Uydunet ve bağlantı kopma sorunu
herkese merhaba benimde herkesin başına geldiği gibi benzer sorunum var çoğu çözümü denedim ama hiç birinden net çözüm elde edemedim. Valla bu konuyu nasıl çözeceğim onu da bilmiyorum artık yardımınıza ihtiyacım var.
Sorunuma gelirsek klasik 4 ışığımızda yeşil yanıyor hiç bir sorun yok ama internet yok modemi ne zaman arkasından aç kapa yaparsam o zaman geliyor sonra belli belirsiz bir zamanda yine gidiyor.
Çözüm olarak denediklerim
1) cbw-383z4 ilk modemimdi baktım ısınıyor ondan yapıyordur yazmışlardı kapağını söküp fan koydum şu usb den güç alanlardan üstüne birde modemi buzdolabının üstüne koydum yok yine gitti.
2) baktım olmuyor router al demişler onu da yaptım tl-840n modelini aldım modemi de bridge mode olmasına rağmen yine 4 ışığımız yanıyor ama internet kopuyor .
3) dedim herhalde modem bozuk z4 ü emekliye ayırıp 401 modemini aldım net master ın ilk tekli denedim yok yine gidiyor kapağını söküp fan koydum biraz daha dayandı ama yine gitti sonra onu da 840n ile bridge mode yapıp kullanıyorum şu an ama yok yine gidiyor bu arkadaş.
her şey çok güzel 4 ışığımız sabit yanıyor wan girişinden router da takılı turuncu yanıyor onda da sorun yok adaptörü yetmiyor mu diye baktım o da 3 amper güç veriyor ama bir türlü kesilmesine engel olmuyor.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Şimdiden mesajlarınız için teşekkür ederim.
Petrol Ofisi Vmax deneyen oldu mu ?
|
Tüplü TV sorunu
Tüplü TV sorunu
|
|
.
|
Karşınızda 2019 Amiral Gemi Modeli Xperia X1
|
Direksiyonu çevirdiğim de gelen ses
DH uygulaması bildirim sorunu
Z5 Premium / Always Sony Çankırı Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..!
|
Sorunlu alışverişim ; bilgemustafadogan(mustafa58dogan) |
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..!
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.983
İkinci El Bölümü Mesajları: 569
Konularının görüntülenme sayısı: 97.162 (Bu ay: 964)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.589 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar