Şimdi Ara

Huawei alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu saatten sonra Avrupa ve Amerika pazarı için cep telefonu üretimi yapamayacağı artık aşikar. Fakat bugün okumuştum P30 pro sürüm güncellemesi almış. Yani P30 pro nun alınabileceği kanaatindeyim.Ama beklemekte yarar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son_samuray kullanıcısına yanıt
    Emui updatesi almıştır daha da android güncellemesi almaz. Üstelik bu cihazlar android 9 ile gelmişti 10 u ve 11 i alacaktı yazık oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır çünkü huawei nin bir şekilde anlaşma yoluna gidecegini düşünüyorum, malasef elleri mahkum, gönül isterki alternatif işletim sistemi yapsınlar ama imkansız gb windows nokia gb devler bile mobil tarafda başarılı olamadı önemli olan yapmak değil yaygınlaştırabilmek, ancak bu diğer şirketlere ders olmuşdur bi şekilde önlem almaları gerektiğini anlamışlardır.
  • Bunca marka varken bu riski almaya degmez diye düşünüyorum
  • Aslında her kriz bir fırsat. Şuan Huawei'nin piyasa düşmeye devam ediyor. 2 ay önce el yakan telefonlar şuan normal seviyelere doğru inmeye başladı. Tahminim bu iş böyle bitmez mutlaka düzelecektir ama riske atıp 5000 lira veremiyorum tabi kolay değil :)
  • Bunlar geçici bence sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: f1rıncı

Andorid den anlıyorsanız alınır tabi, rootlayıp rom atılıp misler gb kullanılır güncelleme vermese bile
    Huawei telefonlara root yapamiyorsun yalniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.