Şimdi Ara

Clio 1.5 Dci VS Egea HB 1.6 Multijet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki aracı kıyaslamak gerekirse nasıl bir sonuç çıkar ? Aralarında genel olarak +- 30-40 bin fiyat farkları oluyor kmler değişiyor ama, ikisini de sorunsuzluk yakıt için karşılaştırırsak nasıl bir sonuç çıkar ?

İşi özetlemek gerekirse, ikisi de otomatik ve benzer şartlarda hangisi sorunsuzluk, ve yakıt tüketimi olarak daha iyidir ?

Bütçem maximum 700 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgSinavi -- 11 Eylül 2023; 8:6:27 >

• Egea hb otomatik için bir ara orta pakette adaptif hız sabitleme ve çarpışma önleyici mevcuttu. 1.6 benzinli hb ve sadan kullandım tavsiyem bu yönde olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakıt olarak tabiki Clio daha iyi olur ama diğer her konuda egea çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

kaç lt fark olur hocam bilginiz var mı ? internete bakıyorum ama çok fazla şey yazılıyor.

• DgSinavi kullanıcısına yanıt

Bende dizel otomatik egea sedan var, 30 bin km'lik ortalamam 5.6

Hemen hemen aynı rotada Clio dizel otomatik 4.8 litre gösteriyor.

Ama bence iki dizel araç arasında tüketim yerine farklı konulara odaklanmak lazım, konfor, kalite, sürüş olgunluğu, hacim vs vs

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

bir arkadaşım clionun otomatiği daha iyidir dedi hocam sizin ikisini deneyimleme fırsatınız oldu mu ?

• Yakıt hariç her konuda Egea derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DgSinavi kullanıcısına yanıt

İkisi arasında şu iyidir diyecek bı fark göremedim ben, edc de dct de iyi çalışıyor, sorunsuzluk anlamında hangisi iyidir, net bilgim yok maalesef.

Ben 130 bine yaklaştım bir sorun yaşamadım, titreme vs de yok şu an.

• Clio 4 vs Egea kıyas kabul etmez. Net Egea her açıdan.

• 700 bine bunların temiz otomatigi zor bulunur

• Egea tabii ki. Cliodan segment olarakta üstün bir araç.

• Kesinlikle Egea.

Çok daha kaliteli bir araç. Motor olarakta 1.6 dizel otomatik şahane gidiyor. Kullanıyoruz 130'luk olanı. 95'lik benzinli 1.4'te var tabi. Ama o performansta memnun etmez.

• Egea tabi ki. Her anlamda daha iyidir. Clio avantajı az yakar ama uzun yol falan asla gidemezsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B ve C segment arasında konfor açısından çok fark var. Geçenlerde i20yi satıp corolla aldım, eşekten inip ata binmiş gibi oldum. Mümkün olduğunca üst segment alınmalı bence.

• Clio 4 1.5dCi sahibi olarak yakıt hariç her konuda Egea daha üstün bu kıyaslamada.

• Sakin kullanan biriyseniz 1.6 mjet de gayet az yakiyor doblo maxi xl yuksek tavan aracim 4.5 ile 5.5 litre arasinda geziniyor ama sehir ici dci den her turlu fazla yakar

• Egea Sedan dizel otomatik var iş arkadaşımda, Ankara şehir içi (gerçek şehir içi, evden işe işten eve) 8 lt lerde geziyor araç. Egea Dizeller az yakan araçlar değil maalesef. Ama bu mukayesede yakıt farkına rağmen Egea alır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.