Şimdi Ara

Uydunet ve bağlantı kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba benimde herkesin başına geldiği gibi benzer sorunum var çoğu çözümü denedim ama hiç birinden net çözüm elde edemedim. Valla bu konuyu nasıl çözeceğim onu da bilmiyorum artık yardımınıza ihtiyacım var.

Sorunuma gelirsek klasik 4 ışığımızda yeşil yanıyor hiç bir sorun yok ama internet yok modemi ne zaman arkasından aç kapa yaparsam o zaman geliyor sonra belli belirsiz bir zamanda yine gidiyor.

Çözüm olarak denediklerim

1) cbw-383z4 ilk modemimdi baktım ısınıyor ondan yapıyordur yazmışlardı kapağını söküp fan koydum şu usb den güç alanlardan üstüne birde modemi buzdolabının üstüne koydum yok yine gitti.

2) baktım olmuyor router al demişler onu da yaptım tl-840n modelini aldım modemi de bridge mode olmasına rağmen yine 4 ışığımız yanıyor ama internet kopuyor .

3) dedim herhalde modem bozuk z4 ü emekliye ayırıp 401 modemini aldım net master ın ilk tekli denedim yok yine gidiyor kapağını söküp fan koydum biraz daha dayandı ama yine gitti sonra onu da 840n ile bridge mode yapıp kullanıyorum şu an ama yok yine gidiyor bu arkadaş.

her şey çok güzel 4 ışığımız sabit yanıyor wan girişinden router da takılı turuncu yanıyor onda da sorun yok adaptörü yetmiyor mu diye baktım o da 3 amper güç veriyor ama bir türlü kesilmesine engel olmuyor.

Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Şimdiden mesajlarınız için teşekkür ederim.

• @AMC

• Merhaba,

İlk önce kabloları kontrol edin kırık eziklik vs varmı konnektör uçlarına bakın iyicene sıkın bölücü varsa arada tv-int filan direk ana kabloya bağlayıpta test edebilirsiniz koptuğu zaman ışık lar gidiyormu ?

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Koptuğu zaman ışıklar gitmiyor hatta belli bri zaman internet gittiği halde ben aç kapa yapmazsam kendi aç kapa yapıyor onu fark ediyor splitter var bugün çıkarıp deneyeceğim ona göre yazarım mesajınız için teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

splitter vardı onu çıkarıp sadece modemi bağladım ve daha stabil internete kavuştum evet ama bundan 4 ışık yanmasına rağmen bu şekilde de gidiyor ve kendine reset atıyor. %70 gibi bir iyileşme oldu o bir gerçek ama bu şekilde de televizyon iptal oldu ve ilginçtir ki 100 mbit internetden splitter varken 90 rahat aldığım ama uzun süre kullanamadığım interneti şimdi 50-70 arası gidiyor ve ortalama- uzun süre arasında kullanır oldum. Sizce bu durumda sorun nerededir?

• Ölçülmesi lazım kablolarda kırık vs konnektör gevşekliği olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var çozım nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunu ben de yaşadım. 3 modem değişikliği ve bina içi yükseltici değişimi sonrasında ancak giderildi sıkıntı. Ben sorunun kaynağının modemden ziyade bina içi yükseltici olduğu düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.