Şimdi Ara

TT imza itirazı sonucu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sucre Maricruz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir yıl iki ay önce tahliye taahhütnamesi sebebiyle ev sahibi tarafından icraya verildim Sulh hukuk Mahkemesi’nde görülen davada adli tıp kurumundan rapor istendi ve imzanın bana ait olduğu tespit edildi 25 Kasım’da ikinci mahkeme olacak avukatım bu süreçte icra mahkemesinin beni tahliye edebileceğini gerekçeli kararla birlikte ocağa kadar bir sürenin olacağını söyledi peki bu süreçte istinaf mahkemesine gidemiyor muyum ? Şu an evde 2500 TL kira ödüyorum.bazı icra mahkemeleri tahliye kararını hemen veriyormuş avukatın söylediği o bir de sizden bilgi almak istedim.

• İmza size ait ise niye imzaya itiraz ettiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

İmza size ait ise niye imzaya itiraz ettiniz?

Çünkü bu kağıt bana evde hasar oluşması durumunda alınan bir imza olarak söylendi ama gerçekte öğrendiğimde hiç öyle değilmiş.

• ozzyken kullanıcısına yanıt

Mahkemede bu şekilde itiraz ettiniz mi? İmzalarken kağıdı okumadınız mı hocam  

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

maalesef hayatımda ilk defa ev kiraladım okusamda presedür bu zannettim.çünkü emlakçı memur olduğum için çok iyi niyetli davrandı aklıma kötü bişeyde gelmedi.

Geçmiş olsun

Bu arada il neresi? Çok uygunmuş kira.

• 2500TL kira ödeyip üstelik de tahliye taahhütnamesine imzanızı attığınız halde ben atmadım demek en başta etik değildir.

Umarım ev sahibinin müdafiisi hakkınızda imza inkar tazminatı isteminde de bulunur.Memur olup zamları alırken sorun yok ise ev sahibinin de malını, etik ve kabul edilebilir rayiç ücretlerle kullanmanız gerekirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

hocam açık adres vermeyeyim ama Anadolu’da bir yerde kiranın uygun olmasının sebebi ev sahibinin anlaşmaya yanaşmaması ben tabii haliyle bir sene boyunca hiçbir zam yapmadım.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

bırak bu boş işleri. Herkesin yalan dolan yaparak binbir türlü oyunlarla yaptığı şeyler etik mi oluyor bir şey bilmeden konuşma ve yorum yapmayın avukatıma söyledim sonuna kadar direnenceğim öyle kiracıların bol olduğu zamanda buyrun efendim buyrun diyenlerin daha sonra kiralar pahalanınca evimden çık demesi en başta ahlaksızlığın daniskasıdır ama yargıya güveniyorum mutlaka eryada geç herkes ettiğini bulacak.

Avukatına selam söyle bir dahakine işini tam öğrensin.Eninde sonunda o evden çıkartacaklar.Bu sona hazırlansan psikolojik olarak senin için daha iyi olur.Başkasının malıyla ahkam kesmeye çalışma.

Avukatım var demişsiniz o ne söylüyor size bilmiyorum tabi ama ev sahibinin de burada mağduriyetleri oluşmuş özellikle zamsız geçirdiğiniz süreler açısından mahkeme kararını ev sahibi yönünden de verecektir diye tahmin ediyorum

hadi ordan sen kim avukata selam söylemek kim.senin gibiler anca saçma sapan fikirlerini yazarlar dinleyen kim ayrıca ötede oyna kirletme konu başlığını.

Bu arada avukatım olayı istinaf mahkemesine görürecek sanırım 1 yıla yakında ordan bir zaman kazancım olacak.

paragöz ev sahiplerine dur demek gerekiyor.sözde beni hemen çıkaracaktı evden.hakkını isteyen ev sahiplerini tenzih ederim tabi sonuçta parayı kimse kolay kazanmıyor.

İlgili forum arkadaşımıza kızmışsınız ama ben üstte de ifade ettim istinafa gitmesi veya gitmemesi önemli değil avukatınıza arayın sorun bu davada ev sahibi lehine de kararlar çıkacaktır özellikle zamsız geçirilen süreler için ev sahibinin zararı var ve bunları siz er ya da geç ödeyeceksiniz yani adaletin terazisi iki yönlü çalışır tek yönlü çalışmaz. Şimdi siz oradan bir sene kazandım şuradan üç sene kazandım diye düşünüyorsunuz ama aslında ev sahibi lehine olan kısımlar için zamanın büyümesi demek sizin aleyhinizedir.

Yani iki taraflı düşünün teraziyi daima. Sizin mağduriyetleriniz ayrı konu, ev sahibinin mağduriyetleri ayrı konu.

Hangi mesleği icra ettiğimi bilmediğin halde bu hadsiz yorumları yapıyor olman asıl senin kim olduğunu gösterir.Memurluğa,ortaöğretim kpss puanıyla girmişsin sanırım.

Avukatına tekrar selam söylüyorum iyi iş çıkarmış kendisi açısından ;).Muhtemelen mahkeme süreci boyunca yapılan tüm masrafları yasal faiziyle senden tahsil edecek ev sahibinin avukatı.Ödemezsen haciz müzekkeresi önce icra dairesini sonra bankalardan tüm hesaplarına gelecek bloke ile seni bekliyor olabilir.Üç beş kuruş karda olursun olmazsın artık tatmin olursun sonucunda. 

1 yıl kazancının olduğunu düşündükten sonra yüksek ihtimalle bir sabah bir uyanacaksın o evden ya atılmış olacaksın ya da taşınmış olacaksın.Çıkmadığın takdirde polis zoruyla çıkartılacaksın.Çünkü yazdıklarından bu sonuca varıyorum.Ayrıca istinafa gideceğinize göre davayı kaybetmişsiniz zaten   

Sen böyle yaparak o ev sahibini yontmuş olmadın,aslında o ev sahibini çok daha fazla kinlendirdin.Senin ve senin gibilerin sayesinde bir daha uygun kira ücretleriyle hiç kimseyi o eve kiracı olarak geçirmeyecek.Tüm çevresindeki ev sahibi olan eşine dostuna bu tecrübesini aktaracak ki aynı hatayı onlar da yapmasın.Ayrıca tahliye taahhütnamesini de bir dahaki sefer noterde yaptıracak  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 7 Ocak 2025; 1:27:25 >

Sen meslek sahibi olsan ne olur fikrini sormadığım halde hala fikir beyan eden ahlak yoksunu birisin.evet memurum sende çalış ve memur olmayı dene burada herkesin yorumuna sinekler gibi uçuşacağına.çok boş zamanın varsa bu kadar kendini geliştir.hadi yallah fikirlerini kendine sakla. 

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

Sen meslek sahibi olsan ne olur fikrini sormadığım halde hala fikir beyan eden ahlak yoksunu birisin.evet memurum sende çalış ve memur olmayı dene burada herkesin yorumuna sinekler gibi uçuşacağına.çok boş zamanın varsa bu kadar kendini geliştir.hadi yallah fikirlerini kendine sakla. 

Burası forum.Avukat tutup halen forum köşelerinde yardım için sızlanan sensin.Sinek olan bizsek, sinek gibi de konuyorsak sen ve senin konun ne oluyorsunuz bir tahmin et.Hadi yallah şimdi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 7 Ocak 2025; 12:29:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.