Şimdi Ara

carrefourdan cep telefonu alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba geçen gün tvde lg g3 16gb 1299 tl diye reklam yapmış carrefour çok şaşırdım çünkü daha önce başka yere baktığımda en az 1699 flndı internetten baktım garantisi yok yazıyodu merak ettim gittim sordum carrefourda bana söyledikleri ithalatçı firma garantiliymiş bi arıza olduğu zaman telefonu bize bırakıcaksınız firmaya biz göndericez dediler muhttabım siz mi olucaksınız yani dedim aynen biziz dediler telefonun kampanyası bitti ama şu an 1399 tl gene fiyatı çok uygun 32gblık versiyonuda 1499 olması lzm vatanda 1799 note 3 1580di kafam çok karıştı fiyatların uygun olması çok güzel ama bu garanti mevzu bana sıkıntı çıkarır mı daha önce bzm bi tanıdık bu şekilde internetten aldı samsung s3 telefonda bi sorun oldu samsung servisine götürdü yurt dışından geldiği için biz bakamıyoruz aldığınız yere gönderin dediler carrefourdan daha önce bu şekilde telefon alan var mı ya da almak mantıklı mı sonuçta 400 lira fark ediyo sizce ne yapıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeologbey -- 10 Şubat 2015; 16:20:02 >

• Arkadasinizin başına gelen sizin de başınıza gelir kisaca.

Baska yerlerde daha ucuza alabilirsiniz.
    Delta garantili. En azından bi muhattabi iz olur.

Carfur garanti disi bıraktılar der işin içinden cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon aynı tek farkı garantisi, ithalatçı firma da hangisiymiş onu da sorsaydın nette araştırırdın ama büyük ihtimal delta'dır, orjinalinde de sorun yaşayan var, ithalat garantilisinde de sorun yaşayan var, ama o 400 tlyi verince için rahat eder şimdilik başka farkı yok
  • Söylemişlerdi ama unuttum ithalatçı firmayı ama a ile başlıyordu sanki bende ayni sorunu yasayacagimi düşünüyorum da 400 lirada az lara değil sonuçta

• Garanti yok gibi düşün

• O zmn vatan note3u 1600e düşürmüşken alıyım kafam rahat olsun :D

• Herhangi marketten elektronik cihaz almamanızı öneririm. Daha çok elektronik eşya,cihaz satan yerlerden alınız.
    Hazır dediğiniz gibi Note 3 indirimde iken alın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, LG G4 almayı düşünüyorum fakat birkaç sorum var.
    carrefourda fiyatı baya uygun vatanda teknosada 1800 ama burada 1650

https://www.carrefoursa.com/d/lg-g4-32-gb-parlak-altin

Ürünün fiyatı sadece internete özel mi yoksa magazalarda da geçerli mi ?

Ürün LG türkiye garantili mi yoksa ? İthalatçı firma garantili mi ?
  • aynen kardeş bende carrefour dan lg g4 alcam ama garantiSini bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.