Şimdi Ara

Fiat marea 1.6 ELX 98 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar form aktifmi acaba halen 🤔 eğer aktifse benim sizlere bı danışmak istediğim bir konu var .

Fiat Marea alma niyetim var ama aracın yabancısıyım

İlk olarak

1998 model 1.6 ELX model

2002 model 2.0 HLX nasıl bir aractir bunlar sizce hangisini tercih etmeliyim 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabadan anlamıyorsan hiç bulaşma tamamen marea olur sana macera. Ustası bulunur ama her usta anlamaz anluyormuş gibi yapar ve arabayı daha da bozar. Tesisatı kurcalanmamış marea bulman zor. Ayrıca araba çok şişkin kaportaya sahip olduğu için önden en ufak çarpmada çamurluk kaput farlar gidiyor ve bir daha ayar tutmuyor. Lpg uyumu fena olmasa da motor biraz nazlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya denk getirsem ben de almak istiyorum liberty exculisive 1.6lar ama yemiyor. Herkes ayrı bir şey diyor. O sebeple yanaşamıyorum. Konu takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir ara takibimde olan bir araçtı makyajlı kasa benzinli arıyordum
    Hatta fiatın ikinci elinde bulmuştum. Geliyorum almaya deyince 3 4 gün sonra bakın ateşleme sorunu var demişlerdi araç benzinli ve 90 bin km civarı idi
    5 ay önce bir arkadaşım ilk sahibinden 230 bin km bulmuş almış aracı birkaç kez kullanma fırsatım oldu aracın içi çok temizdi
    Kullandığımda araçta hem lpgde hem benzinde anlamsız bir tekleme mevcuttu. Arkadaşa lpg sökmesini tavsiye ettim. Aracı bakıma götürdüğü ustada aynı şeyi söyleyince lpg sökmeden devam kararı alıp araca 14 bin masraf yaptı sonuç yine aynı. İlk sahibi araca binmiş sonra aracının binmesi için bir sahip bulmuş
    Gecen gün aracı satmış uğraşamam dedi
    Bu aracı alacaksanız önce marea fiat ustası bulun konuşun nedir ne değildir. Baş edebilirsin derse araç iyi ise alın ama kesinlikle yıkık almayın tamirci ile ahbap olursunuz
    2.0 zevk arabasıdır oda aynı lpg olmayacak
    eski araba alıyorsunuz bu araçların tüm testleri benzinle yapıldı lpg aracı öldürüyor
    Facebook gurubuna üye olun orada danışın usta tavsiyesi alın ustanın yanına gidin konuşun küçük yerde ustası yoksa bulaşmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet aveo 1.2 8v 2006
    3 yıl önce açıldı
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.