Şimdi Ara

Hyundai Accent Era 1.5 mi Clio 1.5dci mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ikinci el 100 bin 120 bin km civaronda kazasız birşey alacagız memur için hangisi masrafsız ve daha çok tutulur acaba erada turbo sorunu falan okudum nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Accent eraya 4-5 yıl yolcu ve babamla binmiş biri olaraktan çok güzel hızlanması vardı diyebilirim abi çok canlıydı araba yakıt tüketimini bilmiyorum ama hiç yolda bırakmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 6 Temmuz 2016; 1:58:10 >
  • Era al hem konfor sürüş olsun motor olsun her konuda cliodan iyi temiz bulun bundan 2 sene önceki fiyatlar ile şimdi arasında 4 5k fark var.

• Periyodik bakımları düzgün bir şekilde yapılmış, hor kullanılmamış bir Era çok sıkıntı çıkarmayacaktır o konuda.
    Taksiciler dizel era nın Turbosunun erken bittiğini dile getirirler. Lakin siz aile için kullanacaksınız. Almadan önce ekspertiz yaptırmanız ve bilen ustalara aracınızı göstermeniz durumunda sorunlar veya çıkabilecek muhtemelel sorunlar ortaya çıkacaktır.

Onun dışında iki aracın kıyasını yaparsak.

1.5 crdi 110 hp Accent Era, Clionun DCI ına göre (90hp) daha Torklu ve daha ataktır. Şehiriçi kullanımına Era daha yatkındır. Orantılı kasasına karşın Motorunun güçlü olması en bariz sebep.
    Fakat buna karşılık olarak yakıt konusunda Clio Eradan daha ekonomiktir.

Bana sorarsanız ben Era almanız taraftarıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafanedim -- 6 Temmuz 2016; 13:20:06 >
  • Hocam 1.3 linea mı 1.5 accent mi birtane temiz accent var 2011 model birtanede temiz linea var 2012 model kilometreler 100 bin civarı hangisi baş ağrıtmaz satarkende iyi gitmesini istiyorum satacagı zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Hocam 1.3 linea mı 1.5 accent mi birtane temiz accent var 2011 model birtanede temiz linea var 2012 model kilometreler 100 bin civarı hangisi baş ağrıtmaz satarkende iyi gitmesini istiyorum satacagı zaman

İkiside baş ağrıtmaz. İkisinin de iç hacmi hemen hemen aynıdır. Ama ikisinin de + ve - leri var.

Linea
    + Era dan daha tok(kaliteli),
    + Era dan daha Düşük vergi,
    + Era dan daha Düşük yakıt,
    + Era dan daha geniş bagaj hacmi.
    - Era dan daha uzun.
    - Era nın çekişi daha iyi.

Era
    + Linea dan daha güçlü,
    + Daha kısa.
    - Daha düşük malzeme kalitesi,
    - Daha fazla yakıt,
    - Daha fazla vergi.

Uzunluk ve güç, benim için önemli kavramlar değil diyorsanız Linea alın.
    Güç ve Boyut benim için çok önemli, park yeri konusunda sıkıntı yaşıyorum diyorsanız Eraya daha yakın olmanız gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafanedim

Periyodik bakımları düzgün bir şekilde yapılmış, hor kullanılmamış bir Era çok sıkıntı çıkarmayacaktır o konuda.
    Taksiciler dizel era nın Turbosunun erken bittiğini dile getirirler. Lakin siz aile için kullanacaksınız. Almadan önce ekspertiz yaptırmanız ve bilen ustalara aracınızı göstermeniz durumunda sorunlar veya çıkabilecek muhtemelel sorunlar ortaya çıkacaktır.

1.5 crdi 110 hp Accent Era, Clionun DCI ına göre (90hp) daha Torklu ve daha ataktır. Şehiriçi kullanımına Era daha yatkındır. Cliodan Kısa olması ve motorunun güçlü olması en bariz sebepler.

era cliodan kısa mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.5 Dci VS Egea HB 1.6 Multijet
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: mustafanedim

Periyodik bakımları düzgün bir şekilde yapılmış, hor kullanılmamış bir Era çok sıkıntı çıkarmayacaktır o konuda.

1.5 crdi 110 hp Accent Era, Clionun DCI ına göre (90hp) daha Torklu ve daha ataktır. Şehiriçi kullanımına Era daha yatkındır. Cliodan Kısa olması ve motorunun güçlü olması en bariz sebepler.

era cliodan kısa mı

Clio yu Symbol 2 olarak ele almışım. Symbol 2cm daha kısa. İnce uzun olmasından göz yanılması olmuş. Kusura bakmayın. Ama Clio/Symbol ikilisini Kesinlikle Eraya karşı tercih etmem. Kişisel görüşüm budur. Clio ve Symbol den Era ciddi anlamda daha geniş bunu da belirtmek isterim.

• Clio hakiki kütüktür. Era ise yumuşak süspansiyon sayesinde tam bir ülkemiz yollarına göre üretilmiştir. Tabi bana göre B segmentin hepsi 4 tekerlek ama bu karşılaştırmada her türlü Era 1.5 Crdi Vgt derim

• era 110 bg sen iki arabayada bin kullan zaten kendin hemen erayı seçersin performansından sonra.
  • Linea var birtane birde değişen boyasız 93 binde beyaz ama start paket dört cam otamatik abs esp mi ne var sanırım bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Linea var birtane birde değişen boyasız 93 binde beyaz ama start paket dört cam otamatik abs esp mi ne var sanırım bilmiyorum

Yakınlarında akrabalarında vs. 1.3 Linea-Punto felan varsa binin ve test edin. Az bir çekişini deneyin. Eğer ki bu araba bana yeter derseniz sıkıntı yapacak bir araba değil. Era'dan Kalitelidir. Sadece uzunluğu düşündürüyor insanı. Birde performans arıyorsanız onu kendinize göre belirlemeli ve karar vermelisiniz. Çünkü Era 1.5 ile ciddi anlamda çekiş/performans farkı var.

• Linea era'dan daha kaliteli olamaz arabada usb girişi yok bile

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    era lar çok güzelde yüzde 70 i ticari olarak kullanılıyor yani temizini bulmanız zor gibi.bizde aradık hepsi taksi çıkması çıktı gittik 2004 focus aldık ama hyundai ler güzel araba tavsiye ederim 1998 accent 1.5 imiz vardı kokluyodu resmen kalkış hızlanma hepsi iyiydi memnun oldugumuz için yine hundai era alacaktık ama olmadı hep karşımıza ticari era çıktı.
  • temiz bı era bulursan al hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • era
  • Eraya da turbosu düzen tutmuor sıkıntı yapıyor falan diyorlar o yüzden kararsız kaldım

• Era ile 660KM uzun yol yaptım istanbul anadolu - Gelibolu arası gittim geldim

Araç uzun yolda çok Atik (bendeki araçta egzos ve chip dpf iptali vardı)

18-19 kuruş arası yaktı.Km 120.000 civarındaydı.

Bir ara şımarıp Silivri civarlarında beni sıkıştıran Yunan plaka Audi Q3 e zor anlar yaşattım.

6 ileri şanzıman çok iyi vites oranları bence çok iyi ama rampalar biraz sıkıcı oluyor

Tüm bu esnada araçta 4 yetişkin 1 çocuk vardı.

• yıllardır era dizel kullanıyorum tavsiye ederim

ancak ikinci elde dizel temizini bulmanız çook zor...

belli de olmaz iyi araştırmanız gerek düşebilir temiz kullanılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Era ile 660KM uzun yol yaptım istanbul anadolu - Gelibolu arası gittim geldim

Araç uzun yolda çok Atik (bendeki araçta egzos ve chip dpf iptali vardı)

18-19 kuruş arası yaktı.Km 120.000 civarındaydı.

Bir ara şımarıp Silivri civarlarında beni sıkıştıran Yunan plaka Audi Q3 e zor anlar yaşattım.

6 ileri şanzıman çok iyi vites oranları bence çok iyi ama rampalar biraz sıkıcı oluyor

Tüm bu esnada araçta 4 yetişkin 1 çocuk vardı.

Bir yanlışınız var , eralar manueli 5 , otomatikleri 4 ileri dır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.