Müşteri hizmetlerini aradım,binamızda türksatın fiber altyapısının olduğunu söyledi. 100 mbps,19-12 arası 25mbps. 2 yıl taahhütlü. İlk yıl 110,ikinci yıl 120tl.+ kablo tv,sinema paketi vs. var. Türknet ile de konuştum.Vdls port olmadığı için adsl veriyorlar.16mbps'ye 100 lira vermek pek mantıklı gelmedi. Süperonline da pahalı ve fiber var dediler ama türksatın uydusundan verilecekmiş. Aslında vdsl düşünüyordum ama port yok.Ne zaman boş port çıkar bunu bilemiyorum.Türktelekom il müdürlüğe git,türktelekomdan ev telefonu al port açılsın tarzı yorumlar da gördüm.Ama bana acil internet lazım,çünkü benim durumum iss değiştirmek değil,evde internet hiç yok. Benim sorum,kablonette ping sıkıntısı var ve modemi kötü diyen çok yorum gördüm.Kullanan var mı,siz ne düşünüyorsunuz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HipokampÜs -- 12 Ağustos 2021; 17:46:55 > |
Kablonet Hakkında Bilgiler
Kablonet, Türkiye'nin önde gelen internet servis sağlayıcılarından biridir ve geniş bir altyapıya sahiptir. Hızlı ve güvenilir internet bağlantıları, uygun fiyatlı tarifeler ve çeşitli ek hizmetlerle müşterilerine hizmet vermektedir.
Kablonet'i tercih etmeden önce, kullanıcı yorumlarını incelemeniz önemlidir. Müşteriler genellikle hız, güvenilirlik ve müşteri hizmetlerini değerlendirir. Çeşitli platformlarda ("kablonet yorum", "kablonet kullanıcı yorumları") kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi bulabilirsiniz.
Kablonet'in internet bağlantıları, kablolu altyapı üzerinden sağlanır. Bu bağlantı türü, genellikle yüksek hızlar ve düşük gecikme süresi sunar. Ancak, altyapısal kısıtlamalar nedeniyle bazı bölgelerde erişim olmayabilir.
Hız açısından, Kablonet çeşitli paketler sunmaktadır. İhtiyaçlarınıza en uygun hızı seçmeden önce, mevcut paketleri ("kablonet nasıl") ve hız testlerini ("kablo net nasıl") kontrol etmelisiniz.
Kablonet ayrıca, televizyon, telefon ve mobil hizmetler gibi ek hizmetler de sunmaktadır. Bu hizmetler, özel paketler halinde birleştirilebilir ve daha uygun fiyatlı olabilir.
Müşteri hizmetleri açısından, Kablonet 7/24 destek hattı ve online destek kanalları sunmaktadır. Kullanıcılar, herhangi bir sorun veya sorgu olması durumunda bu kanalları kullanabilir ("türksat kablonet yorum").
Genel olarak, Kablonet güvenilir ve uygun fiyatlı internet bağlantıları sunan saygın bir servis sağlayıcıdır. Karar vermeden önce kullanıcı yorumlarını incelemeniz ve ihtiyaçlarınıza uygun paketi seçmeniz önerilir.