Şimdi Ara

hyundai accent 1.5 crdi admire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai accent 1.5 crdi admire yol tutuşu performansı yakıtı filan alınırmı bu araba aile için uygunmu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai Accent 1.5 CRDi Admire: Kapsamlı Bir Değerlendirme

Hyundai Accent 1.5 CRDi Admire, uygun fiyatı ve verimli dizel motoru ile kompakt sedan segmentinde popüler bir seçenektir. Bu araç, güvenilirliği, yakıt ekonomisi ve sürüş dinamikleri açısından dikkat çekmektedir.

Motor ve Performans

Accent 1.5 CRDi Admire, 1.5 litrelik turbo dizel motora sahiptir. Bu motor, 110 beygir güç ve 250 Nm tork üretmektedir. Güçlü motoru sayesinde, araç şehir içi ve otoyol sürüşlerinde yeterli performans sergiler. 6 vitesli manuel şanzıman, sorunsuz ve hassas vites geçişleri sağlar.

Yakıt Tüketimi

CRDi motor teknolojisi sayesinde, Accent 1.5 Admire oldukça düşük yakıt tüketim değerlerine sahiptir. Şehir içi sürüşlerde yaklaşık 5,5 litre/100 km, otoyol sürüşlerinde ise yaklaşık 4,2 litre/100 km yakıt tüketir. Bu sayede, uzun vadede yakıt giderlerinizi minimize edebilirsiniz.

Sürüş Dinamikleri

Accent 1.5 CRDi Admire, dengeli bir sürüş deneyimi sunar. Süspansiyon sistemi, darbeleri etkili bir şekilde emiyor ve yol tutuşunu iyileştirir. Hassas direksiyon sistemi, şehir içi manevralarda ve otoyol sürüşlerinde kontrol sağlar.

Konfor ve Teknolojik Özellikler

Accent 1.5 Admire, konforlu bir kabin sunar. Geniş iç hacmi, beş yolcu için bolca alan sağlar. Klima, elektrikli camlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi temel özellikler standart olarak gelir. Ayrıca, Bluetooth bağlantısı, USB girişi ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi teknolojik özellikler de mevcuttur.

Sonuç

Hyundai Accent 1.5 CRDi Admire, uygun fiyatı, verimli dizel motoru, düşük yakıt tüketimi, dengeli sürüş dinamikleri, konforlu kabini ve teknolojik özellikleriyle kompakt sedan segmentinde öne çıkan bir seçenektir. Araç, bütçe dostu, güvenilir ve keyifli bir sürüş deneyimi arayanlar için idealdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yol tutuşu normal düzeyde , en azından sorunsuz bir araç birçok takside gördüğümüz gibi uzun kmler yaparsınız sıkıntısız, 1.5 crdi zaten çok az yakıyor , tek sorun çok konforlu sayılmaz , ve oturma pozisyonu alçak , yere yakın bir araç bence.
  • 3 silindirli 82 bg verimsiz, gürültülü ve fazla yakan bir motordur. Admire alacaksanız benzin+lpg kombinasyonuna yönelmelisiniz.
  • Arkadaşım bi önceki aracım 2002 hyundai accent 1.5 crdi di. Aracın yakıtından çok memnundum. Performansına laf edecek adam kesinlikle bu araca binmemiştir. Ki aracıma binen herkes seriliğinden dolayı şaşırıyorlardı. Benzinli versiyonu dizel kadar yuksek torka sahşp olmadıgından ara hızlanmalarda dizel daha iyidir bunuda belirteyim. Evet 3 silindirli bir araç ama benzinli gibi ufak pistonlardan oluşmuyor araç. Bagajı da büyüktür. Temizini bulursan sorunsuz binersin. Motor biraz gürültülü çalışır. Motor ısındıktan sonra o seside duyamassın.

Bir de not olarak şunu belirteyim sadece araç sahiplerinin yorumunu dikkate al bence. Forumda araçları kullanmamasına rağmen gayet güzel eleştirenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 21 Temmuz 2011; 17:38:38 >
  • Eğer kırk yaş altı iseniz konforu sizin için yeterli olacaktır, performans konusunda çok bilmiş arkadaşları dinlemeyin zamanında sıfır olarak babam almıştı kendisine, aynı zamanda birde Starex almıştı şirketi için son derece yeterli ve güzel bir aile aracıdır... İleride model yükseltirsiniz, kronik sorunu ile hiç karşılaşmadık çokda memnunduk sadece sınırlarınızı bilin ve fazla zorlamayın yüksek tork sizin gözünüzü perdelemesin o hızlarda çok da güvenli değil... Hangi araç güvenliki zaten? Kendinize hakim olduğunuz sürece güvenli ve sağlam yolculuklar yaparsınız...

Başka sorunuz olursa alabilirim, tatilden dolayı babamla beraberim zaten ona sorarız...

Saygılar...
  • süspansiyon konforu sınıfına göre hatrı sayılır derecededir.. bagajı vasat, alt devirlerde canlı-sorunsuz 3 silindirli motoruyla gayet alınabilir bir araç.. ben de ciddi olarak düşünmüştüm ama yere yakın olması,bagajın ufak olması ve donanımı yüzünden vazgeçtim..
  • sorduklarınızı kullananlar cevaplayabilir ama yedek parçasının diğer yeni nesil araçlara göre çok ucuz olduğunu bakım masraflarının düşük olduğunu duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    Accent Admire 1.6 alınırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim araba zaten broadway konfor yok o arabanın konforu bize yeterde artar heralde ve yol tutuşuda
  • dizellerle 1.5 gls fiyat olarak 1.5 gls daha pahalı neden
  • dizel accentin içine, benim benzinli aracımın içine gelen sesten daha az motor sesi geliyor.
  • donanım yuzunden ha bir de şu var nedense accent lerin 2. elinde benzinli daha çok tutuyor.
  • 1 hafta otomatiğini kullandım, yul tutuş haricinde gayet iyi, çok basmamanı tavsiye ederim, iyi kaçıyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.