Kablonet alınır mı ? (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: korsan067
Oyun oynamayacaksanız sorun yaşamazsınız.inanılmaz iğrenç ping gecikmesi var. Sanırım türktelekom alt yapısı kullandığı için.Hocam önceliğim oyun olacak bu yüzden 25 megabit’dan feragat edip Türk net satın aldım yakın zamanda gelir kurulumu yaparlar Ping in Düşük olması benim için önemli ve 75 Mb de gayet yeterli olur diye düşünüyorum deneyip göreceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, 2016'dan beri D-Smart kullanıyorum, 15 gün sonra taahhüdüm bitiyor. 10 yıllık müşteri olmama rağmen yeni gelenlere daha ucuz fiyat veriliyor, bu yüzden başka bir markaya geçmeyi düşünüyorum. KabloNet'in Hepsi Bir Arada kampanyasını buldum ama binamda TV için kablo yok, internete bağlı TV izleyeceğim. TV izlerken ping gibi sorunlar olur mu, donma vb. yapar mı? İnternetinden memnun musunuz, KabloNet’i önerir misiniz? (Netgsm gibi alternatif internet sağlayıcılarını istemiyorum, lütfen referans kodu veya benzeri şeyler paylaşmayın.)
-
Hocam aktif kablonet kullanıcısıyım yaklaşık 4 senedir. her sağlayıcıda olduğu gibi kablonette de sorunlar oluyor ama hizmet destekten memnunum. Kablonetın sunduğu modem yetersiz yani sizi pişman edebilir farklı modem kullanamıyorsunuz. Altyapı sorgulama yapıp ona göre paket seçimi yapın binada turksat kutu yok ise tv için tv her yerde ip tv cihazı var onuda modemle birlikte kiralayabilirsiniz ben modül kullanıyorum tv paketleri açısından belkide piyasanın en uygunu ama internet ve özellikle modemleri ciddi sorunlu ben tplink router ile kullanıyorum.
-
oyun oynuyorsan, gecikmeler senin için önemliyse kesinlikle alınmaz. Ama stabilite arıyorsan sorunsuz kullanmak istiyorsan direk alacaksın sorunsuz kullanırsın. Hız düşmez sorun çıkmaz.
-
doccis se alınmaz gpon ise alınır kablonet
-
Turksat eski Turksat değil, 20 yıllık kullanıcıyı, 2 ayım var bekliyorum, koşarak uzaklaş bence o kadar diyeyim sana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X