Şimdi Ara

iTunes programını silip tekrar yüklersem iPhone'daki verilerim silinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , ben bilgisayarımdan iTunes programını silip tekrar yüklersem ve iPhone numu , yeni yüklemiş olduğum iTunes ile açarsam kullanırsam , iphone numdaki veriler , müzikler ve resimler silinir mi , yani şundan dolayı soruyorum ben ilk itunes i indirdiğimde eş zamanlamayı otomatik yapıyordu yani her iphone u bağladığımda otomatik eş zamanlıyordu , bende ayarlardan otomatik eş zamanlamayı kaldırdım yani ben manuel elle eş zamanlıyorum istediğim zaman iphone u , yani işte silip tekrar yüklersem otomatik eş zamanla açılırsa benim resimler ve müziklerim silinir mi çünkü bilgisayarımda resimler ve müzikler yok

• teksaslıkowboy kullanıcısına yanıt
    Hocam eşzamanlama yaptığınız zaman bilgisayara yedekleme dosyaları kaydedilir. Eğer o klasörü başka yere kopyalayıp yeni iTunes kurduktan sonra yine oraya atarsanız yedeğinizi yeni iTunes de görebilirsiniz ve yeniden yükleyebilirsiniz, herhangi bir kaybınız olmaz yani. Yerel disk c-Kullanıcılar-AAAA-AppData-roaming-apple computer-mobile sync klasörünün içinde uzun isimli bir klasör var yedek dosyası odur. Şuan kafamdan Yazdığım için belki tam yeri burası değildir ama bi karıştırsanız bulursunuz mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

Hocam eşzamanlama yaptığınız zaman bilgisayara yedekleme dosyaları kaydedilir. Eğer o klasörü başka yere kopyalayıp yeni iTunes kurduktan sonra yine oraya atarsanız yedeğinizi yeni iTunes de görebilirsiniz ve yeniden yükleyebilirsiniz, herhangi bir kaybınız olmaz yani. Yerel disk c-Kullanıcılar-AAAA-AppData-roaming-apple computer-mobile sync klasörünün içinde uzun isimli bir klasör var yedek dosyası odur. Şuan kafamdan Yazdığım için belki tam yeri burası değildir ama bi karıştırsanız bulursunuz mutlaka

ya hocam demek istediğim yani şu , ben şimdi itunes ayarlarını değiştirdim mesela yani , videoları ve müzikleri elle yönet i seçtim , ben manuel yapıyorum müzik yükleme işini , sonra işte otomatik eş zamanlamayı kapattım , bu ayarları yaptım yani şimdi eski itunes i silip , yeni indirirsem , o tikini kaldırdığım seçenekler tekrar aktif olur mu yani otomatik eş zamanlama , videoları ve müzikleri elle yönetme , ve sonra otomatik eş zamanlama yapıp müziklerim silinir mi

• up
  • teksaslıkowboy kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni iTunes kurduğun zaman ayarlar sıfırlanır ama yenisini kurduktan sonra telefonu takınca eşzamanlama başladığı anda hemen iptal edebilirsin onu

• Telefonu takmadan önce de iptal edersin ki..
  • I cloud a yedekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Telefonu takmadan önce de iptal edersin ki..

nasıl yapacağım onu hocam lütfen anlatabilir misin , telefonu takmadan önce nasıl kapatırım ki otomatik eş zamanlamayı
  • iTunes > Tercihler > Aygıtlar > altta iPod iPhone ve iPadlerin eşzamanlanmasını engelle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

iTunes > Tercihler > Aygıtlar > altta iPod iPhone ve iPadlerin eşzamanlanmasını engelle.

Ya hocam süpersin ya harikasın ben bilmiyordum iTunes'teki ayarları süpersin , harikasın hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.