var mı en uygun ucuz bildiğiniz ?
adresim değiştiği için internet aboneliği de taşımak istedim ama 950 ücreti var dedi yok mu bunun daha uygun bir yolu ne yapmamı tavsiye ederseniz gerçekten şaka gibi bir şey
Clio 4 1.2 benzinli LPG sorunu?
Ankarada saç ektireceğim.
İnternetten ve okuduğum yorumlar kadarıyla Dr özgür koldaş merkezine gittim.saçlarıma baktı.baya bir açılma var tepe bölgesi ve önlerde derin açıklar var sadece ön üstte biraz saçım kaldı.40 yaş üzeri artık dökülme pek olmayacağından saç ektirmeye karar verdim.ama doktor hem ön bölgede biraz geriden başlayalım dedi yetmediği yerlerde sakallardan alırız dedi bakalım nasıl olacak kan ve acıyada pek dayanıklı değilim ama hayırlısı resimleri sonra eklerim.
TT imza itirazı sonucu ?
yaklaşık bir yıl iki ay önce tahliye taahhütnamesi sebebiyle ev sahibi tarafından icraya verildim Sulh hukuk Mahkemesi’nde görülen davada adli tıp kurumundan rapor istendi ve imzanın bana ait olduğu tespit edildi 25 Kasım’da ikinci mahkeme olacak avukatım bu süreçte icra mahkemesinin beni tahliye edebileceğini gerekçeli kararla birlikte ocağa kadar bir sürenin olacağını söyledi peki bu süreçte istinaf mahkemesine gidemiyor muyum ? Şu an evde 2500 TL kira ödüyorum.bazı icra mahkemeleri tahliye kararını hemen veriyormuş avukatın söylediği o bir de sizden bilgi almak istedim.
Clio 4 1.2 benzinli LPG sorunları
2017 model turbosuz atmosferik aracıma LPG taktırdım birinci problem Rolantide aşırı şekilde dalgalanma oluyor ikinci problem bazen araç tekleme yapıyor özellikle sabah motor soğukken diğer problem ise LPG‘de olmasına rağmen yakıt göstergesi devamlı düşüyor usta bunun normal olacağını söyledi ama gerçekten çok can sıkıcı bir şey gerçekten bu kadar dezavantajlı olduğunu bilseydim araca hiç LPG taktırmazdım
motosiklet ehliyeti hakıında
a2 Motosiklet ehliyet kursuna yazdıktan kısa bir sonra alkol sebebiyle ehliyetimi altı ay el konuldu ehliyetimi aldıktan sonra kursa tekrar müracaat ettiğimde altı aylık sürede dosyamın yandığını ve yeniden ücret ödemem gerektiğini söylediler bu konu hakkında bilgisi olan var mı
19 yıl olmuş
daha dün gibiydi forma üye olduğum.
Çok sakıncalı bir durum oluştu?
Alkollü araç kullanma
konuyu buraya açtım ama bir şey merak ediyorum.ilk defa alkollü araç kullandım polis çevirmesinde ehliyete 6 ay el konuldu1.29 promil çıktı ve karakola götürüldüm.bişey imzalattılar.
bu denli cezai yaptırım olacağını bilmiyordum.öğretmenim herhangi bir dava vs hakkımda açılır mı acaba tedirgin oldum.ehliyetimi daha önce almam söz konusu olabilirmi ?
THAILAND-CHINA-GERMANY-NEDERLAND-FRANCE-CZECH-UKRANIA-MOLDAVIA-BELGIUMDaha çok ülkeye gitmek üzere...GREEN PASSPORT |
Son Giriş: 1 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.592
İkinci El Bölümü Mesajları: 165
Konularının görüntülenme sayısı: 108.402 (Bu ay: 3.434)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 702 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic