Şimdi Ara

Küçük Ekranlı Telefon Yok Mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babama bir telefon almamız lazım ancak samsung s serisi ve iphoneun düz modelleri hariç ufak ekranlı telefon göremedim bunlar da hem pahalı hem şarjı gitmiyor arkadasa s24 aldırdım çocuğun bana bir sövmedigi kaldi omg sarjim cok cabuk bitiyor diye

Suanda xiaomi mi a2 lite kullaniyor ekran 5.84 inc bunu bile taşımakta zorlanıyor kac senelik telefon ama 2 gun gidiyor sarji buna alışmışken simdi s22 s23 falan alsak olmaz

Bildiğiniz var mi küçük ekranlı ve bataryasi iyi cihaz?

• Hocam dediğiniz gibi Samsung'un S22 ve S23 modeli dışında doğru dürüst küçük ekranlı telefonlar yok. Xioami, Realme gibi markalara bakmak lazım ama bildiğim kadarıyla küçük ekranlı telefon yok diye biliyorum. Genelde insanlar büyük ekranlı telefon tercih ettiği için pek üretilmiyor küçük ekranlı telefon.

• Ekran küçük olursa batarya da küçük olur şarj az gider ya da ekran büyük olur batarya büyük olur taşıması zor olur. Önceden Sony Xperia Compact serisi vardı onlar da kalın oluyordu ama sonuçta küçüktüler ve şarjları da dönemine göre iyiydi. S24’ün şarjının az gitmesi çöp Exynos işlemciden. Snapdragon rahat bi %20-30 şarj daha iyi gidiyor. Yani şarj bittiğinde aslında daha %25 şarjınızın olduğunu düşünün. Arkadaşın o yüzden mağdur.
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    S23sd daha mi iyi gidiyor hocam s24 exynostan
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum. Ama s24 sd ve s24 exynos videolarında fark bariz
  • Var hocam realme 8 var
  • Siz realme 9 realme 10 da bakın
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt

hocam realme 10 11 bunlar 6.4 gene ufak değil ki :(

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam kaç inç olmasını bekliyorsun? Günümüzdeki telefonların çoğu 6 inç üstü. Sadece S22, S23 filan onlar biraz ufak kalıyor. Onlarda şarjı az gidiyor işte.

• s22 falan bakacaksınız ama en az 2 katı fiyat bence iyi bir kılıfla kullanılabilir realme ler

• iphone 13 mini 2 sene kullanım sonrası s24e geçtim. Bendede küçük telefon hastalığı var ve s24 bence şu an kapladığı hacime göre en ideal ekran boyutunu sunuyor. İphone 13 mini şarjı 2 senede %85e düştü ve akşamüstü bitiyordu. 1 gün asla çıkmıyordu. s24 kesinlikle aynı şartlarda 1.5 gün gidiyor şarjı. Ben şarjından çok çok memnun kaldım. Isınma durumuda 13 miniye göre çok daha iyi. 13 mini efsane cihaz ama şarj konusu gerçekten sıkıntı.

• Ben de realme 10 biliyorum küçük ekranlı, trend büyük telefonlar
  • Şu cihaz tam aradığınız cinsten, 5.9 inç ekranı var.

Maalesef Ülkemiz de satışı yok, olsa da pahalı olurdu muhtemelen, çünkü markanın Amiral gemisi modeli gibi bir şey sanırım cihaz.

• iPhone SE var.

• hocam sonuç olarak ne almışınız tel?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.