Şimdi Ara

Huawei alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei sanırım artık alınmaz. Peki bu işin ilerde Xiaomi gibi cihazlara etkisi olur mu ? Huawei'ye olan yarın Samsung'a olamaz mı ?Android beni düşündürüyor aldığımız cihaz yarın tuğla olabiliyor, ios platformuna geçmek mi gerekir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla zerre umrumda değil kendim p20 pro kullanıyorum. Eşime P30 pro alacağım fiyatları düşmesini bekliyorum 950 1000 euro civarı şuan 2 3 ay sonra daha uygun hale gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei'ye bir şey olması pek önemli değil bu gün elinde huawei cihaz olan adam uygulamalarını istediği gibi kullanmaya devam eder. Sadece google güncellemeleri alamaz ve bundan sonra çıkacak cihazlarda amerikan menşeili uygulamalar olmaz. Bundan sonra alacak insanda onu bilerek alır artık. Birde bu hepsinin başına gelirse esas google ve apple gibi firmalardan vazgeçmek lazım çünkü öteki türlü bizi tokatlayanın kucağına oturmuş oluyoruz ne yaparız gider başka uygulamalar kullanırız yerlilerde ufaktan çıkıyor çevreyide bu yolla bilinçlendiririz toplumsal tepkiyi sadece ülke içi değil global olarakta vermemiz gerekir o zaman.

• Amaçlardan biride zaten iosa geçirmek.Nede olsa abd firması.
  • Mevcut cihazlar play store a sorunsuz girip uygulama indirebilecekse bence alınabilir. Sonuçta android 10-11 alınca oyun performansı veya kamera performansı artmıyor. Fakat böyle bir durumdayken samsung dururken huawei almak mantıksız olabilir.

• Yok bu zamandan sonra alınmaz huawei artık güncelleme sıkıntısı yaşatır yanlızca mevcut kullanıcı kullanabilir diye dedim yeni almak mantıklı değil sadece eski cihaz sahipleri uygulamalardan mahrum kalmayacak gibisinden (gerçi kalabilirde araştırmak lazım malum işin içinde facebook grubu vs var) oppo k3 var düşünürseniz uygun fiyatlı gelecek gibi birde oppo'nun k1 yani oppo rx17 neo vatan internet kampanyası ile 2500 altına indi samsung a50'den mantıklı bir cihaz.

• Andorid den anlıyorsanız alınır tabi, rootlayıp rom atılıp misler gb kullanılır güncelleme vermese bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Wifi arızalı 4s Alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huawei Andorid sürüm güncellemesi alabilecekmi ? Çok fazla bilgi kirliliği var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son_samuray kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki cihazlar etkilenmeyecek. Hatta yeni gelişmeler bu ambargonun yakında kalkacağı yönde

• Arkadaşlar, Huawei Mate 20 lite almak istiyorum. Malum androidin huawei yaptırımları söz konusu. Beğendim bir modeldi. Almak ve almamak arasında çok tereddütlüyüm. Alsam ileride yazılım konusunda sorun yaşar mıyım ? Bu son yaşanan olumlu gelişmelerden sonra sizin fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneFamily -- 4 Haziran 2019; 0:31:6 >
  • Bende P30 pro almak istiyorum fakat aynı çekinceleri bende yaşıyorum ve şuan almaya cesaret edemiyorum.

• Her ne kadar satıştaki telefonların etkilenmeyecegini söyleselerde insanın aklında hep bir soru işareti oluyor. Yeni gelişmeler olumlu yönde ama yine de sisler dağılmış değil.

• Bana kalırsa her türlü alınır. Telefona apk yüklemeyi bilmeyen akıllı telefon kullanmasa da olur.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Herkes telefona apk kurmayı bilmek zorunda değil. Ek olarak neyin apk sını kuracaksın? Chrome gmail falan bunları kurmasanda olur ama playstore ve google hizmetlerine bağlanamama gibi durumu ileride ortaya çıkarsa işte o zaman problem. Telefonlar zaten anlaşmaya varılmazsa android 10-11 i almayacak. Huawei güvenlik güncelleştirmelerini vereceğiz diyor ama ne olacağı belirsiz. Ek olarak samsung varken niye huawei alasın? P30 un kamerasında ois yok git s10e al kafan rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Haziran 2019; 10:47:21 >
  • Mevcut üretilmiş ve kullanılan telefonu google servislerinden filan banlamaya güven özveri tecrübe falan ister siz sadece türkler mi huawei kullanıyor sanıyorsunuz? nereye banlıyorlar milletin telefonunu? Mevcutta üretilmiş ve piyasada satılan istediğiniz Huawei telefonu alabilirsiniz ben kendi malım diye söylemiyorum 2 senedir mate 9 kullanıyorum günde 8 10 saat oyun oynamışlığım var en ufak sorun yaşamadım istiyorsan alabilirsin ban filan da atamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 6 Haziran 2019; 16:2:5 >
  • Alinmaz cok net. Ne olacagi belirsiz suan markayi ovenlerin profiline girin hepsi huawei kullandigini goreceksiniz.

Farkli markalara yonelin Huawei Almayin.

• Bu saatten sonra huawei almak enayiliktir, daha bugün tekrar açıklama yapıldı whatsapp intigram gibi sosyal medya uygulamarını huawei de kullanılmasını engellemek için çalışmalar başlamış.
    Huawei artık çöp sayılır.
    Burada alınır diyenlerin alayı huawei kullandıkları için tabiki alınır diyorlar.
    Bakın p30 pro bile yakın zamanda çok büyük indirime gidecek bekleyin ve görün.
    Özellikle p30 pro ya gidip altı bin küsür veren enayilere geçmiş olsun :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.