Şimdi Ara

eptt avmden telefon alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde hepsiburadan xiaomi mi note 10 lite alacaktım baktım stok bitmiş diğer satıcılar satıyor fiyatı da uçurmuşlar. hepsiburada'da 3529 civarındaydı telefon. 3619'a eptt avm'den alsam mı yoksa hepsiburada stoğunu mu beklesem? ne kadar sürede yenilenir stoklar? eptt avm garanti olaylarında sıkıntı çıkarır mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

EPTTAVM'den Telefon Alınabilir mi?

PTTAVM, Türkiye'nin önde gelen perakendecilerinden biridir ve çeşitli elektronik cihazlar dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunar. Telefon satın almak isteyen müşteriler, PTTAVM'nin güvenilir ve uygun fiyatlı bir seçenek olup olmadığını merak edebilirler.

PTTAVM'nin Güvenilirliği

PTTAVM, PTT'nin bir yan kuruluşudur ve bu nedenle güvenilir ve saygın bir kuruluş olarak kabul edilir. Müşteriler, PTTAVM'den satın aldıkları ürünlerin kalitesine ve orijinalliğine güvenebilirler.

Telefon Çeşitleri

PTTAVM, çeşitli markalardan ve modellerden çok çeşitli telefonlar sunmaktadır. İster en son akıllı telefonları ister daha uygun fiyatlı seçenekleri arıyor olun, PTTAVM'de ihtiyaçlarınıza uygun bir telefon bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Fiyatlar ve İndirimler

PTTAVM'nin fiyatları genellikle rekabetçidir ve düzenli olarak indirimler ve promosyonlar sunar. Bu, müşterilerin kaliteli telefonları uygun fiyatlara satın almalarına olanak tanır.

İPhone Alımı

iPhone'lar, PTTAVM'de en popüler telefonlardan bazılarıdır. Müşteriler, en son iPhone modellerini mağazalarda veya PTTAVM'nin çevrimiçi mağazasında bulabilirler.

Sonuç

Eğer güvenilir ve uygun fiyatlı bir telefondan satın almak istiyorsanız, PTTAVM göz önünde bulundurulması gereken iyi bir seçenektir. Geniş ürün yelpazesi, rekabetçi fiyatları ve güvenilirliği ile PTTAVM, telefon satın almak için mükemmel bir yerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence hepsiburadayı bekleyin aceleniz yoksa. Hepsiburada dan aldığım hiçbir cihazda sorun yaşamadım. E ptt avm yi bilmiyorum. Stok yenilenme süresi cihazdan cihaza değişiyor. Ama mi note 10 lite şu aralar çok sattığında kısa süre içerisinde yenileyeceklerdir. 1-2 hafta içerisinde yenilerler yine diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazonda olması lazım amazona bakın. her türlü daha iyi firma hepsiburadadan da, epttavmden de
  • Ben telefon aldım oradan, sorunsuz bir şekilde geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de telefonumu epttavm den aldım, herhangi bir sorun yaşamadım.

Satıcı önemli diğer sitelerdeki gibi.

Mağaza : Pttem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.