Şimdi Ara

Renault Kango 1.5 Dci Extreme mi? Fıat Doblo 1.3/1.6 Multijet Premio Plus mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı bir abim alacak başlıktaki iki araçtan birini düşünüyoruz.Fiyatları benzer,ben kango'ya daha sıcağım.Sizinde fikirlerinizi öğrenebiliriz beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 17 Ocak 2016; 22:50:45 >

• Abin gitsin denesin arabalari hangisi isine gelirse onu alsin. Kendi keyfi sonucta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangoo daha az yakacaktır.bence kangoo.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Sen gecen forumda 4,4 lt.lik arabaya biniyorum diyen arkadas degil misin? Neselendim gene troll kardes,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcadirci -- 17 Ocak 2016; 23:02:11 >
  • mcadirci M kullanıcısına yanıt
    Hee benimde Bu konuyla ilgisini çözemedimKonuyu kendim için açmadım
  • 5 ay 3000 km dir 90 beygir kangoo extrem kullanıcısıyım.araç her şeyi ile çok iyi.bence tek sıkıntısı boyası narin ve otobanda yüksek devirde biraz bağırıyor.sakin kullanımda çok ekonomik ve sessiz.
  • ben aracı aldığım zamanlar 7.000 lira fiyat farkı vardı doblo ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aile icin alacaksam doblo alirim, is ve aile icin alicaksam kangoo alirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangoo derim,sadece fransada üretiliyor.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    65 lik 2005 model kangoo kullanıcısıyım . Kullanım amacına göre bu araçlar değişir . Çok ağır yük atarım dersen ikiside 400-500 kilodan sonra yolda gezinmeye başlarlar . Tercihini şimdiden connect veya caddy çevir . Yok aile arasında kullanırım köye gider gelirim şehirler arasıdna kullanırım ama az yaksın dersen kangoo derim . Ama almışken 110 luk olanını al . 90 lık az yakma dışında hiçbir esprisi yok . Doblo ya gelirsek bu yeni kasa ticariler arasında en tipsiz olanı bence . Yine de kangoo ya göre daha dolu bir araç dikiz aynaları falan otomatik ekran falan var . Alan hacim olarak da biraz daha geniş ama kangoo ya göre vites oranları biraz daha uzun kaldığından ağır kalıyor . Az çok anlatmaya çalıştım umarım kafan karışmamıştır. aklından soru olursa yardımcı olmaya çalışırız .
  • Doblo derim. 1.6 motoruyla daha seri olacaktir. Hem tipi Kangoo dan cok daha yakışıklı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avianca787 -- 18 Ocak 2016; 0:44:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangoo az yakar. Opsiyon olarak daha fazla sey ekleneyebiliyo olmasi guzel. Ben gecen ay doblo 1.6 55.500 e aldim. Premio plus paket. Her acidan memnunum. Yakit aslinda tek problem olabilir. 7 litre civari yakiti var. Ama onuda fazla dert etmiyorum. Yazin biraz daha duser tahminim. Gidisine gore yakiti makul geliyo bana. Kalitesi surusu suanlik beni tatmin ediyo. Sirket muhasebecimiz 48.500e kangoo extreme almis. Acilir cam tavanli falan. Guzel ozellikler bunlar. Dobloda geri gorus cam tavan yagmur far sensoru olsa kesinlikle doblo tercih ederdim. Olmamasina ragmen genede doblo tercih ettim😄 Sebebi eski kasalardan bi kangoomuz vardi. Ve bize cok cektirdi. Sirf o yuzden kangooya karsi bi antipatimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle doblo 1.6 derim

• arkadaşlar merhaba,

ben de şirkete bir araç alacağım da 1.3mjet doblo cargo modeli ve kangoo express arasında kaldım.
    ürün teslimatında kullanılacak araç normalde ağırlık 300-400kg civarını geçmez.
    bakım, sağlamlık açısından hangisini önerirsiniz? yakıtta doblo daha iyi diye biliyorum.
    fiyat olarak kangoo 2.000 tl daha ucuz ancak doblo biraz daha geniş(0,2m3 az gözüksede hacim benim icin önemli)
  • Arkadaşlar 3,5 yine binmelik günde 50,100km yapacak bir araç lazım fiorino istiyor alınabilir mi veya buna benzer ne alınır

• Kangoo 110luk hem daha seri hem daha az yakar. Donanim olarak daha dolu. (Far sensörü, yağmur sensörü vb.). Kangoo alın hocam. Zaten ikisinide süren biri kangoo alır.

• eski/yeni kangoo ve eski/yeni doblo kullanmış biri olarak eski doblo ve yeni kangoo diyorum. İkinci eli kafadan kangoo kadar etmiyor şirkette vardı 26bin liraya geçen sene satmıştık araç hiç kazasız 80bin km de ve 2011 modeldi yükü bırak arkaya insan bile oturmamıştı.

İç dizayn ve dış dizayn kangoo diyorum. Makyajsız bulursan onlar daha da güzel birde hız sabitleyicili falan alırsan tadından yenmez...

illa doblo alacagım diyorsanda 1.3 ten uzak dur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-gorulmeye-deger-kango1.5-cromline-ful-plusful.28700km-boyasiz-orjina-264352784/detay

mesela ?

• 1.6 mj doblo

• Citroen berlingo combi sx activity+plus+dijital ekran paketlisini es geçmeyin derim 1.6hdı 92hp
  • Extrem serisine 110 BG seçeneği geldi. Ayrıca 1.250 TL fiyatla cam tavan seçeneği de geldi. Belki Doblo'ya göre daha yaşlı duruyor belki ama doblo'nun da bir fazlalığı Kango'ya göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.