Bildirim
Nissan Almera 1.5 Tekna mı, Hyundai Accent Era 1.4 Team mi?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
accentin bakım maliyeti ve yakıtı dışında almeraya bir üstünlüğü olduğunu sanmıyorum.
sınıfları farklı, ustune donanımlardan biri en boş diğeri dolu. -
Uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız Nissan, kısa sürede satma olasılığı varsa Hyundai. -
almera bence daha oturaklı bir araba -
Era nın bakım maliyetleri daha düşük olabilir,her iki araçta benzinliyse era daha az yakabilir ama almera,era ya bakarak baya konforlu bir araçtır.rahattır.İkinci eli düşünen biriyseniz era alın,önemli değilse almera alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat
Uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız Nissan, kısa sürede satma olasılığı varsa Hyundai.
Arkadaş olayı bağlamış... -
"2. eli problem değil. 2-3 milyar zararına da satsam olur. Alırım uzun yıllar kullanırım." Diyorsanız Almera alın. Devamlı araç değiştiriyorsanız yada araçtan sıkılıyorsanız Era almanızı öneririm.
Ben olsam 2sinin arasından Era'yı seçerdim.
Çünkü;
Yakıt ekonomisi
Servisi
Yedek parça bulmak
Parçası daha ucuz
2.eli peynir ekmek gibi. Bu sebeblerden dolayı Era'yı seçerdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X