Şimdi Ara

Renault megane 1.5 dci JOY vs egea 1.3 MULTİJET EASY??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık sahibinden.com değeri 45 bin lira değerinde 1.3 multijet lineam var. Artık 100 bine dayandı satıp üzerine para koyup yukarıdaki yazdığım iki araçtan birini almak istiyorum.
    Kilometresi 30 bin 40 bini geçmemiş 2016 2019 modeller arasında ikisini sorgulattığımda yaklaşık renault megane 1.5 dci Joy paket 88-92 bin lira arası.
    Egea 1.3 multijet EASY paket 73-78 bin lira arasında değişiyor.
    Linea kullandığımda dolayı 1. 3 motorun neler yapabildiğini farkındayım ve gayette memnunum. Egea da keza öyledir. Ancak dha Önce hiç renault kullanmadım. Sizce kasıp üzerine biraz daha para koyarak renault mu alsam? Lütfen bilgi sahibi olan arkadaşlar yazsın. İki arada bir derede kaldım.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya easy alınmaz temiz urban bulunur, Joy megane'a göre tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Mayıs 2019; 0:29:10 >
  • Yani? Biraz dhaa para koyup megane Joy mu almka daha mantıklı.

• Gerek yok, urban egea yeterli. Joy megane için para eklemeye değecek hiçbir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Gerek yok, urban egea yeterli. Joy megane için para eklemeye değecek hiçbir şey yok
    Keşke icon pakete çıkabilsem. O kadar da koyamıyorum üzerine . Ama nedense renault un dış görünüşü beni cezbediyor. Akıl egea diyor ama yinede Bi rdonanıma sorayım dedim 10 bin lira Joy renault a fazla para vermenin bir ma tıpı var mıdır diye. Teşekkürler.

• İkiside giriş paketi ise megane derim. Urban yani orta paket Egea alabilirseniz Egea derim

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

İkiside giriş paketi ise megane derim. Urban yani orta paket Egea alabilirseniz Egea derim
    Bir 90 biri 95 hp. Aralarında farkta yok öyle ama bilmiyorum. 10 bin lira farka değer mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkisini de sürmeden karar vermeyin. Devir tabii ki parayı tutma devri ama sürüş dinamikleri ve konforu da önemli. İkisine de binin otoyolda 120ye bir çıkın. 10 küsür binlaraya değer mi fark karar verin..
  • Bahse konu 2 araç arasından kesinlikle megane. Kuvvetle muhtemel daha düşük yakıt tüketimi ile birlikte yan/perde hava yastığı, daha geniş iç ve bagaj hacmi gibi megane lehine avantaj söz konusu.

Aradaki 10 bin liraya değer mi, bence yan/perde hava yastığı olması bile yeterli değmesi için. Ama urban paket alabilirseniz 80 bin ₺ gibi rakama, o zaman iki aracı da deneyin kafanıza hangisi yatarsa, hangisini beğenirseniz onu alın.
  • Biri C sinifi biri B sinifi. Butce musaitse her zaman C sinifi tercih sebebidir. Buradaki tek kriter bence butce. Aradaki farka deger mi? Cebinize bakin ve buna cevap verin. Paraniz varsa elbette deger, zorlanacaksaniz zorlamayin kendinizi egea alin gecin. Butce varsa tercihim megane olurdu sirf C sinifi ve daha guvenli bir arac diye bence o farka deger.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 29 Mayıs 2019; 9:22:48 >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    egea c sınıfıdır b değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

egea c sınıfıdır b değil.
    Yapmayin etmeyin :)

Egea, 301, elysee bunlar b sinifi sedan araclardir hocam C degil.

• Joy paket megane ın 0-100 verisi 1.3 Multijet egea dan daha uzun hocam. Aradaki vergi farkına da 2 depo yakıt alırsınız. Kalite algısı megan için önde olsa da urban paket egea işinizi görür diye düşünüyorum.

• Hiçbiri
    Megane alınacaksa touch olmalı

• Egea alınacaksa 1.6 multijet Megane alınacaksa 110 luk olmalı.

• gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    301, c elize ve symbol b sınıfıdır evet. ama fiat'ın b sınıfı arabası punto'dur. egea c sınıfı.

bunu sadece ben söylemiyorum. google amca'da sayfalarca sonuç çıkıyor. bunun dışında odd'nin marka model bazlı satışlar listesinde egea'nın sınıfı c1, c-elize ve 301'in sınıfı b1 olarak geçer.
  • Ben olsam aracı değiştirmezdim. Km çok iyi. Linea dan Egea ya geçmek bir tık konfordan öteye geçemeyecek. Cebinizden çıkacak parayıda servis bakım için vadeli hesaba atıp yıllarca kafa rahat binmek en güzeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 29 Mayıs 2019; 12:53:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Ben olsam aracı değiştirmezdim. Km çok iyi. Linea dan Egea ya geçmek bir tık konfordan öteye geçemeyecek. Cebinizden çıkacak parayıda servis bakım için vadeli hesaba atıp yıllarca kafa rahat binmek en güzeli.
    Hocam geçmişte yaşadığım çok üzücü polo deneyimimden dolayı 100 bin alerjim var linea şu ana kadar en ufak bir sıkıntı çıkarmadı hatta daha alt takıma anahtar değmedi. Ama yinede satacağım kafaya koydum

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Hiçbiri
    Megane alınacaksa touch olmalı
    Toucha kadar çıkamam hocam maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Egea alınacaksa 1.6 multijet Megane alınacaksa 110 luk olmalı.
    İksiide de 30 bin sınırında bütçemi zorlayacak alamayacağım araçlar hocam. Peki sizin öneriniz nedir diğer markalar için? Hatta ikisi de alınmaz diyen arkadaşlara da sorayım 80 90 bine dizel km düşük hangi aracı almalıyım sizce?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.