< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kablonet alınır mı ? (3. sayfa)
-
-
Hocam selamünaleyküm
neden kablonet fiber yerine VDSL Kullanmak istiyorsunuz bunu merak ettim bunu sorma nedenim de benim şu anda kullandığım internet Superonline VDSL Kablolu olarak sabit 50 Mb alıyorum hız testinde ping 4 jitter 1 upload 7
Ama yeni öğrendim benim binamda Türksat kablo net fiber varmış aynı interneti kullanan karşı apartmandaki arkadaştan test yapmasını rica ettim çıkan sonuç şu şekildeydi
Ben online oyun oynuyorum bu Sonuçlara bakacak olursak 100 Mb fibere aldanmayıp VDSL mi kalayım
Yoksa Türksat fibere mi geçeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türksat fiber ? daire içine anten kablosu ile geliyordur ?
-
Kablonetin altyapısı en kalitelisi, sonra SoL Fiber var sağlam olan, onun dışındakilere güvenmem ama fiber pişman etmez...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AMCTürksat fiber ? daire içine anten kablosu ile geliyordur ?
Hocam açık adresimi yazsam siz bana detaylı bilgi verebilir misiniz çünkü şöyle bir durum var ülkemizde internet sağlayıcısı seçmek rus ruleti gibi bir şey ben daha önce Başakşehir’de sitelerde yaşıyordum Turkcell Superonlineı yıllarca kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım dişe dokunacak şekilde şimdiki açık adresimi özelden yazsam sonuçlar benim için ne olur kablo nette nasıl bir ortalama senaryo yaşarım bu konuda Yardımcı olabilir misiniz lütfen
Halihazırda bina alt yapısında çatıda Çanak olmadığı için televizyonumızı Türksat kablo TV olarak bağlattık ama internet konusunda çok kararsızım gecenin bu vaktinde yardımcı olmaya çalıştığınız için de teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Girin hocam sayfayı aşağı doğru indirin adresinizi orada sorgulatın oradan atın anlarım rica ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMCGirin hocam sayfayı aşağı doğru indirin adresinizi orada sorgulatın oradan atın anlarım rica ederim.
Hocam ben mesaj yazmıştım nedense gitmemiş tekrardan yazayım
Benim beklentim şu yönde yani internetten istediğim olay şu
Düşük gecikmeli olarak online oyun oynamak ve internet bağlantısını kullanırken kopukluk kesinti ve benzeri şeyler yaşamamak orta ve yüksek hızlarda internet kullanabilmek
-
Online oyun için vdsl seçin ping süreleri daha iyi
Çok teşekkür ederim hocam gecenin bu saatinde yardımcı olduğunuz için evet online oyun performansı benim için çok daha önemli oluyor zaten işlerden güçlerden çok kısıtlı vakit bulup bilgisayar başına oturabiliyorum
O zaman sizin dediğiniz gibi yapayım VDSL İnterneti kullanayım hayırlı geceler dilerim hocam sosyal ve mesleki hayatınızda başarılar dilerim selamünaleyküm
Rica ederim
Çok uzun zamandır kablonet kullanıyorum online oyunlar da 40 - 50 ping alıyorum , internet kesilmesi vs yada başka bir sorun genellikle olmuyor , modem en son ne zaman arızaya düştü hatırlamıyorum bence çok stabil çalışıyor , 383z4 modem var oda çok stabil hiç kapatmıyorum 24 saat açık çalışıyor 6 7 yıldan fazla olmuştur heralde alalı ama wifi si iyi değil , wifiye bağlanan aygıt sayısı fazla ise ayrıca bir dağıtıcı alıp wifiyi onun üzerinden dağıtım yapmak mantıklı olur
Oyun oynamayacaksanız sorun yaşamazsınız.inanılmaz iğrenç ping gecikmesi var. Sanırım türktelekom alt yapısı kullandığı için.
Sizin ikamet neresiydi acaba?
ankara yenimahalle
-
4k bisey izlemeyeceksen ve oyun oynamayacaksan al
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X