Şimdi Ara

Fabrika Ayarlarına Dönünce Neler Silinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
36.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gmail adresimi değiştirdiğim için telefonumu sıfırlayacağım, fakat nelerin silineceğini bilemediğim için işlemi gerçekleştirmedim.
    Rehberi karta yedekledim, notları bilgisayara kaydettim, mesajları gözden çıkardım, uygulamlar silinirse kolayca yükleyebilirim. Başka bir şeyi yedeklemeye gerek var mıdır? Hafıza kartında bir şey silinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 23 Temmuz 2013; 21:12:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fabrika Ayarlarına Dönünce Neler Silinir?

Fabrika ayarlarına dönüş, cihazındaki tüm verileri silerek cihazını satın aldığın zamanki haline döndüren bir işlemdir. Bu işlem, aşağıdakiler de dahil olmak üzere cihazındaki tüm bilgileri siler:

• Kişisel Veriler: Kişiler, mesajlar, aramalar, uygulama verileri ve fotoğraflar dahil olmak üzere tüm kişisel bilgiler.
    • Uygulamalar: İndirdiğin tüm uygulamalar ve oyunlar.
    • Ayarlar: Ağ ayarları, hesap ayarları ve özelleştirmeler dahil olmak üzere tüm ayarlar.
    • Dosyalar: İndirdiğin veya kaydettiğin tüm dosyalar ve belgeler.

Fabrika ayarlarına dönüş, cihazındaki her şeyi sildiğinden, bunu yapmadan önce önemli verilerini yedeklemek çok önemlidir. Yedekleme seçenekleri cihaza göre değişir, ancak genellikle cihazın kendi yedekleme özelliğini veya üçüncü taraf yedekleme uygulamalarını kullanarak yapılabilir.

Fabrika ayarlarına dönüş, cihazında yazılım sorunları yaşaman veya cihazı satıp başkasına vermek istemen gibi durumlarda gerekli olabilir. Ancak, verilerin silineceğini unutmamak ve işlemden önce her zaman bir yedek oluşturmak çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zaten sıfırlama menüsünde sd kartı sil diye bir seçenek var onu işaretlersen sd kartı siler. Sıfırlama sonrası, smsler telefona kayıtlı rehber, oyun ve uygulamalar kısacası telefon hafızasına kayıtlı herşey silinir. Sim karttaki kayıtlar silinmez. Sd kartın silinip silinmeyeceği senin elinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.