Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.25 nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
15.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eşim için bir araç düşünüyorum 40-45 bin civarına otomatik takıntımız yok taşra da yaşıyoruz günlük 10 km işe git gel yapacak b sınıfı bir araç düşünüyoruz. En önemli kriter yakıt ve sanayiye fazla gitmemek yani sorunsuzluk

Başlıkta belirttiğim fiesta 1.25 trend ya da trend x paket yakıt olarak iyi gibi herhangi bir kronik problem de duymadım önerir misiniz. 45 bine temiz 2012 hatta 2013 yeni yüz fiestalar bulunabiliyor. Başka önerilere de açığım saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013 de yeni çıktığında kampanya ile 32.5 a aldık trend modeli gidişi normal yüz güldürmez ama öldürmez de şehir içi için güzel bi araç kullanımı kolay klima açık ken yokuşa sürerseniz çıkamazsınız sürekli vites düşmeniz lazım görünüş olarak çok güzel bence hiçbir sorun yaşamadık araçta sadece servise girdi çıktı yakıtı az yaktığı söylenemez rampalı bi bölgede içiyor yakıtı ama şehir içi için güzel bi araç tavsiyem almanızdır

• Frenlerinin kronik sıkıntılı olduğunu okudum birkaç yerde. Westinghouse probleminden bahsediliyor. Ayrıntılı bilgim yok ama.

• 2015 modelini kullanıyorum, memnunum, tüp taktırdım. Şehir içi 30lt LPG ile 350km yapıyor ortalama. Uzun yolda 450km leri görüyor. Benzin ile çok ekonomik değil maalesef. Şehir içi için ideal, uzun yol rampalarda devir ister. Klima açık yüklü ise rampalarda güvenli bir sürüş sağlar

• Cevaplar için teşekkürler. Çok bir performans beklentimiz yok uzun yol yapmaz araç fazla. Muadil turbosuz benzinli araçlar zaten yakın güçlerde.

Fiesta 1242cc 82hp
    İ20 1248cc 85hp
    Corsa 1229cc 85hp

Gibi benzinli araçlardan birisini düşünüyorum. Hazır lpg takılı olursa daha iyi olur 3-4 bin masraftan kurtarırız.

• İ20 lpg uyumu ve yedek parça ucuzluğu, bulunabilirliği bakımından 3 aracın içinde önde gelir konfor olarakta 2 sinide aratmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 8 Haziran 2019; 2:4:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakiti az degil hatta coktur cunku gitsin diye basarsiniz. Normal guc uretmek icin bile cok devir cevirmesi gereken gucsuz bir motor. Ancak duz yolda az yakar. Lpg varsa yakit problemi hallolur. Arac genel olarak iyidir. Eski aracim 1.4 tdci fiesta titanium donanimdi. Cok cok memnundum kucuk geldi diye sattim. Tek bir teknik veya elektronik problem cikarmadi bana 4 sene boyunca. Emektarim benim ne cilemi cekti gik demedi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat 1.6 FSI Nasıl Bilirsiniz ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir tane buldum 44 e hatasız boyasız 2013 model trend donanım fiyatı uygun gelmişti mesaj attım birisiyle sözleştik opsiyonladık dedi kaçırdım gibi. Eğer temiz olursa 2013-2014 i20 sense paket te olabilir aslında bakalım hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 404NotFounD

Cevaplar için teşekkürler. Çok bir performans beklentimiz yok uzun yol yapmaz araç fazla. Muadil turbosuz benzinli araçlar zaten yakın güçlerde.

Fiesta 1242cc 82hp
    İ20 1248cc 85hp
    Corsa 1229cc 85hp

Gibi benzinli araçlardan birisini düşünüyorum. Hazır lpg takılı olursa daha iyi olur 3-4 bin masraftan kurtarırız.
    Hazır lpg olmazsa daha iyi. Önemli olan 3-4bin mi yoksa motorun daha iyi durumda olması mı?

• Bu kasa i20 ye ne dersiniz araç full+full hatasız

• Kendim de sahibi olduğumdan her konuda öneriyorum artık ancak 1.3 multijet punto da düşünebilirsiniz. Veya 1.4 benzin+lpg.

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Hocam i20 sahibimisiniz? Daha önce fiat linea ve egea aracım oldu açıkçası fiat almak istemiyorum artık. Fiesta ya da i20 hatta kia rio da olabilir ancak fiyatlar yüksek 50k altına bulunmuyor.

• 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    Hayır ben punto sahibiyim. Küçük olduğu için kullanımı rahat oluyor o yüzden önerdim

• 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    Bu yüz biraz eskidi ama hala güzel tercih edilebilir ilandaki aracta gayet dolu

• Hocam 45 e bırakıyor adam araçta kararan dikiz ayna soğutmalı torpido bile var. Fiesta trendler çok boş titaniumlar zaten pahalı bilmiyorum bakalım nolcak.

• Falkee27 kullanıcısına yanıt
    Hocam şehir içi yakıt ortalamanız kaç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZerosugaR kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum ama asla az yaktığı söylenemez.motoru küçük güç istedikçe basıyorsunuz bastıkça içiyor benzini düz yolda çok yakmıyor ama rampalı bölgelerde çok yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

Hatırlamıyorum ama asla az yaktığı söylenemez.motoru küçük güç istedikçe basıyorsunuz bastıkça içiyor benzini düz yolda çok yakmıyor ama rampalı bölgelerde çok yakıyor
    Arkadaş taşrada kullanacağını söylemiş. Dağlık, tepelik inişi çıkışı bol bir yer değilse muhtemel şehiriçi fabrika verisinin de altında tüketim olur. Bu yüzden yakıt pek sorun olmayacaktır diye düşünüyorum...

Düzgün bir araçsa alınabilir...

• Evet kullanacağım yer ufak ilçe hiç bayır yok hep düzlük fiesta ya da i20 tercih edeceğim uyguna bulabilirsem kia rio 1.25 fancy de olabilir ama 50 nin altında yok pek.

• websosyal kullanıcısına yanıt
    Fabrika verisinin altına düşmese de yakalayabilir.Bencede tercih edeceğiniz araç fiestadır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.