Şimdi Ara

Kablonet alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
9.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun için rezalet. 80-120 arası gidip geliyor. Pbg, warzone, battlefield. Oynarım genelde. Modemi rezalet. Yan odada çekmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam selamünaleyküm

neden kablonet fiber yerine VDSL Kullanmak istiyorsunuz bunu merak ettim bunu sorma nedenim de benim şu anda kullandığım internet Superonline VDSL Kablolu olarak sabit 50 Mb alıyorum hız testinde ping 4 jitter 1 upload 7

Ama yeni öğrendim benim binamda Türksat kablo net fiber varmış aynı interneti kullanan karşı apartmandaki arkadaştan test yapmasını rica ettim çıkan sonuç şu şekildeydi

Ben online oyun oynuyorum bu Sonuçlara bakacak olursak 100 Mb fibere aldanmayıp VDSL mi kalayım

Yoksa Türksat fibere mi geçeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Türksat fiber ? daire içine anten kablosu ile geliyordur ?

• korsan067 K kullanıcısına yanıt
    Kablonetin altyapısı en kalitelisi, sonra SoL Fiber var sağlam olan, onun dışındakilere güvenmem ama fiber pişman etmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Türksat fiber ? daire içine anten kablosu ile geliyordur ?

Hocam açık adresimi yazsam siz bana detaylı bilgi verebilir misiniz çünkü şöyle bir durum var ülkemizde internet sağlayıcısı seçmek rus ruleti gibi bir şey ben daha önce Başakşehir’de sitelerde yaşıyordum Turkcell Superonlineı yıllarca kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım dişe dokunacak şekilde şimdiki açık adresimi özelden yazsam sonuçlar benim için ne olur kablo nette nasıl bir ortalama senaryo yaşarım bu konuda Yardımcı olabilir misiniz lütfen

Halihazırda bina alt yapısında çatıda Çanak olmadığı için televizyonumızı Türksat kablo TV olarak bağlattık ama internet konusunda çok kararsızım gecenin bu vaktinde yardımcı olmaya çalıştığınız için de teşekkür ederim

Kablonet alınır mı ?
    Kablonet alınır mı ?Türksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    https://www.turksatkablo.com.tr

Girin hocam sayfayı aşağı doğru indirin adresinizi orada sorgulatın oradan atın anlarım rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Türksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    https://www.turksatkablo.com.tr

Girin hocam sayfayı aşağı doğru indirin adresinizi orada sorgulatın oradan atın anlarım rica ederim.

Hocam ben mesaj yazmıştım nedense gitmemiş tekrardan yazayım

Benim beklentim şu yönde yani internetten istediğim olay şu

Düşük gecikmeli olarak online oyun oynamak ve internet bağlantısını kullanırken kopukluk kesinti ve benzeri şeyler yaşamamak orta ve yüksek hızlarda internet kullanabilmek

Kablonet alınır mı ?
    Kablonet alınır mı ?

Online oyun için vdsl seçin ping süreleri daha iyi

• AMC A kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam gecenin bu saatinde yardımcı olduğunuz için evet online oyun performansı benim için çok daha önemli oluyor zaten işlerden güçlerden çok kısıtlı vakit bulup bilgisayar başına oturabiliyorum

O zaman sizin dediğiniz gibi yapayım VDSL İnterneti kullanayım hayırlı geceler dilerim hocam sosyal ve mesleki hayatınızda başarılar dilerim selamünaleyküm

Rica ederim

• Çok uzun zamandır kablonet kullanıyorum online oyunlar da 40 - 50 ping alıyorum , internet kesilmesi vs yada başka bir sorun genellikle olmuyor , modem en son ne zaman arızaya düştü hatırlamıyorum bence çok stabil çalışıyor , 383z4 modem var oda çok stabil hiç kapatmıyorum 24 saat açık çalışıyor 6 7 yıldan fazla olmuştur heralde alalı ama wifi si iyi değil , wifiye bağlanan aygıt sayısı fazla ise ayrıca bir dağıtıcı alıp wifiyi onun üzerinden dağıtım yapmak mantıklı olur

Oyun oynamayacaksanız sorun yaşamazsınız.inanılmaz iğrenç ping gecikmesi var. Sanırım türktelekom alt yapısı kullandığı için.

• FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Sizin ikamet neresiydi acaba?

• korsan067 K kullanıcısına yanıt

ankara yenimahalle

• 4k bisey izlemeyeceksen ve oyun oynamayacaksan al

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.