Şimdi Ara

Clio 4 1.2 benzinli LPG sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 model turbosuz atmosferik aracıma LPG taktırdım birinci problem Rolantide aşırı şekilde dalgalanma oluyor ikinci problem bazen araç tekleme yapıyor özellikle sabah motor soğukken diğer problem ise LPG‘de olmasına rağmen yakıt göstergesi devamlı düşüyor usta bunun normal olacağını söyledi ama gerçekten çok can sıkıcı bir şey gerçekten bu kadar dezavantajlı olduğunu bilseydim araca hiç LPG taktırmazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kit olarak pirins taktılar tankta atiker bunu da çok anlamadım demek ki prinsin tankları çok pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekleme rolanti icin buji kablosu ilk once değiştir benzin düşme sorunu malesef yazılımdan dolayı var benzin eksilmiyorsa arada göstergelerin sigortasını tak sok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buji ve buji kablosu değişti sorun devm ediyor.ibre düşmesini aracın beyninne bağlanarak hallettim.

• Emme manifoldundan hava alıyor araç soğukken, contalari değişecek... Conta zamanla eskiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlarında sıkıntı vardır o aracın.çözüm afr ayarı.bende 1.2 clio 3 kullanıyorum candan mühendislikte 7 sene evel takıldı ve afr ayarı yapıldı.ibrede milim oynama yok aracın benzin haritasıyla lpg haritası birebir aynı.mutlaka afr ayarı yaptır derim aracına aşık olur lpg nin keyfine varırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.