Şimdi Ara

2001 Clio HB 1.4 RXT 16V Hakkında Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Araç 2001 Clio HB 1.4 RXT 16V modeli gri renk. Benzinli ve hiç tüp takılmamış. 175.000 km'de.. Araç için son fiyat 21.500 TL. Galeriden alınacak yalnız galerici tanış. Araçta hasar kaydı kaza vs yok.. Henüz expertize götürülmedi. Sadece güneş yanığından boyaları var ve boyanacak yerleri var.. içi temiz döşemeler sağlam. sunroof'lu çelik jantlı. Orjinal Fransız Montajlı diyor satan kişi ne anlama geliyor bilmiyorum. Öğrenmek istediğim bu araç bu fiyata alınır mı. daha da genele gireyim Renault Clio HB alınır mı? ha bu arada arabada abarth egzoz da var.

• abarth egzoz varsa bulaşmayın o arabanın nasıl kullanıldığı az çok belli.
    1.4 16v motor performanslı fransız yapımı güzel araba ama o arabadan hayır beklemeyin canını çıkarmışlardır onun.
    Nissan Almera bakım bence aynı yılların arabaları çok daha güzel ama
  • 2001 model araba 21.500
  • kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. az yakan ve şehir içinde çok seri bir araç. ama sakın unutmayın bu araba 5 litre yağ alır bizim ustalar gelene geçene 4 litre yağ basmaya alışmışlar. motul 5w40 kullanıyorum gayet güzel servis kitabında da 2001 olmasına rağmen 5w40 yazar.
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    şimdi şöyle bişe aracı dediğim gibi daha expere göstermedik. araç yaşına göre diri duruyor diyebilirim. egzoz da kumandaya bastı değişik bi ses çıktı baya bi abartılı :D sonra tekrar kumandaya bastı normale döndü. experde motor durumu iyi çıkarsa yani 85-95 arası gibi yine de bulaşmayın mı dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

2001 model araba 21.500

Fiyat yaşına göre evet biraz fazla gibi ama malum araç piyasası da pek düşük sayılmaz. ayrıca hasar kayıtlı arabalara ve full olmayanlara (bahsettiğim araç için söylüyorum) daha fazla fiyat biçenler de var.. bilemedim..
  • 2001 Clio HB 1.4 RXT 16V Hakkında Tavsiye2001 Clio HB 1.4 RXT 16V Hakkında Tavsiye2001 Clio HB 1.4 RXT 16V Hakkında Tavsiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motor iyi ise alınır gayet de piyasaya göre normal fiyat
  • quote:

2001 model araba 21.500

Ben 2002 model Almera'yı 21500'e aldım. Aynı fiyata 93 model Corolla, 97 model Astra satılıyordu. 2002 Astra için 30000 lira gözden çıkarmak gerekiyordu. Piyasa maalesef rezil halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Motor iyi ise alınır gayet de piyasaya göre normal fiyat

araç expere girecek orası şart. satıcı ne kadar tanış olsa da insan güvenemiyor haliyle.. 21.500 son fiyat diyor ama 20bin için pazarlık yapmayı düşünüyorum. boyanacak yerleri var ve tüp de takılmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

2001 model araba 21.500

Ben 2002 model Almera'yı 21500'e aldım. Aynı fiyata 93 model Corolla, 97 model Astra satılıyordu. 2002 Astra için 30000 lira gözden çıkarmak gerekiyordu. Piyasa maalesef rezil halde.

evet piyasa cidden berbat. yadırgamak gibi olmasın ama tofaş arabalar için bile 17-19 arası fiyat isteyenler var.
  • Çok istediğim bir araç araç ama maddi durum el vermiyor .
    Zamanında çok araştırdım eğer temiz ise rahat rahat alabilirsiniz.
    20'e düşüceğini zannetmiyorum ben geçen yaz 22'e aradım aradıklarım hep tırt çıktı araçlar ondan vazgeçmiştim.
  • Bende 2001 rta modeli var çelik jant muayenesi yeni yapıldı ön lastikler lassadan yeni alındı 185 binde düşünürsen 19.000 resim için 05458580343
  • 3 yıl kullandım 1.6 RXT modelini kullanımı çok tatlı. sedan cliolarla kıyaslanmaz, kullananlar anlar bunu. 1.4 ve 1.6 farketmez ama alacaksanız RXT alın, 1yıl önce 2000 model 1.6 RXT değişensiz sağ tarafı boyalı tüplü 120bin km deki aracımı 20.500 e satmıştım. Abart egsoz falan şüphe uyandırır,hor kullanılmış olabilir, sigortacıya ve tramer e sorgulatın, iyi bir ustaya gösterin.Eğer araç temizse boya,bakım ihtiyacını değerlendirerek pazarlık yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr20

3 yıl kullandım 1.6 RXT modelini kullanımı çok tatlı. sedan cliolarla kıyaslanmaz, kullananlar anlar bunu. 1.4 ve 1.6 farketmez ama alacaksanız RXT alın, 1yıl önce 2000 model 1.6 RXT değişensiz sağ tarafı boyalı tüplü 120bin km deki aracımı 20.500 e satmıştım. Abart egsoz falan şüphe uyandırır,hor kullanılmış olabilir, sigortacıya ve tramer e sorgulatın, iyi bir ustaya gösterin.Eğer araç temizse boya,bakım ihtiyacını değerlendirerek pazarlık yapmanızı tavsiye ederim.

alacağım kişi aracın tüm bakımlarını yeni yaptırdığını söylüyor. hatta bişe kayışını yeni almış taktırmaya gidiyorum demişti. araba galeride olduğu için kullanılmamış olduğu yerde duruyormuş. bakmak için getirdiğinde çalışırken kendi kendine istop etti bi kere.. kullanılmadığı için motorun soğuk olduğunu ayarlarının yapılacağını söyldi. expere girecek araç henüz baktırmadım.. abarth egzozu söktüreceğiz kullanacak olan kişi bayan. o yüzden cidden abartı kaçar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyxayche -- 17 Mart 2017; 11:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Çok istediğim bir araç araç ama maddi durum el vermiyor .
    Zamanında çok araştırdım eğer temiz ise rahat rahat alabilirsiniz.
    20'e düşüceğini zannetmiyorum ben geçen yaz 22'e aradım aradıklarım hep tırt çıktı araçlar ondan vazgeçmiştim.

araçta hasar kaydı vs yok. şasi'den sorgu yapmadım gerçi ama plakadan bişe çıkmıyor.
  • ha bi de bu aracın 2. el piyasası ne durumdadır. satılmak istense rahat şekilde satılır mı? gerçi kullanacak olan kişi rahat 2 sene kullanır ama yine de piyasası ne durumda
  • nyxayche N kullanıcısına yanıt
    Önemli olan değişen,yürüyen ne durumda herşey exper'den sonra belli olur hocam
  • Geçen sene hanım için almıştım 2001 otomatik olanını..

Benimki full orjinal 189000 de idi. Boyası dahi orjinaldi. İçi pırıl pırıldı. Çok sevmiştim o arabayı ben. Güzeldi. Ama bütün parçaları orjinal olduğu için bakım istedi. Motor yerleşimi sebebiyle bakımı zordur.

İçi dışarıdan gözüktüğüne göre geniştir.

Donanımı yeterlidir.

Eğer temizse tavsiye ederim.

Marş motoru sorunlu olmasına rağmen 1 günde sattım ben o arabayı.
  • nyxayche N kullanıcısına yanıt
    araç temiz olduktan sonra siz satış sırasında piyasasının çok üstünde bir fiyat istemedikten sonra satılır. O segmentte yaygın bir araçtır, satış sıkıntısı olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.