben öneririm. Ayrıca hor kullanıma da dayanabilecek bir araç. Acemiliğimi bu araçta atmıştım.
    O zaman dediğiniz gibi küçük ve klimalı bir model size şart olmuş.

O araçla ilgili tek hatırladığım 1.6 Tempra mı performans manasında madara edip küçük sınıf olmasına rağmen çok daha kaliteli bir kabine sahip olduğundan o yıllar moralimi bozduğu :))

Bana böyle şeylerle gelin hocam :) takasta anlaştık çünkü. Pazartesi işlemi gerçekleştiricez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

O araçla ilgili tek hatırladığım 1.6 Tempra mı performans manasında madara edip küçük sınıf olmasına rağmen çok daha kaliteli bir kabine sahip olduğundan o yıllar moralimi bozduğu :))

Son kasa 1.4 90 corsanin da icinden gecer muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Son kasa 1.4 90 corsanin da icinden gecer muhtemelen.

Muhtemelen çünkü o yıllardaki motorları şimdikiler gibi tork-emisyon odaklı ağırbaşlı makinalar değil hırçın ve devirli üretimlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Bana böyle şeylerle gelin hocam :) takasta anlaştık çünkü. Pazartesi işlemi gerçekleştiricez.

Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim :)
    Yeni kada 100kg agirdir rahat

• 12 yildir araç bizde var aile aracı olarak kullanıyoruz. 168 binde şuan değişen boya yok arkadaşım dediği gibi dışarda ki plastik aksamları soluyor. Performansı gayet yeterli bizde atiker tüp var %20 performans farkı var benzin ile arasında simit depo ile 355 km yol yapabiliyoruz ankara şehir içinde. Uzun yolda 450 km yapabiliyor 1 simit depo ile. istediğinizi sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willian -- 25 Haziran 2016; 2:26:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Willian kullanıcısına yanıt
    Hocam getz ile kıyaslama yapabilir misiniz ? Tabi getz kullandıysanız.
    Ayrıca dikkat etmem gereken bir özelliği, sorunu vs var mıdır? Bakım aralıkları nasıldır. Ve parçaları falan kolay bulur muyum? Aynı şekilde parça ücreti nasıldır?

Parçalar kolay bulunuyor hocam. Normal 10.000 bakımı yapıyoruz biz. Bu corsada buji kabloları çabuk ömrü bitiyor dikkatimi çeken o şuan hatta arızalı gaza bastım mı araç tekleme yapıyor. Getz kullandım ama kısa mesafe Getz daha atak bir araç ama corsanın rahatlığını konforunu göremedim. Corsada ağır kalkar ama sonrasında iyi gider.

• Willian kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Param olsaydı getz alıcaktım ama 2-3 bin ekiğim olduğu için bunu almak zorundayım. Umarım pişman etmez beni. Herhangi bir sorunumda size özel mesajla ulaşırım hocam. Bir dr 10 bin bakımında nelere dikkat ediyoruz ?

Buji kablolarına baktırıyoruz biz gerisi normal şekilde standart.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.