Şimdi Ara

2008 HYUNDAI ACCENT ERA 1.6 16V ALINIRMI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR VW DEFTERINI KAPATTIKTAN SONRA B SEGMENTINDE YAPMIS OLDUGUM ARASTIRMALARA GORE ACCENT ERA HARICINDE 1.6 MOTOR OLAN BASKA ARAC YOK.BU ARABA NASILDIR NE YAKAR PROBLEM YADA KRONIK ARIZASI VARMIDIR? HERKESIN GORUSLERINI BEKLIYORUM.SAYGILAR.

• 1,4 ile aynı yakar ama 1,4 ile arasında dağlar kadar performans farkı vardır.ama çok güzel ve sorunsuz sessiz bir arabadır.hyundaı marka olarakta bakım masrafları ve yedek parçadada ekonomiktir.yakıt açısındanda ekonomiktir.5 yıl garantilidir.tavsiye ederim.hiç düşünmeden gidip er 1,6 select veya paran varsa style sr alabilirsin.

bende bazen düşünüyorum acelecilik etmeyipte 1,6 style alsaydım diye.

quote:

Orjinalden alıntı: bocukler

ARKADASLAR VW DEFTERINI KAPATTIKTAN SONRA B SEGMENTINDE YAPMIS OLDUGUM ARASTIRMALARA GORE ACCENT ERA HARICINDE 1.6 MOTOR OLAN BASKA ARAC YOK.BU ARABA NASILDIR NE YAKAR PROBLEM YADA KRONIK ARIZASI VARMIDIR? HERKESIN GORUSLERINI BEKLIYORUM.SAYGILAR.
  • Merhaba, bahsettiğiniz aracı Accent Era 1.6 CVVT motorlu 112 HP aracı bizzat kullanıyorum. 2007 model Style versiyonudur benim kullandığım araç. İlkönce aracın performansını söylemek isterim söz konusu araç gerçekten performans olarak yeterlidir. İvmelenmesi mükemmeldir. Araç Gaza bastığınız anda tepki veriyor. Ara hızlanmalarıda çok iyi, 180-190 km. hızlara hiç zorlanmadan çıkıyor. Hatta dahada abartırsanız210'a kadar geliyor (otobanda denedim) Araç yere sağlam basıyor yolda gidişi iyi, insanı tedirgin etmiyor, yakıt konusuna gelince; ben ilk aldığımda aracı 5 bin olana kadar fabrika verilerini yakalayamıyordum ancak 5 bin olduktan sonra araç 90 km. sabit hızla 5,5 -5,4 lt. yakıyor 100 km.de ve yakıt konusunda çok memnunum. Alırsanız eğer düz viteslisini tercih edin zira otomatik viteste performans kaybı olduğu gibi yakıt konusundada biraz daha fazla oluyor. Vites geçişleri net, vites oranları kısa bu da performansa olumlu katkı sağlıyor. Direksiyon tepkileri net ve keskin. Yan rüzgarlardan etkilenme olayı yok, sadece alırsan eğer lastiklerini hiç araca binmeden daha yumuşak bir model ile değiştirmeni tavsiye ederim. Haa birde alırsan mutlaka style modelini al zira alaşım jantlar ve sunroof sıtandart. Saygılarımla...

• alp dostum yorumların için sagolasın.kayınpederın polosu var onu da satıp yada takasa verıp 2 tane almayı düşünüyoruz.bakalım hayırlısı bugunku hurrıyet gaztesının ekınde dizelmi benzinlimi tartısması vardı.aslında dizel istiyorum ama senede 10 max.15 bın km.yapınca gerek olmadıgını dusunuyorum aradakı farkı zaten pesın olarak verecegıme ben kullandıkca oderım dıye dusunuyorum.
  • Açık söylemek gerekirse araların dizelleride çok hoş fakat seninde dediğin gibi çok kilometre yapmıyorsan (benim gibi) benim araç 2007 Ocak trafiğe çıkışlıdır yeni 8.000 km. oldu. Yani bende alırken selec donanımlı dizel almaya karar vermiştim fakat yapacağım kilometre belliydi 3000 YTL daha fazla veripte yakacağım parayı peşin vermek istemedim ve daha donanımlısını aldım bu yüzden tercihimi öyle yapmıştım. Fakat dizel alırsanda pişman olmazsın kesinlikle çünkü onunda performansı sınıfında en iyisidir. Ayrıca Eralar artık B sınfıı olarak gösterilmiyor altta verdiğim linkte satış rakamları ve otomobiller var burada Accent Era C sınıfı olarak gösterilmiş, ayrıca Era'da satış rakamları itibariyle 3.sırada yeralmıştır. Demekki tüketici tarafından tercih ediliyor. Ben Accent Era için çok mükemmel bir araç demiyorum ancak bir şey kesin parasını sonunakadar hak ettiği konusunda şüphen olmasın. Şuanda bildiim kadarıyla 5000 YTL indirim var, bence çok mükemmel bir indirim. Ben alırken böyle bir indirim yoktu, keşke olsaydı. Saygılarımla...

• 2007 dizel era kullanıcısıyım, şu ana kadar her hangi bir sorunum olmadı. kullandığım araç dizel olmasına rağmen benzinliden çok farklı değil. aracım 25.000 km de. tam bir yıl önce almıştım.

perfonmans ve tork aynı segmentteki dizel araçlarla kıyaslanmayacak kadar iyi.

tek şikayetim acaip atak bir motoru var ve çok az mazot tüketiyor. devlete daha az akaryakıt vergisi ödediğim için rahatsız oluyorum.
  • biz 2005 de accent admirayı aldıktan sonra era çıkmıştı
    babamı da alıp tes için hyundaiye gittigimizde babam keşke biraz daha bekleyip era alsaydık demişti
    bizde fırsat kolluyoruz ama 2, elini daha hiç görmedim demekki alan memnun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accent Admire 1.6 alınırmı
    10 yıl önce açıldı
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR DUN KAYINPEDERLE GİTTİK 2 TANE SIFIR ACCENT ERA 1.6 TEAM ABS LI ARABA İÇİN ANLASTIK.KAYINPEderiN ARABASI 2004 POLOYU DA 17500 SAYDILAR.BENDE PESIN ALIYORUM.FIYATIDA 22.300 YTL DE EN SON PAZARLIK PAZARLIK ANLASTIK.INSALLAH BU DIREKSIYON PROBLEMLI OLAN ARABALAR CATMAZ BIZEDE.BUTUN ENDISEM BUNDAN.
  • Merhaba, lastikleri hiç binmeden üç beş kuruş farkını verin mutlaka değiştirmenizi öneririm üzerinde ya pirelli P6000 yada bridgestone sert modellerinden birisi, ancak pirelli olanlar kesinlikle kötü en azından bridgestone daha iyidir, pirelliyse mutlaka bridgestone olanı ile değiştirilmesini söyle, hatta imkanın varsa onuda kullanma farkını ver üç beş kuruş daha yumuşak bir lastik al, üzerindeki lastikler çok sert. Hayırlı olsun tekrar, kazasız belasız sürüşler...
  • tskler..
  • arkadaslar sonunda arabaları aldık kayınpederle.fakat burdan yazmak ıstemıyorum izlenımlerımı yenı baslık altında yazacagım butun arkadasları beklıyorum.saygılar baslık : 2008 accent era 1.6 team abs aldım izlenimlerım olacak.saygılar
  • hayırlısı olsun tekerleği düz bassın. güle güle kullanın..

hocam bende dizeli var ama 1.6 benzinliyi test etmedim ama dizelden daha manyak bir araç olduğu kesin..
  • Arkadaşlar bende bugün Accent Era 1.6 Select modelinin siparişini verdim.
  • sanirim bu topic amacina ulasmis, madem diger baslikta devam edilicek buranin kalmasinin bir manasi yok, ERA topici de mevcut, ordan da isteyenler devam edebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.